Gilda Max II - Flórián

(4.0) - 4 értékelés
Cím:
1035 Budapest, Flórián tér 6
Telefonszám:
Kategória:
Sportklub

További információk

Termünkben számos mozgásforma közül választhatnak látogatóink. Edzőrtermünk mellett 2 squash pályával, boxteremmel és különféle aerobik órákkal (kangoo, hot iron, alakformáló, spin racing, step, dance, pocakos torna, baba-mama torna) várjuk a mozogni vágyókat.

Egyéb szolgáltatásaink:
masszázs,
szolárium (eu-s csövekkel),
fodrászat,
kozmetika,
gyermekmegőrző,
infraszauna,
szauna, amelynek használatát a belépőjegy tartalmazza.
Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - Gilda Max II - Flórián
Milán Milán
42 értékelés
4 követő
10 plecsni
89 hasznos vélemény
2012. 10. 23. 22:45

Nehéz eldönteni melyik a legjobb kondi terem. Hol találok vajon olyan helyet, ahol elfogadhatóak az árak, megfelelő színvonalú a szolgáltatás, és az emberek kedvesek. Nos, én azt hiszem megtaláltam. A Flórián bevásárló központnál lévő Gilda Max teljes mértékben kielégíti az igényeimet. Egy egész emeletet elfoglaló terem a legmodernebb gépeket kínálja, mindezt igen kedvező áron. Különböző bérletek közül választhatunk, így mindenki megtalálja a kedvére valót. Ezen kívül boksz teremmel és squash pályával is rendelkeznek, így ha a súlyemelés helyett máshogy szeretnénk levezetni a feszkót, akkor ezek tökéletes lehetőséget nyújtanak a kikapcsolódásra. Természetesen a ma már elengedhetetlen szauna, szolárium gépek is várják az arra látogatókat, melyek igen kedvező áron igénybe vehetőek.

Vendég felhasználó Vendég
2014. 11. 19. 01:29

Én is sportkártyával járok, de semmi változást nem látok rajtuk mikor átadom, ez butaság.Délután tudok menni órákra is járok és nagyon szuper a trx, alakformáló és zsírégető. Ilyenkor rengetegen vannak, de a pultosok fel alá rohangálnak hogy minél hamarabb be jussunk és nekem ez számít nem pedig egy odadobott kamu vigyor.Nem tapasztaltam hogy bunkók lennének. Az öltöző kicsi bár máshol sem jobb a helyzet. :( A gépek nem rosszak, tisztasággal sincs gond.

Vendég felhasználó Vendég
2014. 06. 03. 12:46

Nem állítom,hogy rengeteg konditermet kipróbáltam,de a Flórián téri Gildában az alkalmazottak kritikán aluliak!Még egyszer nem volt egy kedves szavuk (pl köszönni se mindig sikerül) és egy mosoly sincs az arcukon.Amikor meglátják,hogy nem fizető vendég vagyok hanem SPORT kártyás,akkor még rosszabb a dolog,mert akkor látványosan húzzák a szájukat.A terem jól felszerelt és tiszta,csak ráférne egy kis vérfrissítés a stábra! Ellenben az Óbuda Gate-ben mindenki nagyon kedves,segítőkész és mosolygós,így átszoktam abba a terembe!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Kedves123 Kedves123
3 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2016. 11. 27. 16:07

Az egyik legtisztább edzőterem! Nekem a pultosok is szimpatikusak :)