Griff Gentlemen's

(5.0) - 1 értékelés
Cím:
1072 Budapest, Rákóczi út 8.
Telefonszám:
+36-1-2680477
Kategória:
Férfi ruha

További információk

Attraktív, nyitott üzleteinkben kellemes környezetben válogathat kiváló minőségű, márkás termékeink közül. Munkatársaink készséggel állnak vásárlóink rendelkezésére tanácsokkal, udvarias kiszolgálással.
A Griff legfontosabb célkitűzése az igényes férfiak magas minőségű és elérhető árú ruházati termékekkel való színvonalas ellátása, és ezen keresztül az öltözködési kultúra fejlesztése, az általános ízlésformálás.
Termékvonalait (Gentlemen, Exclusive, Trend, Black Tie, Casual) úgy alakította ki, hogy mindenki megtalálhassa az egyéniségéhez és stílusához illő öltözetet.
2007. őszétől a férfi divat mellett női kollekcióval is bővült a termékpaletta.
Első értékelő
Megnyitás
1986
Brand: Griff
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Griff Gentlemen's
D. Dóra D. Dóra
65 értékelés
3 követő
12 plecsni
60 hasznos vélemény
2012. 11. 23. 11:24

Márkás és jó minőségű férfiruha-modelleket árulnak. Az elérhető ár oka végtelenül egyszerű: korábbi, a nagy szalonokból már kifutott darabokat árulnak. Ezzel azonban – különösen férfidivat esetén – azt hiszem, hogy semmi probléma nincs. Szerencsére az elegánsabb vonal képviselteti magát a Griffben, ezért egyfajta „örök divat” jegyében nyugodt szívvel tudunk vásárolni pénztárca-kímélő módon, miközben biztosak lehetünk afelől, hogy jó minőségű, több szezont is kiálló ruhadarabokkal fogunk távozni. Különösen, ha téli szövetkabátot keresünk, akkor éri meg betérni ide, mert a sztenderd árakhoz képest akár fél- vagy negyedáron is hozzájuthatunk egy-egy szép darabhoz. Választék általában bőségesen van, bármit néztünk ki, eddig mindig találtunk a szükséges méretben. Az eladók pedig valóban segítőkészek és kedvesek, gyakran tapasztaltam, hogy itt inkább emberszámba veszik a vásárolót, mint egynémely felkapott, plázabeli üzletükben.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés