Füge Udvar

(4.5) - 6 értékelés
Cím:
1072 Budapest, Klauzál utca 19
Telefonszám:
+36-1-7826990
Kategória:
Romkocsma, Söröző

További információk

A legjobbkocsma.hu hálózatának új tagja 2012. májusában nyitott meg a Klauzál utcában. Igazi romkocsma-hangulat, kedvező árak, fiatal közönség jellemzik a helyet. Több száz férőhelyes vendégtér, diszkóterem, italakciók, pizza, csocsó, flipper várja az idelátogatókat.
Első értékelő
Megnyitás
2012. 05. 04.
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
6 korábbi értékelés - Füge Udvar
Ági25 Ági25
30 értékelés
1 követő
8 plecsni
17 hasznos vélemény
2012. 11. 25. 23:23

Mára már igazi modern „romkocsmává” nőtte ki magát, mely a főiskolások és egyetemisták közkedvelt szórakozóhelye lett. Viszont inkább nyáron ajánlom a helyet - bár ez teljesen egyén függő - hiszen ha valaki olyan fázós, mint én, nem éri be némi sátorral, óriás esernyővel, kabáttal, három pulcsival és két zoknival. Ezt persze meg lehet oldani némi mozgással és pár pohár alkoholtartalmú itallal. Viszont ha télen-nyáron ide vágyunk, jobb, ha előre lefoglaljuk a helyünket, mert hamar elkel minden hely. Lehet csocsózni, flipperezni, táncolni és olcsó pizza szeletet enni, az időszakos akciókról pedig már nem is beszélve.

neobutik neobutik
30 értékelés
0 követő
9 plecsni
31 hasznos vélemény
2012. 11. 24. 10:39

Igazán kedvelem ezt a helyet, de többségében csak nyáron. Sajnos télen – lévén egy nyitott udvarról beszélünk- elég hűvös, annak ellenére, hogy próbálják sátrakkal és óriás ernyőkkel szigetelni valamint fűteni, de ez édes kevés. Így aki ide vágyakozik, az felejtse el az csinos öltözéket, vegyen inkább meleg kabátot, már amennyiben lesz hely, ahová le tud ülni. Budapest egyik legfelkapottabb romkocsmájává lépett elő, így random beállítani szinte felesleges, jóval előre foglaljunk asztalt. Az árak miatt viszont megéri próbálkozni, kellemes ráadás, hogy mindig van kecsegtető italakció, a pultosok kedvesek. A helyet egyébként abszolút bevették a fiatal főiskolások és egyetemisták.

Gina Gina
57 értékelés
1 követő
11 plecsni
58 hasznos vélemény
2012. 11. 12. 15:56

A Fügeudvar - ami egyébként nem meglepő módon a közepén díszelgő fügefáról kapta a nevét - is bőszen döntögeti a romkocsmákról kialakult sztereotípiákat (ha vannak még egyáltalán ilyenek). Még a hó végén csak fillérekből gazdálkodó egyetemisták számára is pénztárcabarát (egy korsó Kozel 360 forint, de vannak időszakos akciók is: amikor ott jártam, akkor 200 forint volt a Jägermeister), nyüzsgő, dizájnos (még véletlenül sincs „romos” jellege), és ami a legszuperebb, hogy az egyedi hangulatot télen sem kell mellőznie a jó társaságra, és lazító alkoholos italokra vágyó fiatalságnak, a helyiséget ugyanis téliesítették. Aki még így is fázik, az pénteken és szombaton bemelegítheti magát a táncparketten, a Házibuli szobában, illetve csocsó és flipper is van, az éhséget pedig a manapság a gyrosok népszerűségét lazán leköröző 200 forintos pizzaszeletekkel lehet enyhíteni.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Milán Milán
42 értékelés
4 követő
10 plecsni
89 hasznos vélemény
2012. 10. 25. 20:47

Magyarországon oly trendi romkocsmák egyik leghangulatosabb képviselőjéről ejtenék pár szót az alábbiakban. Egy régi bérház belső udvara vált ismét a fiatalok kedvelt találkahelyévé. Nyári estéken a kellemes fedetlen környezet a fiatalságunk szabadtéri italozásának hangulatát idézi elénk a Füge udvarban. Hangulatos fények, színes falfestmények csak tovább növelik az érzést, ami már az embert a belépés pillanatában magával ragadja. A hideg idő beköszöntével befedték az udvart, és fűtőtestek melege mellett érezhetjük a jól megérdemelt nedűt, melyet baráti áron fogyaszthatunk. Ha figyelmesek vagyunk kedvező akciókat is kifoghatunk, melyekkel pénztárcabarát úton haladva találkozhatunk a delírium kicsit pocakos, de annál csábítóbb angyalkájával. Péntekenként a legérdemesebb idelátogatni, mivel akkor az Arany Ászok csapatának jóvoltából egy pohár áráért egy egész korsó sört élvezhetünk.

Timmi Timmi
121 értékelés
9 követő
15 plecsni
135 hasznos vélemény
2012. 10. 10. 21:53

Ott voltunk, mikor megnyitott, és ingyen csapolták a sört. Sajnos az akció csak egy estén keresztül tartott, akkor is csak éjfélig, de így is nagy szám, ha egy szórakozóhelyen ingyen sört osztogatnak. Aznap este igen szimpatikus közönség gyűlt össze a Fügében, ebből arra következtettem, hogy itt később is jófej emberek fognak megfordulni. Nem csalódtam azóta sem, tegyük hozzá.
Állítólag most már tánctere is van, és a belső részt is kiépítették szépre, bár azt még nem volt alkalmam megcsodálni. Abszolút szimpatikus, hogy folyamatosan újítanak és fejlesztenek.
Még egy piros pont nekik azért, hogy téliesítették a helyet, így nem jut arra a szomorú sorsra, mint a többi, hasonló kaliberű kerthelyiség; a Füge nem zárt be a jó idő elvonulásával, őt egész télen élvezhetjük a maga kis kellemes formájában.

Vendég felhasználó Vendég
2013. 10. 08. 17:48

Gyakori vendégek vagyunk haverjaimmal, hangulatos, pesti árakhoz képest pénztárcabarát és felettébb hangulatos hely. Továbbá rendelkezik jó csocsóasztallal, ami számunkra nagyot dob egy hely megítélésén. :)