Gizella Patika

(2.5) - 3 értékelés
Cím:
1143 Budapest, Thököly út 87
Telefonszám:
+36-1-2225160
Kategória:
Gyógyszertár, Állatpatika

További információk

Termékek, szolgáltatások:

- Állatgyógyászati szerek
- Bach virágterápia
- Diétás élelmiszerek
- Étrend kiegészítők
- Gyógynövények, gyógyteák
- Gyógyvizek
- Kozmetikumok (Vichy , Avéne, La Roche-Posay, Bioderma, Babe)
- Schüssler-sók
- Saját készítésű kozmetikumok
- Homeopátiás gyógyszerek teljes választéka
- Házipatika átnézése
- Lejárt gyógyszerek begyűjtése
- Vérnyomásmérés
- Testsúlymérés
- Testmagasságmérés
- Internetes gyógyszerrendelés
- Rendszeres akciók
- Saját készítmények minden problémára
Első értékelő
Fizetési módok: Egészségpénztári kártyák, Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Gizella Patika
Takács Gergely Takács Gergely
2 értékelés
0 követő
2 plecsni
9 hasznos vélemény
2012. 07. 18. 13:46

Általában, ha kér valamit az ember akkor a igyekeznek a legdrágábbat megmutatni és eladni. Nagyon ajánlott konkrét elképzeléssel odamenni!

Vendég felhasználó Vendég
2014. 02. 07. 08:00

immár sokadszorra csak a gizella patikában sikerült megkapnom a "hiánycikk" gyógyszereket, itt még sosem mondták, hogy nincs valami. az eladók kedvesek, mindig nagyon segítőkészek. ajánlom másoknak is.

Vendég felhasználó Vendég
2013. 03. 22. 12:45

Sajnos elég rossz véleményem van a Gizella Patikáról. Lecipol 180 gr.-os granulátumot rendeltem egy másik patikától, de a kiszolgáló gyógyszerésznő nem mondta, hogy nem ismerte a Lecipol granulátumot, csak a Lecipol Plusz-t, ezért azt rendelte meg, ami ugyanannyiba kerül a Protexinnél, 2.840 Ft. + 1.199 ft. szállítási költségbe, ha egy darabot rendelek, 4.039 forintba kerül. Futár házhoz szállítja. Mivel egy harmadik patikában - ahol volt olyan gyógyszer ami a másik kettőben nem volt - elköltöttem gyakorlatilag az összes előre kiszámolt pénzem, csak a visszaadott Lecipol Plusz ára, 3.749 Ft, + mintegy 200 Ft. maradék apró,vagyis kb. 3.950 forint volt nálam, mivel nem mentem haza pénzért, egyenesen a Gizella Patikába mentem, bízva abban, hogy mivel mindkét termék ára azonos, a visszaadott Lecipol Plusz árából és a nálam maradt aprópénzből ki tudom fizetni a Lecipol 180 granulátumot. Nagyot csalódtam, mert a Gizella Patika 4.029 forintot kért, tehát hiányzott nekem 80 forint, így a Gizella Patika szakasszisztense nem adta ki a terméket, bár 280 forinttal magasabb az árrésük, mint pl. az Őrs Vezér téri Patikámak, amely 3.749 forintért, azaz 280 forinttal olcsóbban ideadta volna a terméket és ennyi pénz volt nálam. Összegezve: habár a Gizella Patikának 280 forinttal magasabb volt az árrése és nekem csak 80 forintot kellett volna hitelezni, egy 79 éves mozgáskorlátozott beteg férfinek, ezt azonban nem tették meg. Biztosak lehettek volna benne, a következő vásárláson törlesztem 80 forint adósságom hisz a koldusnak sem adok kevesebbet, ha kéreget 200 forintnál.(három deci bor ára) Másnap persze visszamentem a termékért, természetesen kifizettem és meglehetősen ingerültnek tűnő módón elémtették a meglehetősen nagy kerek tartályt, miután kifizettem a vételárat. Mivel a terméket megfogni sem egyszerű, kértem hozzá egy kis zacskót, a legkisebbet, amit az összes patikában ingyen adnak a gyógszerhez, ők ezért még 10 forintot kértek. (Végülis pontosan ugyanannyiba került, mintha a Protexintől rendeltem volna meg, csak akkor házhoz szállították volna és nem kellett volna kétszer odabuszoznom érte.) Nem az összegszerűségeket bírálom, hisz ha szó szerint tartják üzleti elveiket, nem követtek el szabálysértést, emberi érzéseiket, mentalitásukat bírálom. Sajnos az utóbbi években negyon elszaporodott az emberek magukba fordulása, a másik emberrel való törődés teljes hiánya. Azért írtam meg ezt a kis szösszenetet, nem azért, hogy rontam a Gizella Patika üzleti lehetőségeit, hanem azért, hogy a Gizella Patika vezetése, ha kezébe kerül az írásom, gondolkozzon el rajta és azon is, hogy nem kellene-e egy kis sürgős népnevelést tartani a beosztottak között.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés