G'Roby Buda

(4.5) - 7 értékelés
Cím:
1027 Budapest, Margit krt. 48.
Telefonszám:
+36-1-2251633
Kategória:
Élelmiszerbolt, Szupermarket

További információk

A G'Roby Élelmiszer-szupermarket lánc.
A Budapesten működő bolthálózat jelenleg 5 üzletet üzemeltet, 1999-ben indította útjára házhozszállítás szolgáltatását, és Magyarországon az elsők között, 2000 tavaszán nyitotta meg on-line áruházát.
Első értékelő
Megnyitás
1992
Fizetési módok: A kiszállított áru, és a szállítási díj ellenértékét 6 féle különböző módon egyenlítheti ki: A
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
7 korábbi értékelés - G'Roby Buda
K. Zsuzsanna K. Zsuzsanna
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 10. 19. 10:24

Szeretem ezt az üzletet! Viszonylag kis helyen,gyorsan lehet vásárolni.
Széles a választék,az újdonságok is megtalálhatók,kedvesek,figyelmesek,udvariasak velem,gyors a kiszolgálás a pultnál kígyózó sor ellenére is ,mivel több eladó serénykedik mögötte.
A pénztáros szívélyes,mintha régi ismerős lenne,felhívja a figyelmemet,esetleg elfelejtett termékre.
Jó ide betérni!

Zoli 74 Zoli 74
584 értékelés
10 követő
28 plecsni
328 hasznos vélemény
2013. 05. 27. 21:59

Még beszállítóként jártam ide sokat,naponta.Friss áru,minőségi termékek.Sokan nem ismerik,pedig javarészt magyar termelőktől magyar árukat kínálnak.Sajnos a multik miatt az árak magasabbak.Házhoz is szállítanak.

Marla Singer Marla Singer
11 értékelés
1 követő
4 plecsni
6 hasznos vélemény
2012. 11. 23. 10:29

A Gérobi ma már olyan szerves része a Margit krtnak mint a a régi-új Atrium Filmszinház, vagy a Mechwart téri szökőkút.
Vagyis idetartozik, és ez Nekünk jó. Multik jönnek - mennek a közelben, nyitnak és csuknak, de a "roby" szerényen meghúzodva a Szász Károly utca és a Margit krt sarkán biztosan áll. Jó hogy volt /sajnos csak volt / egy bátor vállalkozó fiatalember a rendszerváltás hajnalán aki
ebből a pinceraktár-labirintusból egy vonzó amolyan kis áruházat hozott létre.Lépésről -lépésre, bővítette, alakítgatta az on-line rendelést az elsők között alkalmazta, a házhoz szállítással együtt.
A termékválasztékot folyamatosan bővítik, a bor választék az üzlet méretéhez képest, nagyon széles, tematikusan felhelyezve, és láss csodát, van olyan eladó aki ért is hozzá! Ritka dolog ez manapság, mikor az eladók többsége azt sem tudja mit árul., kolbászt vagy kanavászt.A bió élelmiszerek polcain sok olyan termék van a bio-kínálatban elfogadható árú- A csemegepultban az eladók általában kedvesek ,különösen egy szemüveges idősebb hölgy. És itt is tudják mit árulnak ! Hogy van ez? És még a sajtot is szeletelik ha kérjük! Folyamatosak az akciók, a termékbemutatók, ami sohasem tolakodóak..
A pék-szekció kiváló, nagyon széles ár skálán mozognak az árak, cukrász sütemény is kapható ,azt is mondhatnám : olcsón.

A pénztáraknál tényleg sokszor kígyózik a sor, de gyorsan fogy, különösen Ibolyánál, aki a kezdetektől itt dolgozik, és képzeljék el: Tud MOSOLYOGNI ! Egyre vigyázzanak: A Szász Károly utca és Margit krt. sarkán keressék az üzletet, és semmiképpen sem az Erőd utca utca és körút sarkán, mert az nem a Groby! De arról majd máshol.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Elena Elena
652 értékelés
4 követő
29 plecsni
281 hasznos vélemény
2013. 05. 20. 08:59

Nagyon megszerettem, ha nem is mindennap de hetente többször is betérek ide, Örülök, hogy biotermékekkel is találkoztam!

Brü Brü
61 értékelés
7 követő
11 plecsni
51 hasznos vélemény
2012. 10. 23. 23:22

Számomra nemrég még ismeretlen bolt volt, de amióta felfedeztem, azóta ha tehetem, ide járok vásárolni. Több mint egy sima "közért" csomó különlegességet lehet kapni, amit máshol nem, vagy csak elvétve és azt is spéci boltokban. Vannak különleges sajtok, szalámik, többféle angol és belga sör kisebb és nagyobb kiszerelésben. Borkínálatuk nagyon jól összeszedett, tematizált és bőséges. Az üzlet maga egy kis labirintus, egy régi pincét alakítottak át bolttá, ami nagyon hangulatosra sikerült. Mindig sokan vannak, a pénztáraknál ennek megfelelően kisebb sorok alakulnak ki. Mindig van valami jó kis akció, így sokszor potom pénzért jutok hozzá igazi csemegékhez. A pékség szekció kiemelkedő, messze veri bármelyik élelmiszerbolt hasonló részlegét. Aki teheti, látogasson el ide, mert megéri.

pirieszti pirieszti
58 értékelés
0 követő
14 plecsni
71 hasznos vélemény
2012. 10. 20. 15:31

Nem mondható kifejezetten ismert boltnak, azonban a környéken nagyon szeretik, és sokan járnak ide. Könnyen megtalálhatóak a termékek elérhető árakon. Nagy előnye, hogy online is lehet náluk vásárolni, és házhozszállítást is vállalnak. Így ha nincs kedvünk elmenni vásárolni akkor a neten lebonyolíthatunk mindent. Sok terméket gyakran akcióznak így jóval olcsóbban hozzá lehet jutni, mint a többi boltban. Sok mindent megtalálhatunk egy fedél alatt: kutyaeledeleket, élelmiszert, tisztálkodási eszközöket, irodaszereket stb.… Az iskolakezdést tehát itt ugyanúgy megoldhatjuk, mint a nagybevásárlást.

Marti53 Marti53
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
1 hasznos vélemény
2012. 10. 16. 17:06

Csak jót tudok mondani erről a boltról, kedvesek az eladók, jók az akciók.