Galaxy Játékáruház

(5.0) - 4 értékelés
Cím:
1152 Budapest, Szentmihályi út 167
Telefonszám:
+36-1-6889117
Kategória:
Játékbolt

További információk

A Galaxy Játékáruház a XV. kerületben, az Asia Center bevásárlóközpontban kapott helyett, ahol az üzlet közel 2,000 négyzetméteren terül el.

A játékbolt igyekszik minden igényt kielégíteni a kínálatával, s jó eséllyel itt mindig megkapjuk az aktuális trendeknek megfelelő gyerekjátékokat, legyen az 'Monster High', 'Peonza' vagy 'Angry Birds'.

Az aktuális kedvencek, a gyerekcsatornákon sugárzott reklámoknak köszönhetően persze folyamatosan változnak, de jó eséllyel nem kell további játékboltot keresni a beszerzéshez, ha a Galaxy Játékáruház az első állomásunk.

Természetesen vannak állandó és időtálló kedvencek is játékfronton, ilyenek a társasjátékok, a matchboxok, autópályák, a puzzle termékek, vagy akár a Barbie babák és plüssállatok. A játékbolt kiválóan fel van készülve ezekből a termékekből is, s akkor sem érdemes más helyre menni, ha adott esetben egy születésnaphoz keresnénk kellékeket, mert a lufikon, tányérokon és poharakon keresztül, a tortára való tűzijáték, s még egyéb más is megtalálható náluk, mely gyermekünknek emlékezetessé teheti ezt a nevezetes napot.

A játékbolt működő webáruházat üzemeltet, melynek raktárnyilvántartása az aktuális készleteket tükrözi, de mindenféleképpen érdemes a helyszínen is megtekinteni a választékot, mert sok olyan dologba ütközünk a játékboltban, amire nem is gondoltunk a képernyő előtt ülve, s könnyedén kaphatunk új ötleteket általuk.

A forgalmazott márkák, a teljesség igénye nélkül:

- Chicco
- Disney
- Fisher-Price
- Hasbro
- Lego
- Mattel
- Piatnik
- Playmobil
- Ravensburger
- Smoby

A játékbolt felkeresése során a parkolás nem probléma, az Ázsia Center mélygarázsában vagy kültéri parkolójában ingyenes ez a lehetőség.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz, MasterCard, Visa
Parkolás: Ingyenes mélygarázs
Elfogad bankkártyát? Igen
Pláza Asia Center
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - Galaxy Játékáruház
Dilbak Dilbak
60 értékelés
6 követő
17 plecsni
121 hasznos vélemény
2012. 09. 10. 08:03

Egy jó ideje már gyakorló apukaként, van szerencsém néhány játékboltot ismerni Budapesten, de korábban még soha nem találkoztam a Galaxy Játékáruházzal.
A múlt hét után úgy érzem, hogy egy fontos hiányosságot pótoltam be életemben.

Piciny lányom nyolcadik születésnapja előtt vett rajtunk erőt a tanácstalanság, hogy mit is ajándékozhatnánk neki. Kiterjedt internetes kutatást követően, minek utána sikerült legalább termékek szintjén szűkíteni a kört, próbáltam a legkedvezőbb ajánlatokat megtalálni a kiszemelt játékokra, mikor is szembetalálkoztam a Galaxyval. A játékbolt az Asia Centerben található, ami ugyan nem a legközelebbi nekem, de a gyerekekért mindent, így elindultam.

A legmagasabb értékelésből gondolom már kiderült, hogy megérte. Budapest egyik, általam ismert legjobb játékboltjára bukkantam, ahol a legnagyobb problémát az okozta, hogy elképesztő a választék, mind sokszínűségében mind mennyiségében, s mindig jön szembe valami, amit úgy érzel, hogy kihagyhatatlan vétel, s gyerekeid tutira örülnének érte.

Végül azért egy óra alatt sikerült az optimálisnak tűnő kosarat összeállítani, ami már csak azért is nagy szó, mert egy egy olyan áruházban is kevesebb időt töltök ennél, ahol az engem érdeklő termékeket forgalmaznak:)

A játékboltban eltöltött tetemes idő pedig egy nagyon kellemes emlékként marad meg, s tudom, hogy bár 20km-nél többet kell autóznom, hogy itt vásároljak, mégis a jövőben is fel fogom keresni őket.

A jó helyeket megtalálni a legnehezebb, nekem most szerencsére sikerült egy ilyet lelnem, ami jelenleg a legjobb játékbolt számomra Budapesten.

Vendég felhasználó Vendég
2015. 12. 16. 14:35

Nagyon kedves kiszolgálást kaptam. Teljesen az elvárásaimnak megfelelt. Voltam már az összes áruházukban, kifogástalan volt mind. Véleményem szerint a legjobbak!! Óriási az áruválaszték ez az egyik óriási előnye, hiszen sok helyen nem találunk ilyen széles kínálatot. Ezért adtam az 5 csillagot, hisz úgy gondolom méltók hozzá, megérdemlik az elismerést. =)
További sok sikert kívánok a Galaxy Játékáruház minden dolgozójának!

Vendég felhasználó Vendég
2013. 10. 10. 15:37

hihetetlen király bolt! Elég közel van a lakhelyemhez, sőt már másik két boltjuk is van
még több neca cuccot a népnek :)
Star Wars rajongóknak kötelező ellátogatni ide, annyi jó figurájuk van, hogy a holdfény elbújhat mögöttük

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail IKEA Bútoráruház Étterme 1148 Budapest, Örs vezér tere 1.
39 értékelés
Thumbnail Árkád Bevásárlóközpont 1106 Budapest, Örs vezér tere 25.
52 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Vendég felhasználó Vendég
2012. 12. 14. 13:50

Végre egy hely ahol tényleg mindent meg lehet találni....ráadásut tele vannak akciókkal, meg még alkudni is lehet :9 köszi