Gundel cukrászda

(4.0) - 7 értékelés
Cím:
1146 Budapest, Gundel Károly út 4.
Telefonszám:
+36-1-8898100
Kategória:
Cukrászda

További információk

A cukrászda az Állatkert főbejáratánál található s mind az kert mind az utca felől megközelíthető. Kínálatában megtalálhatók békebeli cukrászremekek, nagyi süteményei, francia finomságok és cukormentes termékek is.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
7 korábbi értékelés - Gundel cukrászda
Juhász Henriett Juhász Henriett
6 értékelés
0 követő
2 plecsni
4 hasznos vélemény
2013. 11. 08. 05:52

Méltóan viselheti Gundel Károly nevét! A dolgozók maximális szakmai tudással készítik el finomabbnál finomabb süteménykompozícióit. A diétázók és cukorbetegek is megtalálják az áhított finomságaikat!!

B. Éva B. Éva
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 07. 20. 11:55

Nagyon kedvesek a felszolgálók. Külön odafigyelnek a gyerekekre is. A sütik pedig isteniek. Ilyen finom somlóit még soha nem ettem. A hely nagyon kulturált, tiszta. Kellemes, hangulatos. Mindenkinek ajánlom.

V. Ákos V. Ákos
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 07. 17. 10:28

A Gundel Cukrászda finom süteményeket kínált. Csillagos 5-öst érdemel!
A kiszogálás is megfelelő. A szép hely megfelelő körülményeket kínál a fogyasztáshoz. A felszolgáló udvarias, mosolygós. Mindenkinek ajánlom!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
R. Ildikó R. Ildikó
3 értékelés
1 követő
2 plecsni
3 hasznos vélemény
2013. 07. 17. 09:12

Nagyon szuper ,igazi íz világ az édességek terén!Kúltúrált és egyben szolid kiszolgálás tükrözi a cukrázdát!Kellemes hangulatos kis időeltöltésre való kis cuki.A gyerekek nagyon élvezték a rengeteg választékot és mosolyogva azt sem tudták mit válasszanak:)

F. Andrea F. Andrea
168 értékelés
9 követő
18 plecsni
216 hasznos vélemény
2013. 06. 28. 14:51

Az Állatkert főbejáratánál, a belül található teraszról osztanám meg a tapasztalataimat. Nagy hőségben, két, körben rohangászó gyereket szemmel tartva, 3 felnőtt leül a teraszra, az asztalon hatalmas, mondjuk víztócsa. Hosszas várakozás után zsebkendővel letöröltem, próbáltam elkapni a nagy számban álldogáló pincérek pillantását, abszolút sikertelenül. Jobb híján a mellettünk lévő külföldiek hasonló próbálkozását figyeltük. Hozzájuk kb. 10 perc után odamentek, számomra megmagyarázhatatlan alkudozás után kaptak étlap-itallapot, mi is odaszóltunk, hogy ha esetleg-netalántán innánk valamit, lehet-e. Egy másik pincér pár perc múlva odajött és megkérdezte, hogy csak üldögélni szeretnénk, vagy?? Mondtuk, hogy igen: nagyon szeretnénk inni és megnézni, hogy egyáltalán, mire van lehetőség. Eközben továbbra is 2-3 pincér rendszeresen a hűtőknél álldogált nagy egyetértésben és unott beszélgetésben. Újabb várakozás után kaptunk étlapot, itallapot, közben már majd' szomjan haltunk. Ezek után már nem mertünk sokat tétovázni, kértünk sört és egy Pina coladát. Ekkor szinte csoda történt, megjelent egy addig nem látott helyes pincérnő és megkérdezte, hogy segíthet-e? Sajnos ekkor már kénytelenek voltunk azt mondani, hogy kezelésbe vettek minket, pedig ő úgy tűnt, hogy igazi vendéglátó szerepben leledzett. Másmilyen sört hoztak, mint rendeltünk, de már szóvá se tettük, a koktélban pedig esküszöm egy csepp alkohol sem volt - pedig nem a virgin-változatot kértem. A fizetés is hasonló tempóban zajlott, nem adtunk borravalót - csak kicsit villámlott a fiatalember szeme.

Gemelos Gemelos
593 értékelés
4 követő
26 plecsni
190 hasznos vélemény
2013. 06. 29. 17:17

Ki ne ismerné ezt a nevet és, hogy hol található. Egyik állatkerti munkám után (fizetés volt) gondoltam megjutalmazom magam, és bemegyek. Nagymúltú hely, modern felfogással. A vendég csak várjon nyugodtan, olyan rohanó ez a világ, pihenjen meg egy kicsit ezen a remek helyen, gondolja végig mit is akar, ne zavarjuk őt. Persze egy idő után megkérdezték mit is szeretnék (elmenni gondoltam én), de ha már ott voltam kértem egy koktélt, és egy kávét. Lassan-lassan meg is kaptam, a kávé langyos volt, a koktél viszont ízlett. Kár, hogy az árakról csak később tájékozódtam, mert biztos nem maradtam volna, persze nem is megyek többet.,

Vendég felhasználó Vendég
2013. 09. 03. 21:13

Szerintem ez a legszebb cukrászdája az egész fővárosnak gondoljunk csak bele hogy miért olyan drága. Kezdjünk hozzá hogy olcsó hely ma már nincs. Valamiből fenn is kell tartani és még az alapanyagokat is be kell szerezni valahonnan. És itt vannak a legjobb kulturális szórakozóhelyek is (pl.: állatkert,cirkusz) és még gyönyörű műemlék helyen is van. Egyszerűen szenzáció.