Gellért Söröző & Brasserie

0 értékelés
Cím:
1111 Budapest, Szent Gellért tér 1.
Telefonszám:
+36-1-8895566
Kategória:
Söröző

További információk

A név sokkal többet takar, mint amit egy hagyományos söröző nyújthat: meghitt, barátságos légkörű étterembe lép be a látogató. Sörözőnk a mai trendek követése mellett a Gellért hagyományokhoz méltó vendéglátást tűzte ki céljául. Az itallapon a sör szerelmesei és a magyar bor rajongói is kedvükre válogathatnak a számtalan kiválóság közül. Kamocsay Ákos, a Hilltop pincészet, valamint Wunderlich Alajos, a Wunderlich pincészet borászai 1-1 borkülönlegességet szenteltek a Háznak. Jaksics József séf szerint a minőségi konyha a vendéglátás alapja; ételei az ősi tradíciókon alapulnak, amelyeket a mai ember igényeihez igazít. 
Filozófiáját Dlusztus Dénes és Graur Gábor közreműködésével egy fiatal, kreatív csapat követi, akik a magyar konyha alapanyagait ötvözve alkotnak új, izgalmas fogásokat. A szezonálisan megújuló étlap mellett heti és napi menüajánlatok is várják vendégeinket.

A Gellért Söröző és Étterem tökéletes választás azoknak, akik szeretnék összekapcsolni a kellemes környezetet az első osztályú magyar és nemzetközi konyhát. Csapolt, üveges és különleges sörök széles választéka, barátságos kiszolgálás, és otthonos környezet várja, hogy családjával, barátaival ellátogasson megújult Sörözőnkbe. Nyaranta a Söröző terasza tökéletes hely, akár üzleti megbeszélésekhez, vagy egy könnyű ebédhez a hűsítő árnyékban. Minden péntek este zenés-táncos vacsora fokozza a nyári esték hangulatát.
Megnyitás
2003
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Gellért Söröző & Brasserie

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés