Gelati Eiscafé

(4.0) - 6 értékelés
Cím:
1141 Budapest, Örs vezér tere 25.
Telefonszám:
+36-1-4348139
Kategória:
Fagyizó

További információk

Fagyizónk az Árkád Bevásárlóközpont I. emeletén található.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Fizetős parkolóház
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
6 korábbi értékelés - Gelati Eiscafé
Tóth Andrea Tóth Andrea
16 értékelés
0 követő
3 plecsni
21 hasznos vélemény
2013. 10. 14. 21:42

Van a banán fagyi,amit korábban rituálé szerűen régebben szívesen fogyasztottam. még átalakítás előtt.. Átalakultak, és szembesültem egy kissé beképzelt ott dolgozóval. Nem tudom mire fel volt nagy arca. Igazából nem tudtam, hogy ott kell rendelni a sütit a pultnál. kiírva em volt, ha jól emlékszem. Biztos az volt a baj, hogy nem olyan plázásan voltam öltözve, agy nem is tudom.. a termékekkel nincs gond, csak azokkal, akik nagy arcúak. De ezt általánosságban is lehetne írni. Tudom, hogy befásultak, de mindig mindent erre fogni?! Vendéglátó iparban?! Érdekes..azóta nem is voltam..

Soltesz Erwin Soltesz Erwin
6 értékelés
0 követő
2 plecsni
9 hasznos vélemény
2013. 09. 10. 11:38

A legjobb fagyi itt kapható.
Elsőre minden drágának tűnik, de nem szabad megijedni, mert rendelés után szembesülünk hogy bőven mérik a fagyit. Ha azt nézzük mennyit kapunk viszonylag sok pénzért, akkor talán még olcsóbb is mint máshol.
Nagyon finom a fagylalt, és bőséges a választék is. A kelyhek is nagyon drágának tűnnek, de amikor kihozzák a lányok, ledöbbenünk milyen óriási adagot mérnek mindenből.
1 hónapja rendeltem egy gyümölcs kelyhet, és majdnem akkora volt mint a felszolgáló. De tényleg óriási volt. Úgy éreztem magam mintha a X faktorban lennék, mindenki engem nézett, meg a kelyhet.
Pozitív még a tejszínhabjuk. Nagyon finom, nem az növényi boltban kapható spray.
Mostanában viszont már zavaróan flegma nemtörődöm olykor bunkó a kiszolgálás. A pult mögött álló lány mindig nagyon kedves, a felszolgálókra gondolok inkább. Már legalább kétszer előfordult hogy rendeltem a lányoktól, közben láttam hogy nem figyelnek rám, és csak részben sikerült teljesíteni a rendelést. Jeleztem, de elnézést kérés helyett még a lány bizonygatta hogy neki van igaza...

H. Anna H. Anna
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
3 hasznos vélemény
2013. 07. 16. 19:40

Óriási egy gombóc fagyi (minimum a másfélszerese a máshol kaphatóknak), két gombócot alig tudtunk múltkor megenni. Óriási a választék és az ára is nagyon jó. 200 forint egy gombóc. Kellemes kiülős rész van, ha nem menet közben akarjuk elfogyasztani a fagyinkat. Ár-érték arányban szerintem a legjobb Pesten.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Trófea Grill Étterem Erzsébet királyné útja 1145 Budapest, Erzsébet királyné útja 5
49 értékelés
Thumbnail Árkád Bevásárlóközpont 1106 Budapest, Örs vezér tere 25.
52 értékelés
Thumbnail Fővárosi Állat- és Növénykert 1146 Budapest, Állatkerti körút 6-12.
121 értékelés
K. Ferenc K. Ferenc
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2013. 07. 16. 11:46

Nem csupán az emeleti presszóban, hanem a földszinti fagyizóban is -mert ott is az általuk készített fagylaltot árusítják- kiváló minőség, nagy adag, elfogadható áron- gombóconként (inkább adagot mondanék, mert nagyobb, mint a gombóc) 7 dkg-s kiszerelésben. ennél jobb fagylaltot Bp-n még nem ettem! Vidéken sem nagyon. Pl. jobb, mint a soltvadkerti cukrászda kínálata.

Vendég felhasználó Vendég
2015. 08. 10. 17:52

Nagyon csalodtam a a ebben a cukrászdában mivel egy egyedi tortát rendeltem meg tölük a hazautat alig bírta ki a máz ami rajta volt nem a másnapot egy 20 000 forintos tortától azért elvártam volna hogy a hűtőben tartva nem olvad szét ezek után biztos nem fogok ott rendelni tortát. Hogy pozívat is mondja finom volt és amíg szét nem folyt szép is volt de nem gondoltam volna hogy egy napot nem fog kibírni a hűtőben

Vendég felhasználó Vendég
2014. 12. 02. 18:46

Kivalo, oriasi adagok es finomak, a latvany pedig.....