Részletek:
- Házhoz szállítás
- Meleg étel
- Internet használat
- Mozgássérültek által megközelíthető
- Lehetőség zártkörű rendezvényre
- Légkondicionált
- Nemdohányzó helyiség
- Kerthelyiség
- Parkolási lehetőség


"" />

Gundel Étterem

(3.5) - 5 értékelés
Cím:
1146 Budapest, Állatkerti út 2
Telefonszám:
+36-1-4684040
Kategória:
Étterem

További információk

Férőhely: 176
Az étteremről:

A 200 éves múltra visszatekintő étterem a város legjobb és legelegánsabb étterme. Bálterem, terasz és különtermek tartoznak hozzá. A falakon magyar festők mesterművei lógnak, a teríték Zsolnay porcelán és ezüst. A menün főként magyar ételek szerepelnek, melyek közül sokat az egykori tulajdonos Gundel Károly alakított a mai, elterjedt formájára. Előételeik és desszertjeik csodálatosak. Ajánlott kiöltözni az alkalomra. Férfiaknak az öltöny és nyakkendő kötelező!A világ 50 legjobb éttermének egyike" címével büszkélkedhet, melyet 2002-ben nyert el.Részletek:
- Házhoz szállítás
- Meleg étel
- Internet használat
- Mozgássérültek által megközelíthető
- Lehetőség zártkörű rendezvényre
- Légkondicionált
- Nemdohányzó helyiség
- Kerthelyiség
- Parkolási lehetőség


"
Első értékelő
Akadálymentesített? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - Gundel Étterem
Gaddemon Gaddemon
16 értékelés
0 követő
4 plecsni
11 hasznos vélemény
2016. 03. 24. 09:53

Az Étterem hét keretein belül jártunk itt, és nagyon tetszett, hogy egyáltalán nem éreztették velünk (ellentétben néhány eddigi étteremmel), hogy "megtűrt" személyek vagyunk, a személyzet maximális figyelmét élveztük. A kiszolgálás tökéletes volt: roppant figyelmes és előzékeny volt mindenki, az ételallergiára vonatkozó kérésünket is szó nélkül teljesítették. Gyönyörű Zsolnay étkészlet, szép, ízléses berendezés. Nagyon tetszett, hogy az ételeket felszolgáláskor először egy kis asztalkára tették, majd onnan át elénk. A welcome falat kecskesajt isteni volt, finom meleg kenyereket is kaptunk, az előétel libamáj bonbon szintén kiváló, a szarvasgombás volt a legfinomabb. A lassan sült kacsamellet közepesnek mondanám, a fele isteni omlós, puha volt, míg a másik fele keményebb, szárazabb. A borjú lábszár omlós, puha volt. Desszertből a Gundel palacsinta 5*, a csokoládés krémes erdei gyümölcs raguval szintén jó volt, bár mivel én az étcsokoládét szeretem, nekem túl édes volt, de finom és nagyon dekoratív. Összességében nagyon elégedetten távoztunk, örülök, hogy megtapasztalhattunk egy ennyire kifinomult és kedves, de nem tolakodó vagy túl mézes-mázas felszolgálási módot. Kiemelném még, hogy adtunk borravalót, de a felszolgáló kedvesen figyelmeztetett, hogy az összegben már benne van a felszolgálási díj. Ez szintén megnyerő volt.

Drajkó Erzsébet Drajkó Erzsébet
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2014. 01. 09. 18:16

A Gundel Étteremben brunch-ra hívtak meg a Kedvesem Lánya és a Veje! Az étterem elé érkeztünk meg a kocsival, melynek az ajtaját egy ott dolgozó udvarias, fiatal férfi nyitotta ki. Belépve az előtérbe a ruhatárba leadtuk a kabátokat, majd egy hölgy megkérdezte, hogy milyen névre foglaltunk asztalt és kipipálta a foglalási névjegyzékben. A vendégfogadó pincér az asztalunkhoz kísért. Az étteremben halk zene szólt (élőzene, egy zongorista játszott). Nem volt zavaró, lehetett beszélgetni. Az asztalhoz tartozó italos pincér megkérdezte, hogy milyen wellcome drinket kérünk. Majd mondtuk, hogy várakozunk a társaságunkhoz tartozó férfiakra és diszkréten visszavonult. A kenyeres pincértanuló minden jelenlévő tányérjába két-két pogácsát tett (megjegyzem, hogy ez a tanuló "jónapot" udvariatlan formátumú köszöntéssel fogadott, ami betudhtató annak, hogy nem végzett szakember volt - habár az iskolában eladási kommunikációt tanulnak a pincér tanulók). Amikor megérkeztek a többiek, italrendelés után megkaptuk a wellcome drinket és tájékoztatott a pincér arról, hogy milyen fogyasztás van benne a rendelésünkben és hol találjuk meg a különböző ételeket! Svédasztalon voltak feltálalva a meleg -s a hidegételek, valamint a desszertek. Mindenhol pincérek segítették a választásunkat. Kérdéseinkre elmondták, hogy melyik ételkülönlegesség hogyan készült; kérésre szedtek a tányérunkba és szeletelték a húsokat. Étkezés közben az italokat felszolgáló pincér fogyelemmel kísérte, hogy kinek a pohara üres, ki-mit szeretne még kérni, illetve, hogy mikor tölthet ásványvizet. Mind ezt udvariasan és kulturáltan történt! Természetesen ez elvárható volt a Gundel Étteremben. A környezet tiszta és rendezett volt. Egy negatív megjegyzésem lenne még: mivel a helyhez képest túl sokan rendeltek asztalt, szűk volt a hely! Ennek az volt a következménye, hogy sem a vendégek, sem a pincérek nem fértek el kényelmesen! Ez miatt kétszer neki mentek a székemnek (egy pincér - elnézést kért; és egy vendég). Harmadik alkalommal a tálcával a pincér megütötte a fejem. Nagyon sajnálta és elnézést kért. A "kevesebb, néha több", szoktuk mondani! Tehát kevesemm vendéggel (asztallal) nem történt volna ez meg! Az ételek és a desszertek finomak voltak, a brunch fizatéssel zárult számunkra. Mint Vendéglátó ismereteket tanító nyugdíjas tanár kellemesen eltöltött időről számolhatok be azoknak a vendégeknek és leendő vendégeknek, akik már voltak és mennek majd a Gundel Étterembe! Mindenkienk tudom ajánlani az éttermet. Még egy megjegyzés: Vendéglátónk angolul beszélt, az angol nyelvű kommunikáció az elvárásoknak megfelelően, magas szinten valósult meg! Köszönöm, hogy vendégük lehettem.

Juhász Henriett Juhász Henriett
6 értékelés
0 követő
2 plecsni
4 hasznos vélemény
2013. 11. 08. 05:57

A különleges kulináris élményekre vágyók étterme!A nagy szakmai tapasztalattal rendelkező Executive Séf és beosztottjai, az egyéni igényekeinket is maradéktalanul teljesítik! Csak pozitív élményem van

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Kimberly Kimberly
7 értékelés
0 követő
2 plecsni
9 hasznos vélemény
2013. 07. 30. 17:46

Amekkora reményeket fűztem a híres Gundelhez,akkora csalódás volt...Mindenre nagyon sokat kellett várni,az étel abszolút átlagos volt,viszont nagyon drága (leves 2300ft-tól!). A pincérek enyhén szólva sem kedvesek,és az illemszabályokat hírből sem ismerik.

Vendég felhasználó Vendég
2014. 06. 17. 17:22

Konyha átlagos, nem több mint bármelyik magyar étterem. A kiszolgálás kriminális. Várakozni kell, hibás terítés, fő ételeket külön-külön (talán elkészülés sorendjében?) tálalták, mosoly nuku ect.. :(. Jelen esetünkben a név abszolút semmire sem kötelez.