Gombás Étterem

(4.5) - 3 értékelés
Cím:
1181 Budapest, Dobozi utca 70
Telefonszám:
+36-1-2911789
Kategória:
Magyar konyha, Mediterrán étterem

További információk

Éttermünk állandó a'la carte termei a Bókay terem és az Öcsi terem. A jó idő megérkeztével vendégeinket belső kerthelyiségünkben fogadjuk, ilyenkor belső termeinket csak külön kérés esetén nyitjuk meg. Az Öcsi terem zárt rendezvényteremként is üzemelhet, melyről részleteket az Öcsi terem bemutatásánál olvashatnak.
Bókay termünk az étterem Bókay gödör felőli oldalán helyezkedik el. L-alakú, nemdohányzó terület, 4-6-8 fős asztalokkal. Boxos elrendezése sokak által kedvelt, kényelmes és barátságos. A Bókay terem két vége tökéletesen alkalmas nagyobb asztaltársaságok kialakítására. Egyik végén maximum 12 fős, másik végén maximum 30 fős nagy asztalok állíthatók fel, melyek -távol a többi vendégtől- családias hangulatban biztosítják az asztaltársaság meghittségét, szeparáltságát.
Első értékelő
Megnyitás
1990. 03. 12.
Fizetési módok: Amex, Erzsébet-utalvány, MasterCard, SZÉP kártya, Visa
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Igen
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Gombás Étterem
Kata7555 Kata7555
102 értékelés
14 követő
18 plecsni
121 hasznos vélemény
2013. 07. 21. 14:02

A Gombás Éttermet az egyik rokonom ajánlotta. Ők már többször jártak ott és mindig elégedetten távoztak. A pincér mindig segítőkész volt velük és a gyerekek szórakoztatásában is szépen részt vett, így igen családias hangulatban telhetett a vacsorájuk.
Ezért úgy gondoltam, hogy a férjem születésnapját itt tartanánk. Kis szülinapi összejövetelt terveztünk, nem akartunk nagy felhajtást, ezért csak a szűk család ünnepelt. Már az asztalfoglalásnál igen segítőkészek voltak az éttermi alkalmazottak, aztán amikor megérkeztünk kellemes környezet fogadott. Egy esküvő és egy nagyobb születésnapi parti is éppen erre a napra esett, de mivel mi kifejezetten a kertben szerettünk volna lenni, ezért nem okozott problémát. Az esküvő a nagyobb teremben volt tartva, ahonnan a zene kiszűrődött, ami nem volt zavaró, éppen annyit hallottunk mindkét buliból, amennyi még kellemes volt.
Az ételek kiválasztása után elsőként a hideg joghurtos almaleves érkezett meg, ami kicsit korainak bizonyult, hiszen az asztaltársaság többi tagja csak jóval később kapta meg a kiválasztott ételt.
Aztán kis várakozás után megérkezett a mi vacsoránk is. A férjemmel egy két személyes fatálat kértünk, ami ránézésre is finomnak tűnt, mely a kóstolás után be is bizonyosodott.
A kiszolgálás jó volt és a két pincér, aki velünk foglalkozott igazán segítőkész. Egy enyhe kivetnivalóm azért lenne a pincérünk munkájával kapcsolatban. A választás nehéz volt a sok finom étel láttán és az egyik vendégünk igen nehezen tudott dönteni. A pincér kissé türelmetlen volt, illetve egy megjegyzést is elejtett, amely úgy gondolom, hogy nem volt vicces, sőt helyénvaló sem, miután első alkalommal jártunk az étteremben. Még nem vagyunk visszajáró, illetve törzsvendégek és nem mellesleg egy idős hölgy volt a tétovázó vendég, ami még inkább türelemre kellett volna, hogy intse a pincért.
Összességében azért elmondhatom, hogy meg voltam elégedve az étterem kínálatával, a kiszolgálással és a születésnapi vacsorával. Szívesen ajánlom mindenkinek, aki egy meghitt családi falatozásra vágyik vagy baráti összejövetelt szervez vagy csak a párjával szeretne romantikázni kicsit.

Sipsi Sipsi
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 05. 15. 10:51

Nem oly rég jártam ebben az étteremben, és teljes mértékben meg voltam elégedve. Áraik a szokásos éttermi árak, az ételek finomak, gusztusosak.

szamszi szamszi
22 értékelés
1 követő
4 plecsni
31 hasznos vélemény
2013. 05. 04. 10:52

nem egy pörgős hely és eléggé el van dugva, de nem túl drága és finomak az ételek!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Kakas Étterem 1184 Budapest, József utca 55
16 értékelés
Thumbnail Kertváros Pszichológiai Rendelő 1182 Budapest, Kétújfalu utca 58.
7 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés