H&M

(4.5) - 14 értékelés
Cím:
1052 Budapest, Váci Utca 12. 12
Telefonszám:
+36-1-2354040
Kategória:
Fehérnemű, Női ruha, Férfi ruha, Gyerekruha, Kiegészítők

További információk

A H&M büszke arra, hogy a vásárlástól számított 28 napon belül kicseréli vagy visszaveszi azokat a ruhadarabokat, amelyek mégse bizonyulnak megfelelőnek. Ez természetesen csak és kizárólag olyan újraértékesíthető állapotban lévő termékekre vonatkozik, amelyekhez vásárlást igazoló blokk is tartozik. Fülbevalót, illetve kozmetikai termékeket higiéniai okokból nem áll módunkban se cserélni, se visszavenni.
Első értékelő
Megnyitás
1947
Fizetési módok: A következő bankkártya típusokat fogadjuk el üzleteinkben: Visa, Visa Electron, Maestro és Masterca
Brand: H&M
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
14 korábbi értékelés - H&M
F. Éva F. Éva
87 értékelés
1 követő
13 plecsni
65 hasznos vélemény
2013. 09. 26. 18:34

Régen szerettem. Azonban már jó ideje semmi jót nem találok náluk. Túl sok a műszálas és igénytelenül megvarrt darab. Mintha kerülnék a természetes alapanyagú holmikat: pamut, selyem, viszkóz, gyapjú, kasmír, alpaka... Nem vagyok egy poliészter és nylon-rajongó. Csak azoknak ajánlom!

B. Zsófia B. Zsófia
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
4 hasznos vélemény
2013. 07. 18. 09:38

Mindig komoly akciókkal várnak, és elérhető áron tudom megvenni a legtrendibb darabokat is, akárhányszor betértem, még sosem csalódtam bennük! A ruhákon kívül a cipőiket szeretem nagyon, mindig egészen különleges darabokat fedezek fel.

Bettu_ska Bettu_ska
610 értékelés
2 követő
28 plecsni
227 hasznos vélemény
2013. 05. 30. 18:06

Csak puszta kíváncsiságból tértem be egyszer ide és meglepően tapasztaltam, hogy mennyivel másabb, mint a többi H&M üzlet. Sokkal széleskörűbb itt a választék, de szerintem árban ez is kicsit drága.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Elena Elena
652 értékelés
4 követő
29 plecsni
276 hasznos vélemény
2013. 05. 30. 15:51

Figyelni kell az akciókat, és akkor igazán jól lehet vásárolni, de a kiegészítőket is nagyon szeretem itt.

iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
336 hasznos vélemény
2013. 05. 28. 10:08

Mikor az 50-70%-os kabátakciók voltak vettünk egy nagyon egyedi kabátot az öcsémnek, hihetetlenül kedvező áron. Azóta is az a kedvence. :) Én pedig pizsamafronton újítottam be egy igazán kényelmes, és nőies darabbal.

Monita1986 Monita1986
429 értékelés
4 követő
24 plecsni
167 hasznos vélemény
2013. 04. 29. 20:36

Még jó, hogy itt 2 H&M is van, mert a kettőben együttesen biztosan megvan minden ruhadarab, ami csak van a szezonban. Szeretem ennek a boltnak az elrendezését, valahogy könnyebben átlátható pár másiknál.

szagnes szagnes
263 értékelés
4 követő
24 plecsni
255 hasznos vélemény
2013. 04. 28. 15:34

Ez az egyik kedvenc H&M boltom a fővárosban. Valóban más és sokkal jobb darabokat is megtalálunk az üzletben amely esetleg a nagyobb testvér üzleteiben már nem fellelhető. Én is sokáig elsétáltam az üzlet mellet, de aztán valami indíttatásnak köszönhetően betértem az üzletbe. Szinte áldom a napot.Azóta is idejárok a legtöbbször.

Dóri Dóri
21 értékelés
1 követő
6 plecsni
29 hasznos vélemény
2012. 11. 24. 18:11

A Vörösmarty téri hatalmas ruhapalotától nem messze bújik meg az üzletlánc egy kis ékszerdoboza. A Váci utcai nyüzsgésben jó néhányan elmennek mellette: öreg hiba! Ennek a boltnak ugyanis megvan a maga romantikája. Olyan darabokat lehet itt találni, amit más H&M üzletben nem. A választék persze kisebb, de eltérő: üdítően más darabokra, igazi kis kincsekre lehet itt lelni. Alternatív, extrém kiegészítők és ruhák tárháza ez a hely. Nem mellesleg, ha már bejártad az üzletlánc összes nagy boltját, de sehol nem volt az a dögös piros ruha a méretedben, itt jó eséllyel indulsz, hogy találj még egy utolsót belőle. A Vörösmarty téri labirintus után betérni ér! Nem bánod meg.

B. Réka B. Réka
59 értékelés
1 követő
13 plecsni
57 hasznos vélemény
2012. 11. 24. 16:49

Egy ideig csak Bécsben lehetett vásárolni a Hennesben, mert Magyarországon egyáltalán nem volt. Miután itthon megnyílt az első a Váci utcában, azt tapasztaltam, hogy a bécsi Hennes und Mauritz kínálata sokkal szélesebb, többféle ruhát és kiegészítőt lehet kapni, míg itthon gyakran úgy tűnik számomra, mintha a más országokból megmaradt cuccokat hoznák ide, ez persze csak feltevés. Mindenesetre megdöbbentett, amikor Bécsben, majd Párizsban is betértem egy-egy H&M-be, és az ott kapható darabokat rá egy évre láttam a budapesti üzletek polcain, pedig elvileg minden üzletünkben ugyanazt kínálják.

Timmi Timmi
121 értékelés
9 követő
15 plecsni
132 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 23:50

Állítólag a Váci utcai H&M-ben más a kínálat, mint az összes többiben, mivel a turistákra van kiélezve. Ez valószínűleg tényleg így van, tehát ebbe a boltba érdemesebb menni, mint a többibe
Sok ruhám van tőlük, emberi áron lehet hozzájutni divatos darabokhoz. Nyilvánvalóan a H&M-re is vonatkozik, hogy akcióknál a legjobb vásárolni. A kedvencem a „2-t fizet, 3-at vihet” akciójuk, általában nyáron szoktam találkozni vele, és mindig iszonyú jó áron jutok hozzá szoknyákhoz, felsőkhöz, vagy nyári ruhákhoz.
A fehérneműiket, táskáikat, egyéb kiegészítőiket is kedvelem. Van egy sima fekete táskám tőlük, kb. 3000-ért vettem évekkel ezelőtt, és azóta semmi baja, pedig naponta használom. Nem gondolom, hogy minden termékük ennyire strapabíró lenne, de ki lehet fogni.

hhanca hhanca
66 értékelés
4 követő
13 plecsni
108 hasznos vélemény
2012. 11. 17. 14:24

Ezt az üzletet sosem hagyom ki, ha vásárolni megyek, mert itt vannak szinte a legdivatosabb holmik, még elérhető áron, visszacserélési garanciával. Ha nem szeretnéd a próbafülkében megnézni a ruhákat, haza is viheted, hogy otthon tedd ugyanezt. Szezonális leértékelések szoktak lenni, a nyári a legjobb. Inkább a 20-30 éveseknek szól ez a márka, letisztult színeivel és standard darabjaival. A kiegészítőkre is érdemes rápillantani, mert mindig talál magának valamit az ember. Vannak sminktermékek, egyedi parfümök és cipők is. Hátrányainál annyit tudok felsorolni, hogy a pénztárnál és a próbafülkéknél általában várakozni kell.

eszterga eszterga
30 értékelés
2 követő
10 plecsni
26 hasznos vélemény
2012. 11. 14. 17:31

A H&M régóta ugyanazt a stratégiát folytatja: a lehető legdivatosabb-, sokszor merész, ámde könnyed ruhákat forgalmaznak, s ezeket mindenki számára elérhető áron kínálják polcaikon. Ez a szemlélet működik, hiszen a svéd Hennes & Mauritz anyacég továbbra is végeláthatatlan sikernek örvend a fiatalok és az idősebbek körében egyaránt. A különféle stílusok miatt évszakonként átöltöznek a próbababák, sőt, tulajdonképpen mindig a márka legfrissebb ruháiban tündökölnek. Ne feledjük, hogy cipőket és kiegészítőket is baráti áron szerezhetünk be a H&M-ben, mely cégnek még mindig a legnagyobb és legátütőbb kirendeltsége a Vörösmarty téren található.

gergopapp gergopapp
21 értékelés
4 követő
8 plecsni
12 hasznos vélemény
2012. 10. 23. 19:28


Az utóbbi időben sokat fejlődött a svéd H&M márka, mind férfi, mind női vonalon. Az egyik legjobb ár-érték arányú ruhaüzlet, kedves eladókkal, gyakori leárazásokkal. Bár kevésbé elegáns, mint a Zara, nyakkendőket és zakókat itt is találhatunk, ráadásul jóval barátságosabb áron. Gyakran különösen jó minőségű ruhákat is lehet találni, amiket akár több árkategóriával feljebb is pozícionálhattak volna. Méret itt is van mindig mindenből, a választék igen nagy, mégsem érezzük elveszve magunkat az üzletben. Akinek jó szeme van a részletekhez, nagyszerű ingeket, nadrágokat találhat, amelyekről senki nem gondolná, hogy 6-8 ezer forintba kerültek. Az áruk visszavételét is gördülékenyen intézik, számomra ez is mérvadó. Bevásárlókörutak során érdemes útba ejteni, mindenki találhat magának valami neki tetszőt.

Péhl Annamária Péhl Annamária
88 értékelés
8 követő
13 plecsni
44 hasznos vélemény
2012. 10. 16. 12:48

Az H&M is azok közé az üzletek közé tartozik, ahova biztosan betérek, amikor vásárolgatni megyek. Habár talán életemben egyszer találtam itt olyan ruhát, amire azt mondtam, hogy nekem találták ki, mégis az ár-érték arány miatt érdemes körbenézni. Számomra nagyon fontos az is, hogy az eladók ne lihegjenek a nyakamba, hanem hagyjanak nyugodtan nézelődni, és csak akkor foglalkozzanak velem, ha én kérem a segítségüket.
Az üzlet mellett szól az is, hogy 28 napon belül visszaveszik vagy kicserélik azt a ruhát, ami mégsem vált be. Ruházati cikkeken kívül érdemes szemügyre venni a kiegészítőket is, amik nagyon jól fel tudnak dobni egy-egy ruhát. A bizsuk között gyakran találok szép darabot, aminek az ára néha még olcsóbb is, mint egy-egy bizsu üzleté.