Grandio Jungle Bar & Grill

(4.0) - 5 értékelés
Cím:
1072 Budapest, Nagy Diófa utca 8.
Telefonszám:
+36-20-4971558
Kategória:
Romkocsma, Pub

További információk

A zsidónegyedben álló Nagydiófa utcában található bérházban működik a Grandio (sokat sejtető név: nagy dió) Bár (a társasház egyébként a kocsma mellett party hostelként működik). Az udvaron növények, kopottas bútorzat, kerékpártároló és dzsungelhangulat. Nyáron megkóstolhatjuk a grill vagy bogrács ételeket, a hatalmas fák adta kellemes árnyékban sörözhetünk. Esténként pedig a hatalmas lámpák fényében (csillagos eget ne várjunk, a város fényei elnyomják a csillagfényt). Eső esetén pedig elvonulhatunk a földszinti zárt részre, ahol csocsó és pingpong is található.

Kivetítőn nézheted a sporteseményeket. Az árak inkább a külföldi turistákra vannak szabva. Wifi hozzáférés elérhető.

Télen sem kell lemondanunk a Grandio kellemes hangulatáról, a zárt részben mulatozhatunk rossz időben.

Megközelítés: a Blaha Lujza tértől pár perc sétára található (az Astoria felé kell menni).
Első értékelő
Megnyitás
2010. 05. 14.
Fizetési módok: Készpénz
Kutyabarát hely? Igen
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - Grandio Jungle Bar & Grill
Franyo Franyo
60 értékelés
2 követő
13 plecsni
19 hasznos vélemény
2012. 11. 17. 23:30

Még mindig itt van előttem az az este, amikor a barátaim a nem éppen kiszámítható BKV-s közlekedés miatt elég sokat késtek, így magamra voltam utalva. Nem telt bele sok idő, egy szimpatikus külföldi fiatalokból álló csoport verődött hozzám, és azonnal egy hullámhosszon voltunk. Mindez annak köszönhető, hogy az emeleten egy hostel terül el, ahonnan egy ugrás a Grandio, amely árban a messziről jött fiataloknak tökéletes, egy magyar diák számára talán kicsit húzós, de kigazdálkodható. A hely nyáron a leghatásosabb. Olyan, mintha egy fullos zöld övezetben lennénk, vagy egy kulturált őserdőben. Ha jobbra pillantunk, akkor néhány színes széket könyvelhetünk el, balra biciklisor, körös-körül pedig növények, amíg a szem ellát. Szülinapi bulihoz tökéletes a hely, amennyiben a cél nem az, hogy bizonytalan léptekkel andalogjunk a buszmegállóig. Egyszer mindenképpen érdemes kipróbálni, de inkább minél többször, merthogy az atmoszféra magával ragadó.

LD714 LD714
38 értékelés
0 követő
9 plecsni
28 hasznos vélemény
2012. 11. 07. 13:37

Egyértelműen turistákra belőtt árszínvonalú hely, étel- és italárait tekintve egyaránt, tehát berúgni nem igazán gazdaságos itt, de a hangulat miatt ettől függetlenül megéri lenézni nyaranta 1-1 pohár sörre. Nagyon tetszik, hogy gyakorlatilag a székek és asztalok között nőnek a fák a vendégtéren, így van egyfajta természetközeli érzete a helynek. Az emeleten youth hostel működik, így a nemzetközi közönség garantált, a pincében pedig a Szabad az Á egyesület elvileg zártkörű próbaterme, ahová azért nem is olyan bonyolult a belépés (regisztrálni kell 500 forintért, amit aztán lefogyaszthatsz a pultnál). Rendszeresen vannak jó koncertek, az említett jellegből adódóan pedig dohányozni is lehet, bár ez számomra inkább negatívum.

Milán Milán
42 értékelés
4 követő
10 plecsni
89 hasznos vélemény
2012. 10. 25. 20:43

Szerintem mindenki titkon vágyott arra, hogy egy összecsukható széken, egy fotelban, vagy egy műanyag puffon ülve, sörözgetés közben fák vegyék körül. Elsőre ez nem is tűnik olyan nagy dolognak, de ha figyelembe vesszük, hogy ezt az élményt egy bérház belső udvarában élvezhetjük, na azért az számomra elég csábító. Az árak nem az én diák zsebemre vannak méretezve, de egy-egy jó sör mégiscsak lecsúszhat. Körülöttünk a ház falát színesre festették, képekkel díszítették, ez is sokat dob a hangulaton. Tulajdonképpen, ha a fák nem lennének a kiszolgálótér közepén, ez is csak egy lenne a tucatnyi romkocsmából. De azért jár a plusz pont…

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
gergopapp gergopapp
21 értékelés
4 követő
8 plecsni
12 hasznos vélemény
2012. 10. 23. 19:26

Különleges „romkocsma” a Grandio. Egy hostel udvarában található, így a külföldi, főleg fiatal közösség mindig adott, ez pedig könnyen feldobja a hely hangulatát. Az ár a külföldi turistákra van szabva, a sör nem olcsó, de a hangulat kárpótol mindenért. Az udvar tele van fákkal, pont annyira, hogy még hangulatos, de nem zavaró. Mintha egy erdei pikniken lennénk, a belváros közepén. Egy este, ottjártamkor épp egy amerikai turistacsapat borotválta le egyikük haját egy asztalnál, valószínűleg fogadást vesztett a srác. Egy külföldi ismerősöm megfogalmazása szerint: „at Grandio, you never know what happens”. Persze nem csak ilyeneket láthatunk, ha valamilyen sporteseményre vagyunk kíváncsiak, nyugodtan válasszuk a Grandio-t, valószínűleg meg tudjuk tekinteni a nagykivetítőjükön.