Gotti Étterem

(4.0) - 5 értékelés
Cím:
1092 Budapest, Ráday utca 29
Telefonszám:
+36-1-7834403
Kategória:
Magyar konyha, Olasz étterem, Mediterrán étterem

További információk

Éttermünkben megtalálható a klasszikus magyar konyha ízvilága, mediterrán fogások kíséretében, külön említésre méltóak házi tésztáink.Csütörtöktől esténként Berényi György lágy zenei kíséretében élvezhetik a nálunk eltöltött időt. Céges rendezvények lebonyolítását is vállaljuk, akár családias, akár hivatalos formában rendelik.
Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - Gotti Étterem
Fanni Fehér Fanni Fehér
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2015. 06. 28. 20:34

Két hete jártam először az étteremben. Nem vártam sokat az eddigi tapasztalataim alapján. Kellemesen csalódtam az étteremben, mivel a kiszolgálás kiváló, az ételek fantasztikusak.Nem kell rájuk sokat várnom, de tudni lehet, hogy nem a maradékot mikrózzák meg. A felszolgálók örömmel fogadják az embert, és egy-két poént is lehet hallani tőlük. Biztos, hogy máskor is jövök.

József Reményik József Reményik
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2015. 06. 28. 14:00

Én a keddi nap folyamán jártam az étteremben párommal vacsora időben és kiváló volt a kiszolgálás és az ételeknek az ízvilága egyaránt ! Nagyon szépen köszönjük a vendéglátást a jövőben biztosan visszatérünk ! :)

Kitti Tubákos Kitti Tubákos
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
1 hasznos vélemény
2015. 06. 28. 13:14

Vasárnap jártam az étteremben és az ezt megelőző vendéglátó helyekkel kapcsolatos tapasztalataim után most egy nagyon pozitív és kellemes élmény ért. A felszolgálók kedvesek és láthatóan szakképzettek. Ismerik a protokollt és végre vendég centrikus hozzáállást láttam a felszolgálóktól. Az ételre nem kellett sokat várnom, reális volt a várakozási idő és magával az étellel is elégedett voltam adagot és ízt tekintve is. A hely hangulatos és az odafigyelés amit kaptam nagyon kellemesen érintett. Biztosnak tartom hogy többször is betérek majd ide.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Radics Anett Radics Anett
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2015. 06. 19. 13:35

Vasárnapi családi ünnepi ebédet szerettünk volna. Ehelyett egy flegma, unott, telefonjához ragadt pincért kaptunk, tapintatlan, goromba kiszolgálást és alsó kategóriás ételeket. Bár az étterem gyakorlatilag üres volt, közel egy órát vártunk az ételre. Gyerekeknek az ajánlatuk maximum addig terjed, hogy ketté szednek egy felnőtt étel adagot. A hely küllemére vonzó, de számunkra ebből állt minden pozitívuma.

P. Noémi P. Noémi
25 értékelés
0 követő
9 plecsni
32 hasznos vélemény
2012. 11. 14. 10:29

Egy péntek este a Garay utcában sétálgattam és a Gotti étterem kirakatában arra lettem figyelmes, hogy az előadóművész mikrofonja egy ruhafogashoz van rögzítve. Felkeltette az érdeklődésemet, így beültem az étterembe, s kíváncsian vártam. Azonnal magával ragadott a hely zenei hangulata, modern kivitelezése, mely valószínű annak a hatalmas méretű képnek is köszönhető, ami éjszakai megvilágításban ábrázolja a Lánchidat a bejárattól jobbra lévő falon. A pincérek segítőkészek és figyelmesek voltak, bár számomra az újdonság erejével hatott, hogy a felszolgáló kézben hozta az evőeszközöket, majd azokat gondosan és precízen, a tálalási szabályoknak megfelelően helyezte el az asztalomon. Vacsorám elfogyasztása közben többször is megkérdezték elégedett vagyok e az étellel, ami számomra valóban a törődést mutatta a vendég felé. Ideális hely azok számára, akik barátaikkal szeretnének elfogyasztani egy kellemes vacsorát, vagy akik magányosan félrevonulnának kicsit a külvilágtól.