Goldwing Centrum Kft.

0 értékelés
Cím:
2083 Solymár, Patak u. 4.
Telefonszám:
+36-26-360-692
Kategória:
Motorkereskedés

További információk

A Gold-Wing Centrum Solymár Kft. 2004 októberében alakult, azzal a céllal, hogy a magyarországi motoros világban a Gold Wing tulajdonosok is megkapják azt a kiszolgálást technikai és kereskedelmi oldalról, amit elvárnak. Cégünk elsõ volt a hazai specifikusan Gold Wing-re szakosodott értékesítés és szervizháttér kialakításában.

A Gold-Wing Centrum Solymár Kft. az EML kelet európai képviselete és a Cobra kipufogó és krómkiegészítõket gyártó cég magyarországi képviselete. Mûhelyünkben Közlekedés Felügyelet engedéllyel és homologizációval rendelkezõ Honda GL és Harley Davidson Trike-okat építünk, aki pedig családosan akarnak utazni, annak oldalkocsival látjuk el kedvenc motorját. Partnerei vagyunk a Küryakyn, a Big Bike Parts, az Add On és a Drag Specialties tartozékokat gyártó és forgalmazó vállalatoknak.

Szerviz kollegáink folyamatos képzésben részesülnek, amivel biztosítani tudjuk a magas szintû teljes körû szolgáltatást a Honda Gold Wing motorok bármelyik típusához. Alkatrész raktárunk a Honda Gold Wing-hez tartozó futó szervizalkatrészek és extra kiegészítõk 98%-át folyamatosan készleten tartják evvel is biztosítva a gyors és zökkenõmentes kiszolgálást.

Természetesen más típusú motorkerékpárok extratartozékait abban az esetben, ha a partnereink termékpalettáiban szerepel megrendelésre rövid határidõvel szállítani tudjuk. Munkánk során a kényelmi szempontokat is szem elõtt tartjuk, ezért internetes szervizbejelentkezést és csomagküldõ szolgálatot biztosítunk ügyfeleink számára.
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Goldwing Centrum Kft.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Gazdakör Vendéglő 2085 Pilisvörösvár, Dózsa György utca 110/a
3 értékelés
Thumbnail Dr. Gacs János plasztikai sebész 1029 Budapest, Gyulai Pál utca 2. II. emelet
7 értékelés
Thumbnail Dr.Breier László fogorvos, Pilisvörösvár 2085 Pilisvörösvár, Vágóhíd u. 6.
8 értékelés