H&M

(4.0) - 2 értékelés
Cím:
1117 Budapest, Október 23. utca 8-10.
Telefonszám:
+36-1-2791013
Kategória:
Női ruha, Férfi ruha, Gyerekruha, Kiegészítők

További információk

Az üzlet az Alle üzletközpontban található.
Női, férfi, gyerek, ruházat, kiegészítő, ékszer, táska, cipő.
A H&M büszke arra, hogy a vásárlástól számított 28 napon belül kicseréli vagy visszaveszi azokat a ruhadarabokat, amelyek mégse bizonyulnak megfelelőnek. Ez természetesen csak és kizárólag olyan újraértékesíthető állapotban lévő termékekre vonatkozik, amelyekhez vásárlást igazoló blokk is tartozik. Fülbevalót, illetve kozmetikai termékeket higiéniai okokból nem áll módunkban se cserélni, se visszavenni.
Első értékelő
Megnyitás
1947
Brand: H&M
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - H&M
annadia annadia
30 értékelés
0 követő
10 plecsni
21 hasznos vélemény
2012. 11. 24. 23:21

Az Alle nem tartozik a kedvenc üzletközpontjaim közé, de valahogy időről időre itt kötünk ki egy-egy csajos városnéző túra alkalmával. És, ha már Alle, akkor H&m - mindenképp be kell térni. Ha az ember lánya kinyit egy divatmagazint, vagy megnéz egy exkluzív divatbemutatót a tv-ben, akkor olyan ruhákat lát, amelyek - valljuk be bátran - az átlagember számára elérhetetlenek. A H&M-ben ez a fajta divatszeretet kézzelfoghatóvá válik. Minőségi, gyönyörű ruhadarbnok sétálnak a vállfákra egyenesen a kifutókról. Mindenki exkluzívnak érezheti magát a sikkes, egyszerű szabásvonalú, gyönyörű, feltűnő színű ruhákban - normál árakon. A per pillanat tomboló bordó színért, ezüst-arany szálakkal díszített dolgaikért, a Pán Péter gallérért, és az arany kiegészítőikért vagyok oda - az alkímia jegyében. Maison Martin Margiela kollekciója is varázslatos lett. Nekem az előző Lana del Rey féle verzió nem igazát tetszett, de ízlések és pofonok. Végeredményben azt mondhatom, a H&M segít, hogy igazán önmagunk lehessünk.

Hegerobin Hegerobin
50 értékelés
2 követő
10 plecsni
56 hasznos vélemény
2012. 10. 24. 20:39

Az amerikai First Lady, Michelle Obama is előszeretettel öltözködik a H&M ruháiba, hogy megmutassa, az átlagemberek számára elérhető ruhadarabokban is igazán adhatunk a divatra, és ebben a világ sok országával együtt a magyar hölgyek is kivehetik a részüket. Azért is mondom ezt, mivel az üzlet nagy részét a női ruhák uralják, mégis abban a kis szegletben, ahová a férfi farmereket, pulóvereket és ingeket „zárták”, ott azért látszik, hogy ha nem is Barack Obama eleganciájával, de a hétköznapokra igazán jó minőségű, stílusos darabokkal dobhatjuk fel ruhatárunkat a H&M-ben.

Hasonló szolgáltatók a közelben