Gozsdu Manó Klub

(4.0) - 3 értékelés
Cím:
1075 Budapest, Király utca 13
Telefonszám:
+36-20-8495519
Kategória:
Pub

További információk

Egy jól kitalált klub, minőségi hang technikával megáldott koncertteremmel, egyedi koktélokkal és italválasztékkal a belváros közepén, hogy csak a jól megérdemelt szórakozásodra kelljen figyelned.
Próbáld ki, nem fogsz csalódni!
Első értékelő
Megnyitás
2011. 12. 01.
Elfogad bankkártyát? Igen
Kutyabarát hely? Igen
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Gozsdu Manó Klub
Gardedám Gardedám
30 értékelés
4 követő
9 plecsni
35 hasznos vélemény
2012. 11. 15. 15:09

A Gozsdu Manó Klub, vagy ahogy a legtöbben hívjuk, a GMK egy kultúrált, fiatalos és vidám hely a város szívének a szívében, remek interior megoldásokkal. A változatos italkínálat és a programfelhozatal sem okoz csalódást: a koncertek, kiállítások, divat- és formatervezéshez kapcsolódó események mellett a GMK otthont ad a Grund nevű improvizációs színháznak is, ami a Beugró műsorok páratlanul vicces és spontán élményét adja élőben. És a söreik... ó a söreik. Rengeteg féle finom belga és német sörkülönlegességhez lehet hozzájutni relatíve elérhető áron: a Hoegaardent például helyben csapolják és virágváza méretű és nehézségű korsóban szolgálják fel. Leginkább a fiatal és idősebb magyar és külföldi vidám értelmiség látogatja a helyet, így az elcsípett beszédtémák is sokszor változatosabbak, mint egy áltag talponállóban - számomra a bulik előtti jó beszélgetések és iszogatások színhelye a GMK.

Timmi Timmi
121 értékelés
9 követő
15 plecsni
135 hasznos vélemény
2012. 10. 18. 10:50

A Király utca és a Gozsdu Udvar kedvencnek számít nálam. Az Udvar szórakozóhelyei közül pedig a Gozsdu Manó vezet. Első ottjártamkor annyira jól éreztem magam, hogy azóta imádom. Ehhez hozzájárult a remek kis koncert az alsó szinten, a Hoegaarden igazán ínycsiklandó búzasör a maga tiszteletet parancsoló korsójában, a szimpatikus emberek, és a kellemes légkör. Elhelyezkedésénél fogva, az udvar többi helyiségével egyetemben a Gozsdu Manót is szívesen látogatják külföldiek. Szerintem ez nem hátrány, kedves kis társaság tud összegyűlni egy-egy este folyamán. Érdemes valamelyik programra lenézni, ugyanis abból itt sosincs hiány!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés