Geszler Családi Pincészet Mór

0 értékelés

Elérhetőségek

Cím: 8060 Mór , Martinovics u. 6/c.

Telefon: +36-30-4819248


Kategória: Pincészet

Elfogad bankkártyát?: Nem

Parkolás: Igen

Kutyabarát hely?: Igen

Akadálymentesített?: Nem

Hétfő 12:00-23:00
Kedd 12:00-23:00
Szerda 12:00-23:00
Csütörtök 12:00-23:00
Péntek 12:00-23:00
Szombat 12:00-23:00
Vasárnap 12:00-23:00


További információk

Sváb hagyomány, tüzes Ezerjó, családias hangulat
A Geszler Családi Pincészet egy a nevéből is kitűnő móri családi borászat a Móri Borvidéken, melyben erős alapot adott a múlt, a szorgalmas sváb identitás, az elődök tisztelete, ugyanakkor legalább olyan fontos családunk jelenében és jövőjében, hogy kiváló minőségű borokat készítsünk a ma borkedvelőinek. A szőlő, a bor körüli minden feladaton ott van a kezünk nyoma, a móri bor szeretete és tisztelete, ezt az ősi rajongásunkat adjuk át a borkóstolókon is a vendégeinknek felszabadult, vidám hangulatban, ahogy ezt láttuk apáinktól, nagyapáinktól, dédapáinktól…
Mert ha a dugó kikerül a palackból, akkor lehet igazán megismerni minket, a borvidéket és így lesz egy pár órás programból egy maradandó élmény mindannyiunknak, reméljük Önöknek is, nekünk bizonyára, mert nagyon szeretjük a társaságot, az ízes beszélgetéseket.

Hogyha Mórra jönnek miért érdemes a Geszler Családi Pincészetbe is ellátogatni?
Mert:
• negyedik generáció óta foglalkozunk szőlővel, borral.
• Ezerjónkkal az Országos Borversenyen ezüst érmet is szereztünk már 2012-es Ezerjónk egy évig Mór Város Bora, Zenitünk nagy aranyat kapott a Hungarikum Borok Országos versenyén, Királyleánykánkat beválasztották a 2013. évi Nemzeti Borkiválóság Program Fehér boros Országkóstolójának borkiválóságai közé.
• 2011-ben a Pírma-díjátadón az év borászata címet kaptuk Fejér megyében.
• családunkból, Geszler Csilla 2013. év Móri Borkirálynője, aki egy évig a Móri Borvidék arca
• minőségi borokat, minőségi szolgáltatásokat nyújtunk elérhető áron.
• pinceprogramok, partner- kedvezmények is rendelkezésükre állnak.
• szeretjük amit csinálunk: jó érzés megmutatni a borokat, beszélni magunkról, a borvidékről olyanoknak, akiket érdekel mindez.


Két pince, két stílus


I. Modern látványborászatunk kerthelyiséggel:
8060 Mór, Martinovics u. 6/c.
GPS koordináták: N 47° 22´ 658´´ E 18°12´ 573´´
http://www.geszlerpince.hu/modern-latvanyboraszatunk#tartalom

Két pincénk ugyanazon domb két oldalán helyezkedik el majdnem egymás mögött pár percnyire egymástól. A domb másik oldalán egy szintén legalább 200 éves korszerűsített akadálymentesített „nagypincénk” (volt Kossuth Pince) ami egy modern látványborászat, alsó akadálymentesített szintjén a feldolgozó, palackozó résszel, tartályokkal, mély, hosszú pincével, álló borkóstoló helyiséggel a bortrezorban emeleti szintjén 75 fős elegáns borkóstolóteremmel, kerti pavilon résszel, csodás Bakonyra néző panorámával.
Két pince, két stílus. 2012 novemberéig pincészetünk viseli az ÉV BORÁSZATA címet Fejér megyében.

Különleges rendezvényhelyszín:
Tartottak nálunk már kihelyezett konferenciát, céges csapatépítő programot, borebédeket, borvacsorákat, de voltunk már túrainduló-, érkező hely is. A nagy terek lehetőséget adnak ezen rendezvények tökéletes megkomponáláshoz, melyet izgalmassá tesz, hogy nem egy szokványos helyen van a rendezvény, hanem egy borospincében. Ennek szervezésében és nemcsak lebonyolításában is segítségükre tudunk lenni.

Vendégfogadás létszáma:
A látványborászatunkban a 2012-es Móri Bornapok óta 75 fős elegáns borkóstolóteremben is tudjuk már fogadni vendégeinket, mely tökéletes helyszíne lehet nagyobb csoportok fogadásának, konferenciáknak, üzleti megbeszéléseknek is.

Parkolás: pince előtti parkolók ill. az utca elején iskola előtti nagy parkolóban (buszok is elférnek), a Wekerle Sándor emlékmű mellett
________________________________________
II. Tradicionális 200 éves sváb borkóstoló pincénk
8060 Mór, Zrínyi utca 25.
GPS koordináták: N 47° 22´ 718´´ E 18°12´ 685´´
http://www.geszlerpince.hu/tradicionalis-svab-borkostolopincenk#tartalom

Két pincénk ugyanazon domb két oldalán helyezkedik el majdnem egymás mögött pár percnyire egymástól, Zrínyi utcai 40 fős „kispincénk” családi örökség, ebben a több mint 200 éves sváb borkóstolópincében megállt az idő, hagyományos pince hagyományos sváb berendezésekkel: tiszta szobával, présházzal, bálványpréssel, a pincében fahordókkal, a szőlődomb tetejére állva Vénhegyre (szőlődomb), Vértesre néző panorámával.

Vendégfogadás létszáma:
40 főig ültetett vendégfogadás a fűthető présházban és pinceszobában, jó idő esetén plusz 20 hely a pince udvarán a nagy diófa árnyékában.

Parkolás: pince előtt, illetve az utca elején iskola előtti nagy parkolóban, a Wekerle Sándor emlékmű mellett.
Szolgáltatásaink: Borkóstolás, pincejárás: két pince két stílus; Bor, dal és tánc: pinceprogramok a kóstolók alatt; „Ezerjó élmény-válogatás” partnerkedvezmény-rendszer; „Ezerjó pincelakomák”; Palackos boreladás kis és nagy tételben pinceáron; Borbemutatók, borkóstolók, borvacsorák kitelepüléssel (angol, német nyelven is); Boros rendezvények egész évben; Programszervezés a Móri Borvidéken

Szolgáltatásaink:
 Borkóstolás, pincejárás: két pince két stílus: http://www.geszlerpince.hu/borkostolok#tartalom
 Bor, dal és tánc: pinceprogramok a kóstolók alatt
 Csoportok fogadása több nyelven
 „Ezerjó élmény-válogatás” partnerkedvezmény-rendszer: http://www.geszlerpince.hu/ezerjo-elmenyvalogatas#tartalom
 „Ezerjó pincelakomák”- Kóstoló a tájból, a történetekből, a borokból és az ételekből
 Palackos boreladás kis és nagy tételben
 Házhozszállítás pinceáron
 Egyedi címkés borok cégeknek, esküvőre, egyéb alkalmakra
 Ebédek, vacsorák a borkóstolóhoz éttermi kitelepüléssel a pincékben is
 Borbemutatók, borkóstolók, borvacsorák kitelepüléssel (angol, német nyelven is)
 Boros rendezvények egész évben
 Programszervezés a Móri Borvidéken
 Hírlevél


Nyitva tartás: egész évben bejelentkezéssel (érkezés előtt minimum 1 nappal korábban). Igény esetén hideg és meleg ételekkel várjuk Vendégeinket, angol és német fordítást, pinceprogramokat, lovas kocsit, kisbuszt is tudunk biztosítani.

Kihelyezett borkóstoló:
Ha nincs idő, lehetőség eljönni hozzánk, mi a kért helyre is tudunk Móri borvidéki hangulatot varázsolni kihelyezett borkóstolóval.

A Geszler Családi Pincészetben minden korosztály remekül ki tud kapcsolódni és borral, Mórral feltöltődve tudja vinni magával a móri borok jó hírét.

A borkóstoló programlehetőségekről, Mór és környéke látnivalóiról, kedvezményeket nyújtó vendégváró partnereink ajánlatairól keresse fel megújult honlapunkat: http://www.geszlerpince.hu

Vélemények, értékelések (0)