Gong Café 2

(2.5) - 6 értékelés
Cím:
1073 Budapest, Erzsébet körút 21
Telefonszám:
+36-20-5618272
Kategória:
Kávézó

További információk

Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Utcán, pénzért
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
6 korábbi értékelés - Gong Café 2
Hegazotya Hegazotya
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
4 hasznos vélemény
2013. 03. 14. 13:21

Azoknak ajánlom akik olcsón akarnak berúgni, akiket nem érdekel a kosz ami körbeveszi. Ahogy elnézem a törzsközösség nagyrésze alig 18 éves...
A pultoslányok sűrűn váltják egymást, úgyhogy nem mondok inkább róluk véleményt, holnap úgyis más lesz...
Ami tetszett az a téli terasz. A dohányzás miatt :D

annadia annadia
30 értékelés
0 követő
10 plecsni
21 hasznos vélemény
2012. 11. 22. 21:23

Azt ugyan nem nagyon értem miért érte meg a tulajdonosnak a Gong Cafét és a kettőt szinte egymás mellett megnyitni... Mikor először mentem el a 4-6 villamossal a körúton, azt hittem káprázik a szemem. Bár az egyszer biztos, hogy mind a két helyen rettentően sokan vannak. Sokan vannak, de mégsincs tömegnyomor. Szimplán jó a hangulat. Olcsó a sör, a röviditalok és finomak a koktélok. Imádom az üvegplafont. Mindenkit látni, aki a felső szinten jár kel. Fönt én még nem voltam, de tény, hogy ide nem érdemes egy szál szoknyában bulizni jönni, hiszen minden látszik az alsó szintről… Focimeccsek, nagy szurkolások színhelye. A sör miatt és a jó hangulat miatt mindenképp érdemes ide helyezni a közös drukkolást!

Péhl Annamária Péhl Annamária
88 értékelés
8 követő
13 plecsni
44 hasznos vélemény
2012. 11. 21. 10:20

Ide aztán, ha kötelező lenne, sem mennék vissza! Amikor beültem egyből J. D Robb könyvéből jutott eszembe a Mocskos Alja klub, ahol csak akkor fogyaszt valamit az ember, ha nagyon bátor, ugyanis nagyon koszos hely. A piszok mellé még társult a kiszolgálók udvariatlan magatartása, ami mellé még irtózatosan lassúak is. Legalább tisztában vannak vele, hogy a szolgáltatásuk nem ér sokat, ezért olcsó a hely. Tényleg csak annak ajánlóm, akit nem zavar a kosz, a barátságtalanság, és nem akar sok pénzt kiadni. Részemről felejtős.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
V. Melinda V. Melinda
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
23 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 09:08

Annyira vicces és mégis olyan jó, hogy két Gong Café is helyet kapott az Erzsébet körúton, és szinte egymás mellett. Egyszer-kétszer már mindegyikben megfordultam, és bár a nevük azonos, szinte teljesen különböző a két hely.
Gong Café 2 bennem a hatalmas szülinapozások emlékét kelti életre. Nem egyszer vártuk az emeleten az aktuális ünnepeltet csendben, titokban, s néztük a padlón át, az üveglapon keresztül, hogy vajon, mikor érkezik.
Ami még jó a Gong Café 2-ben, az a kialakítása, ahogy már mondtam, kétszintes, sőt, szinte harmadik részként működik a terasz, ami fedett és körbekerített, így esőben vagy szélben is ki lehet ülni. Az italok finomak és nem túl drágák, emellett - ahogy említettem, például egy szülinapi buli esetén, - nagyon segítőkészek, el lehet náluk mindent intézni (asztalfoglalástól tortamegőrzésig). Tiszta és jól felszerelt, igazi beülős, beszélgetős hely, ahova mindig szívesen beül az ember a barátaival, s mivel a 4-6-os villamos Wesselényi megállója pont szemben van, nagyon népszerű is a fiatalok, idősebbek körében.

bmarci bmarci
32 értékelés
0 követő
8 plecsni
23 hasznos vélemény
2012. 11. 18. 13:54

A Nagykörúton, a Wesselényi utcai villamosmegálló tőszomszédságában találjuk ezt a pörgős, fiatalos hangulatú bárt, zöld fénnyel világító cégéréről könnyedén felismerhető. Nem összekeverendő a néhány méterrel arrébb található, nyugodtabb hangulatú, kisebb Gong Caféval. A belső tér tágas, sok asztallal, tévékkel, amelyeken sportközvetítéseket adnak, és még egy galéria szint is működik. Ennek ellenére, ha hétvégén akarunk ide jönni a barátainkkal, több napra előre érdemes asztalt foglalni, a hely ugyanis általában zsúfolásig tele van. A közönség fiatalokból áll, a külföldi cserediákok is kedvelik. Hangosan szól a modern, pörgős slágerzene, ideális hely buli előtti alapozáshoz. Ezt az italárak is alátámasztják, abszolút megfizethető árban juthatunk sörhöz, és egyéb parti előtti betevőhöz. Aki megéhezne, az kérhet szendvicseket, vagy pizzát, mi még nem próbáltuk az ételkínálatot. A dohányosok helyzete is jól megoldott: fűtött, fóliázott külső terasz áll a vendégek rendelkezésére.
Ami a hely előnye, ugyanaz kicsit a hátránya is: a hatalmas pörgés, és a rengeteg ember miatt néha igen sokat kell sorba állni a pultnál.

Timmi Timmi
121 értékelés
9 követő
15 plecsni
132 hasznos vélemény
2012. 11. 10. 16:11

Mikor megnyílt, határozottan szimpatikus volt számomra. A Gong 1-ben is többször jártam, kíváncsi voltam, milyen lesz a testvérkéje. Hangulatra egyébként nincs vele probléma. Nyáron kiüldögélős, télen forraltborozós. Emellett szerencsére most már nem dohányzó. Szerintem ez kifejezetten javára vált a helynek.
A pizzájuk abszolút finom, nem is drága, általában négysajtosat szoktunk enni, de van még pár fajta, lehet válogatni. Jó minőségű teákkal, finom forró csokival, 90 Ft-os forralt borral, korrekt árakkal találkozhatunk itt. De ne lepődjünk meg, ha tízezressel akarunk fizetni és a pultos lány nem éppen kedves stílusban a következőt válaszolja: „Akkor most menjetek, és ezt váltsátok fel”. Így lettünk ugyanis legutóbb kiutasítva a Gongból. És mivel egy találkozó volt megbeszélve oda, akarva-akaratlanul is visszatértünk a felváltott tízezressel. De úgy gondolom, ezek után én nem szívesen járok arra újra.