Gulya Csárda

(5.0) - 2 értékelés
Cím:
8710 Balatonszentgyörgy, Külterület, 76-os főút mellett
Telefonszám:
+36-20-4026602
Kategória:
Csárda

További információk

Az éttermet hatalmas, füves-fás terület öleli körbe – biztonságos távolságra az úttól. A füves területen az önfeledt szórakozást a játszótéren fából készült szabadtéri játékok és homokozó biztosítják.

Az étterem tetején kis kilátó található, ahonnan gyönyörű panoráma tárul Balatonszentgyörgyre; a közeli Kis-Balaton Természetvédelmi Területre; a híres-nevezetes, közelben legelő szürkemarha gulyára.

Éttermünk egyedi megjelenésével a magyar csárdák különlegessége! A tekintetet magára vonzó épület nem csak kívülről, hanem belülről is kuriózum. A tágas tér szemet gyönyörködtető látvány, télen pedig a csárda közepén található forró búbos kemence teszi igazán otthonossá az itt-tartózkodást – a kellemes félhomályban egy pohár borral a kézben…

Éttermünkben nyílt és zárt körű rendezvényeket egyaránt lehet tartani. A két, teljesen elválasztható térnek köszönhetően akár a folyamatos működés mellett is tudjuk biztosítani egy zártkörű rendezvény zavartalanságát.

Éttermünk három nyelvű étlappal (magyar, német, angol) rendelkezik. Kérésre élőzenét is biztosítunk!
Első értékelő
Fizetési módok: Amex, Chèque Déjeuner, Edenred, Erzsébet-utalvány, Készpénz, MasterCard, Sodexo melegétel utalvány, Ticket restaurant, Visa, Visa Electron
Parkolás: Saját parkoló
Elfogad bankkártyát? Igen
Akadálymentesített? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Gulya Csárda
Kelemen József Márton Kelemen József Márton
3 értékelés
0 követő
2 plecsni
2 hasznos vélemény
2013. 08. 24. 18:27

Nyaralásunk alkalmával tartózkodtunk Balatonszentgyörgyön. Többször is ettünk ebben a Csárdában. Mindig ízlett, amit fogyasztottunk, a kiszolgálás is nagyon kedves volt! Pizzát is rendeltünk, ami fantasztikus volt, és nagyon olcsó!

B. Adrienn B. Adrienn
15 értékelés
0 követő
4 plecsni
19 hasznos vélemény
2013. 07. 16. 11:17

Ahányszor csak erre járunk, mindig megállunk enni a Gulya csárdában. Először különleges kinézetével hívta fel magunkra a figyelmét, aztán rájöttünk, hogy a konyhája is nagyon jó! A család minden tagja megtalálta az ízlésének megfelelő ételt. A kiszolgálás udvarias, gyors, az adagok bőségesek. Külön kiemelném a haltálat, és ezen belül is a harcsapaprikást! Bátran ajánlom mindenkinek, aki egy bőséges és finom étkezésre vágyik.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Búbos Csárda 8649 Balatonberény, Kossuth Lajos utca 65
1 értékelés
Thumbnail Dr. Wórum Péter fogorvos, Balatonszentgyörgy 8710 Balatonszentgyörgy, Berzsenyi u. 82.
4 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés