Garzon Café

(3.0) - 7 értékelés
Cím:
1077 Budapest, Wesselényi utca 24
Telefonszám:
+36-30-4387788
Kategória:
Söröző, Kávézó

További információk

A Garzon Café egy új fogalmat hoz a mindennapi kávézásba, teázásba és sörözésbe, illetve a közösségi életbe. A hely egyetlen közösségi tere önmagában és programjaival is hangulatossá varázsolja az itt eltöltött időt. Hogy éppen a főzőfülkében vagy a nappaliban szeretnél kikapcsolódni, az a Te választásod. Mi a jó zenét, a minőségi kiszolgálást és a mielőbbi visszatérésedet garantáljuk.

Specialitások:
"Ki korán kel, koffeint lel" -
reggel 10 és 12 óra között - Eszpresszó 1-et fizet, kettőt kap.
Pénteken és szombaton: Pálinka akció:
Rézangyal, Fütyülős
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
7 korábbi értékelés - Garzon Café
mokushle mokushle
42 értékelés
0 követő
8 plecsni
31 hasznos vélemény
2013. 10. 08. 14:42

Őszintén szólva semmi különlegeset nem tudok mondani a helyről. Egy vasárnap este ültünk be pár volt évfolyamtársammal, és rajtunk kívül szinte üres volt, egy szem pultos unta a banánt. Alapvetően sötét és hideg volt, a dekoráció ilyen szokásos alter. Egyetemistáknak való hely.

Nikike Nikike
46 értékelés
4 követő
7 plecsni
39 hasznos vélemény
2013. 08. 24. 13:56

Nem régiben voltunk ott. Megmondom őszintén, hogy nekem nem igazán tetszett. Kikértük az italunkat és alig bírtam meginni olyan meleg volt. A kiszolgálással sem voltam megelégedve. Sok időbe telt mire észrevették, hogy ott állok a pultnál és még ráadásul flegmák is voltak a lányok. Többet biztos nem megyek erre a helyre.

pirieszti pirieszti
58 értékelés
0 követő
14 plecsni
71 hasznos vélemény
2012. 11. 24. 18:20

Garzon café kívülről szép és szimpatikus kis barátságos hely. Ha egy hétvége este szeretnétek lemenni, akkor előtte mindenképpen, foglaljatok asztalt, hiszen ez is egy forgalmas hely. MI legutóbb a „konyha divatú” részt foglaltuk le. Igazából nem volt valami kényelmes, 10-en próbáltunk összezsúfolódni az asztalnál, de nem igazán fértünk el, és a szék is kényelmetlen volt. Az italárak egész jók, de sokszor van hiány. Szerettem volna Sommersby-t kérni, ami elfogyott… Aztán az eperlé is elfogyott… Szóval ezeket leszámítva valóban jó és hangulatos, csak érdemes jobb asztalt foglalni, mint mi. De legalább a pultnál nem kell órákat várni, hanem gyorsan megkapod, amit kértél.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
petruss petruss
32 értékelés
1 követő
10 plecsni
16 hasznos vélemény
2012. 11. 18. 17:17

Barátnőm vettette fel, hogy az esti sörözésünk helyszínéül válasszuk a Garzont… Először nem örültem annyira, mert nem rajongok a Blaha környékéért, de belementem. Jól tettem. Abszolút pozitívan csalódtam a helyben. Ugyan kicsi, de legalább nem kell sokat sorban állni a pultnál, ami már csak azért is fontos, mert olyan árai vannak, ami mellett sokszor visszatérsz majd egy újabb „ez lesz az utolsó, aztán menjünk!” italra. A pultosok emellett kedvesek, vannak kényelmes ülőhelyek is, ha nincs nagy ki-be mászkálás (tény, hogy télen könnyen bejön a hideg), akkor ez egy eszményi hely alapozásra egy buli előtt - vagy csak simán egy kellemes este eltöltésére.

Leende Leende
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
28 hasznos vélemény
2012. 11. 15. 17:38

Nagy izgalommal vártam, hogy beülhessek egy korsó sörre a Garzonba, lévén egy garzonban lakom. Próbáltam keresni az összefüggést a szó jelentése és a kávézó között. Várakozásaim ellenére egy tágas, folyosó jellegű helységben találtam magam. A berendezését tekintve (a Wesselényi utca felőli) bejárattól jobbra, egészen jópofa volt. Gyanítom itt látható a hajdani garzonlakás maradványa, az egyik fele ennek a megközelítőleg 20nm-nek csempével borított fal és konyhába illő asztal, szék szolgál ülőhelyet. Mögötte inkább már társalgó helység érzését keltő berendezések és színek dominálnak. Mindez távol a bárpulttól. A helység fennmaradó részében szokásos faasztal-szék sorakozik. Kényelmes emberként én inkább a pultnál szeretek ücsörögni, csacsogni a pultosokkal. Itt is így tettem. Nagyon kedves kiszolgálásban volt részem, sőt visszafogott, de barátságos válaszokat kaptam, „jófejkedésemre”… Bagósként, kiszúrtam még egy ajtót, ami közelebb volt hozzám, ki lépve a zord hidegbe idejében kapcsoltam, hogy utca felől, az ajtón gombkilincs van, megúsztam a körbe sétát, és a cigit se szívtam végig. Amin jót mulattam az a női, férfi illemhelység táblácskái voltak. Sőt, ha valakinek netalán kedve szottyanna bent ismerkedni, igen ott bent, hát megteheti közös kézmosás során. Összegezve az árak belvárosiak, a zene vegyes, kedves pultos pasival szolgálva.

macskuszmara macskuszmara
58 értékelés
1 követő
16 plecsni
23 hasznos vélemény
2012. 10. 15. 15:14

Rendkívül odavoltam régen a Garzonért. Amennyire szerettem, olyan gyakran is jártunk oda a barátaimmal. Baráti beszélgetésekhez, buli előtti alapozáshoz, sörözéshez, italozáshoz tökéletes hely, és jópofa, hogy bárhová beülhetünk az egy légterű garzonban. A konyha totális retro-fílinget ébreszt, a „nappali” a kanapéjával/ könyveivel igazán kellemes, a Garzon elhelyezkedésének köszönhetően könnyen megközelíthető, árai barátiak. Viszont az is igaz, ami a hely előnye, az hátránya is. Egy-légterűségének köszönhetően télen meglehetősen hűvös. Ha egy ablakot kinyitnak, az egész helyiséget átjárja a hideg téli levegő. Ennek ellenére bátran próbáljátok ki, a személyzet jó fej, a Garzon pedig tényleg igazán hangulatos.