Garibaldi bisztró

(3.0) - 2 értékelés
Cím:
1054 Budapest, Garibaldi utca 4
Telefonszám:
+36-70-4364447
Kategória:
Reggelizőhely, Nemzetközi étterem

További információk

A Garibaldiban a nap bármely szakában aktuális ajánlatokkal várják a vendégeket. Az ízletes és változatos gasztronómiai élményt nyújtó kínálat mellett az Országháztól és az üzleti negyedtől is pár lépésre található étterem védjegyévé vált egyedülálló kialakítása és színvilága - mely exkluzív hangulatot kölcsönöz akár egy vállalati eseményhez is, - valamint a belső tér bővítésére vagy akár zártkörű rendezvények lebonyolítására is alkalmas különterem. Utóbbi az ültetett vacsoráktól a divatbemutatókon és kiállításokon át a koncertekig szinte bármilyen alkalomra ideális, csakúgy mint a Garibaldi felsőkategóriás hangrendszere, melyhez színpad és DJ pult is rendelkezésre áll. A bisztró italkínálatán túl a Garibaldi hivatalos Árpád Pálinka Pont.
Első értékelő
Fizetési módok: Amex, MasterCard, Visa
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Igen
Kutyabarát hely? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Garibaldi bisztró
Kata7555 Kata7555
102 értékelés
14 követő
18 plecsni
121 hasznos vélemény
2012. 11. 24. 11:33

A Garibaldi Bisztrót egy rendezvény kapcsán fedezhettem fel. A hely nagyon jó elhelyezkedése miatt az embernek nem kell autóba ülnie, ha el akar jutni ide, mert tömegközlekedéssel tökéletesen megközelíthető a hely és parkolási díjat sem kell így fizetnie az embernek.
A rendezvény nagyon jól sikerült, egy kis szünet is be volt iktatva két felszólaló között, így a kisasztalokra elhelyezett pogácsák nagyon jó célt szolgáltak annak, aki korgó gyomorral érkezett.
Amint beléptem a bisztróba nagyon jó benyomással volt rám a hely, semmi extra, mégis hívogató volt az emberek számára a külcsín. Kedves pincérek próbálták kielégíteni az érkezők igényeit. A rendezvény lebonyolítása zökkenőmentesen sikerült és a későbbi svédasztalos vacsora is nagy sikert aratott. A baconba göngyölt máj apró főtt burgonyával megfelelő választásnak bizonyult számomra, bár nagyon nehéz volt a választás a finomabbnál, finomabb ételek közül.

Vendég felhasználó Vendég
2012. 10. 17. 09:43

Egy ajándék voucher-t nyertem, melyet előre egyeztetett időben szerettem volna felhasználni. Nem tudták, miről beszélek, 1 órát vártunk, addig még üditőt sem adtak, hiába kértük, s mondtuk, ok fizetjük, ha valami nem ok az ajándékunkkal. 3óra alatt tudtunk enni, a pincérnő a nadrágját rángatta sétálgatás közben, a pincér fiú elfelejtette a 2. menüt részemre lekérni.. stb stb. Soha nem megyek ide többet!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés