Háda Angol Használtruha Kereskedelem

(4.5) - 10 értékelés
Cím:
1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 14
Telefonszám:
Kategória:
Használtruha

További információk

Kiváló minőségű felnőtt-, gyermekruha, cipő, fehérnemű, táska, játék.

Szolgáltatásaink:

- Használt ruha kiskereskedelem
- Használt ruha nagykereskedelem
- Használt ruha import-export
- Feldolgozás

Naponta megújuló árukészlet! Darabáras és kilóra értékesítő boltjainkban kizárólag szezonális angol ruhanemű kapható. Minden hónapban a teljes árukészletet cseréljük.
Első értékelő
Fizetési módok: Amex, Készpénz, MasterCard, Visa
Parkolás: Fizetős mélygarázs, Ingyenes mélygarázs, Saját parkoló
Brand: Háda
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
10 korábbi értékelés - Háda Angol Használtruha Kereskedelem
Fodor Orsi Fodor Orsi
11 értékelés
1 követő
6 plecsni
13 hasznos vélemény
2014. 12. 06. 11:05

Nemrég voltam benne, és találtam nagyon olcsón Rosetti márkás táskát. ük Sőt találtam volna még mást is ha nem zárás előtt öt perccel érek oda. Eladók nagyon rendesek voltak, mert azt néhány nézelődőt, köztük engem is nem zavarták el, mint sok helyen hanem hagyták őket nyugodtan nézelődni. Ráadásul az eladók nem voltak folyton-folyvást a fenekünkben ami nagyon zavar, hanem engedtek nyugisan vásárolni. Mindennel teljesen meg voltam elégedve.

Erika László Erika László
94 értékelés
0 követő
8 plecsni
213 hasznos vélemény
2014. 04. 12. 00:47

Ritkán vásárolok turkálókban, ám egyáltalán nem nézem le azokat, akik itt találnak jó cuccokat, sőt. Irigylem őket, ha valami extra jó cuccra bukkannak.
Amit azonban ősszel itt láttam, ebben a boltban, attól még még ma is kiakadok. Az egyik eladó a szemem láttára húzott végig a koszos burkolaton egy hatalmas adag ruhát - a több tucat vállfát spárgával fogta össze - majd elkezdte felrakosgatni az árut a sztenderekre.
Megkerestem a főnöknőt. Panaszt tettem. Flegmán megvonta a vállát:
- A kedves vevők is végighúzzák a földön a ruhákat...
- Ja, persze, ha a személyzettől ezt látják... és ha hagyják őket...
Ezek után elment a kedvem a vásárlástól. Visszatettem a kiválasztott dolgokat és a távozás mezejére léptem.

K. Ildikó K. Ildikó
7 értékelés
0 követő
2 plecsni
7 hasznos vélemény
2013. 10. 30. 11:34

Nagyon nagy a választék, igényes ruhák vannak, rendezett az üzlet. Nem sokszor voltam, de ha valamit szeretnék olcsón megvenni és egyedi darabot, itt biztos találok. Az eladók is segítőkészek, szóval nálam 5 csillagos!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Kovácsné Ábrahám Eszter Kovácsné Ábrahám Eszter
9 értékelés
0 követő
4 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 10. 03. 15:36

Nagyon jó üzlet, szeretem. Munka után szoktam néha bemenni, és mindig találok valamit a kislányomnak, anyukámnak, vagy magamnak. Jó árak vannak, jó helyen van. Az eladók normálisak, segítőkészek, rendesek. :)

Halmosi Réka Halmosi Réka
5 értékelés
0 követő
3 plecsni
6 hasznos vélemény
2013. 09. 23. 11:26

Az árukészlet tényleg gyakran megújul, és találok ruhát magamnak, a fiamnak, és a páromnak is. Bőven van tér a nézelődésre, az egyetlen negatívum amit megemlítenék, hogy a próbafülke kevés, és ha sokan vannak, fél órát is sorba állhatok, mire sorra kerülök.

Szilvia Szántainé Varga Szilvia Szántainé Varga
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 07. 17. 17:17

Nagyon jó,nem hittem volna hogy a testalkatomnak megfelelő ruhákat találok turiban,mert ez ritka,de ez szerencsére már nem így van és boldogan megyek megyek én is vásárolni. Kellemes csalódás ez számomra nagyon.

monyesz2 monyesz2
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 07. 16. 17:36

Én sosem jártam úgymond turkálóba vásárolni mert "cikinek" találtam. Egyszer véletlenül ide betévedtem, s azt kell mondanom hogy kellemesen csalódtam!! Ha legközelebb vásárolni akarok első utam ide vezet majd.

Lina von Norev Lina von Norev
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
7 hasznos vélemény
2013. 07. 16. 15:24

Háda az évszázad üzlete. Pár éve még elképzelhetetlen volt, hogy egy Plázában használt ruha üzlet legyen. Az emberek szemlesütve léptek be egy-egy turiba. Mostanra ez teljesen megváltozott. Ami nincs a Hádában az nem is létezik... Egyedi cuccok, nagy vadászatok... Apró kritika, hogy az elmúlt egy évhez képest kicsit emelkedtek az árak a darabos üzletekben. Persze azért még elviselhető... Aki csodát akar látni az egyszer nézze meg, hogy árucsere napján reggel mekkora pankráció van azért, hogy ki bújik át hamarabb a felhúzott rács alatt.

K.Orsi K.Orsi
40 értékelés
1 követő
11 plecsni
36 hasznos vélemény
2012. 10. 20. 17:15

Igazi profinak mondhatom magam turizásban, bár régen nem hittem benne, hogy bármit is találhatok majd magamnak, végül teljesen rákattantam. A Háda kínálata és minősége is kiváló, az árak pedig alacsonyak és nem agyonhordott cuccokat árulnak. Van, hogy még a címke is rajta van. Engem a turizás folyamata lelkesít, hogy nekem kell kutatnom a darabok után és amikor találok valami különlegeset az egy kis sikerélmény. Amiért még a Hádába járok az az, hogy olyan egyedi mintákat találok, ami utána nem jön szembe az utcán. A barátok folyton dicsérik az itt szerzett darabjaim, ami szintén jól esik. Nekem a Lurdy Háda a kedvencem, itt mindig új a felhozatal.

hhanca hhanca
66 értékelés
4 követő
13 plecsni
108 hasznos vélemény
2012. 10. 07. 01:29

Időigényes, mire az ember végigmegy a sok ruhán, de nagy a választék, egyszerű szortírozni és senki nem jön oda kérdezősködni. Nehézséget talán az okoz, hogy nincsenek csoportosítva a ruhák, és egy pulcsi mellett topokat találok. A kedvenc felsőimet és koktélruháimat mind itt vettem, maximum 2000 Ft-ért, ami valljuk be, a mai világban elég ritkaságnak számít. A minőség kiváló, több éve hordom őket és semmi változás. Egy hátránya van a boltnak, mégpedig a hosszú percekig tartó sor a próbafülkék előtt. Érdemes begyűjteni 20 ruhadarabot (ha engedik), mert újra sorra kerülni egy örökkévalóság lenne.