Gong Café Presszó

(5.0) - 5 értékelés
Cím:
1073 Budapest, Erzsébet körút 15
Telefonszám:
+36-20-2694070
Kategória:
Kávézó

További információk

A Budapest szívében, a közeli New York Palota szomszédságában található Gong Café presszó 2010-es átvétele után látványos változáson ment keresztül.

A teljes felújítással és festéssel hangulatos környezetet varázsoltunk mind a kávézni vágyóknak, mind azoknak, akik baráti társasággal töltenének el egy estét nálunk.

A tavasztól őszig tartó időszakban nyitott terasz fogadja vendégeinket. Italakcióink, az ingyenes WiFi, a nyerőgépek és sportközvetítések még otthonosabbá teszik az ittlétet.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - Gong Café Presszó
Panna0012 Panna0012
22 értékelés
0 követő
6 plecsni
18 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 21:52

A Gong üzemeltetői jól ötvözik a színvonalat az elérhető árakkal. Létrehoztak egy olyan helyet Budapesten, ami könnyen elérhető az egyetemisták, diákok számára és közben nem kell füstös, lepukkant pincékben sorban állniuk a szokatlan külsejű törzsvendégekkel.
Ha igényes körülmények között szeretnétek kikapcsolódni, hangolódni az esti bulira, akkor bátran válasszátok a körúton fekvő Gong cafét, legyen szó a kisebb, de eredeti, vagy a nagyobb és kicsit modernebb testvéréről. Arra azonban figyeljetek, hogy népszerűségének köszönhetően nagyobb társaság esetén érdemes előre asztalt foglalni!

Mara.Sz Mara.Sz
31 értékelés
0 követő
7 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 11. 14. 21:06

A cserediák barátaim mutatták meg nekem ezt a helyet anno, gondolkodtam is, hogyhogy mindig megtalálják a legjobb kocsmákat? Nem véletlen: a Gong Cafe árai tökéletesen idomulnak a főiskolás, ösztöndíjból kijövős élethez. Régebben problémás volt, hogy szinte soha nem találtunk ülőhelyet és szabad asztalt, ráadásul ha begyűlt a tömeg nagyon füstös is tudott lenni. Azóta megnyílt a Gong Cafe 2 ami kicsit felszívja a tömegnyomort, illetve már szerencsére csak kint lehet dohányozni, így a füst is megszűnt. Azért ha péntek/szombat este látogatnánk el ide, számítani kell rá, hogy nem valószínű találunk ülőhelyet. Viszont a kávéfélék és a tea is nagyon olcsó náluk, így délutáni „beülős” beszélgetésekhez sem rossz ötlet.

M. Patrick M. Patrick
49 értékelés
1 követő
8 plecsni
66 hasznos vélemény
2012. 10. 24. 14:21

A Gong elhelyezkedéséből kifolyólag mindig tele van, plusz még a kedvező árak is vonzzák a fiatalokat. Olyan italakciók szoktak lenni, hogy még mi is lesünk, hogyan lehetséges ez a belvárosban. Köztudott, hogy állandóan tele van a hely, azonban asztalfoglalásra még nem gondoltunk, mindig csak spontán beestünk egy-két italra és utána mentünk tovább. A helynek az is érdekessége, hogy bármennyire is egy bárban vagyunk, még az esti órákban is van lehetőség egy pizza elfogyasztására. A legtöbb klub eléréséhez semmilyen tömegközlekedésre nincs szükség, mindenhova el lehet jutni gyalog. Szerintem az egyik legideálisabb hely egy szombat este kezdetéhez.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
gergopapp gergopapp
21 értékelés
4 követő
8 plecsni
13 hasznos vélemény
2012. 10. 23. 22:49

A Gong Café az egyik kedvenc beülős helyem, barátságos árai és elhelyezkedése miatt. Helyileg a 4-6-os villamos Blaha Lujza téri és Wesselényi utcai megállója között található, zölden világít már az előtér is, nem is lehet összekeverni semmivel. Asztalfoglalás péntek é szombat estére ajánlott, máshogy nem biztos, hogy beférünk egy nagyobb társasággal. Buli előtti alapozásra tökéletes, egyrészt mert a legtöbb szórakozóhely csupán néhány villamosmegállóra található innen. Másrészt pedig azért, mert a sör is, a bor is egyetemista pénztárcához mérve is elfogadható árú, a hely mégis az igényesség érzetét kelti minden alkalommal. Természetesen WiFi is található a Gong Caféban, bár érdemes az ott töltött órák alatt táskánk mélyére száműzni a telefont.

Franyo Franyo
60 értékelés
2 követő
13 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 10. 11. 12:31

Tömegközlekedés szempontjából a legtökéletesebb helyen fekszik a Gong, de ezen felül számos más előnnyel is rendelkezik ez a többfunkciós presszó. Ha csak egy kávéra akarunk beugrani, az is megoldható, de ha este a barátokkal szeretnénk egy pofa sör mellett megbeszélni a világ dolgait, arra is tökéletesen megfelel ez a hely. Amíg jó idő van, addig kerthelység is várja a vendégeket, azonban a belső tér is rendkívül kellemes hangulatot tud teremteni egy összejövetelhez. Az árak barátságosak, az italokra pedig ugyancsak nem lehet panasz. És ami szintén a pozitívumok közé tartozik (főleg a mai világban), az az ingyenes Wifi, így internetezés közben, egy finom nedű társaságában élvezhetjük a hely valóban kellemes kisugárzását.