Gulya Csárda

Értékelés 2 értékelés 5.0

Elérhetőségek

Cím: 8710 Balatonszentgyörgy , Külterület, 76-os főút mellett

Telefon: +36-20-4026602


Kategória: Csárda

Fizetési módok: Amex, Chèque Déjeuner, Edenred, Erzsébet-utalvány, Készpénz, MasterCard, Sodexo melegétel utalvány, Ticket restaurant, Visa, Visa Electron

Elfogad bankkártyát?: Igen

Parkolás: Saját parkoló

Akadálymentesített?: Igen


További információk

Az éttermet hatalmas, füves-fás terület öleli körbe – biztonságos távolságra az úttól. A füves területen az önfeledt szórakozást a játszótéren fából készült szabadtéri játékok és homokozó biztosítják.

Az étterem tetején kis kilátó található, ahonnan gyönyörű panoráma tárul Balatonszentgyörgyre; a közeli Kis-Balaton Természetvédelmi Területre; a híres-nevezetes, közelben legelő szürkemarha gulyára.

Éttermünk egyedi megjelenésével a magyar csárdák különlegessége! A tekintetet magára vonzó épület nem csak kívülről, hanem belülről is kuriózum. A tágas tér szemet gyönyörködtető látvány, télen pedig a csárda közepén található forró búbos kemence teszi igazán otthonossá az itt-tartózkodást – a kellemes félhomályban egy pohár borral a kézben…

Éttermünkben nyílt és zárt körű rendezvényeket egyaránt lehet tartani. A két, teljesen elválasztható térnek köszönhetően akár a folyamatos működés mellett is tudjuk biztosítani egy zártkörű rendezvény zavartalanságát.

Éttermünk három nyelvű étlappal (magyar, német, angol) rendelkezik. Kérésre élőzenét is biztosítunk!

Vélemények, értékelések (2)

  • B. Adrienn
  • 15 értékelés
  • 0 követő
  • 4 medál
  • 20 hasznos vélemény
Értékelés
Ahányszor csak erre járunk, mindig megállunk enni a Gulya csárdában. Először különleges kinézetével hívta fel magunkra a figyelmét, aztán rájöttünk, hogy a konyhája is nagyon jó! A család minden tagja megtalálta az ízlésének megfelelő ételt. A kiszolgálás udvarias, gyors, az adagok bőségesek. Külön kiemelném a haltálat, és ezen belül is a harcsapaprikást! Bátran ajánlom mindenkinek, aki egy bőséges és finom étkezésre vágyik.