Fuchs Házi Tej és Tejtermék Bolt

0 értékelés
Cím:
1024 Budapest, Lövőház utca 12.
Telefonszám:
+36-1-3454256
Kategória:
Vásárlás

További információk

Üzletünk a Fény utcai piac IV/30. szám alatt található.

Nevem Fuchs Imre, a Fuchs Tej Kft. névadója és alapítója. 1954-ben születtem Balassagyarmaton. A gödöllői agráregyetemen állattenyésztési karon végeztem. Szüleim mindig foglalkoztak háztáji állattartással, így én is folyamatosan segítettem a szüleim munkáját. Később 2 szarvasmarhát vettem, de mivel a tejre nagy kereslet volt és mindig arra törekedtem, hogy a minőség a legmagasabb fokon legyen, így az évek alatt az állományt jelentősebb létszámra növeltem. Az állomány minőségi tejtermelése érdekében fontos szempont, hogy a takarmány természetes eredete biztosítva legyen.

Könyvekből igyekeztem elsajátítani a tehéntejből készíthető termékek technológiáját. Ez a termelés nagyon kezdetleges módszerekkel, házunknál kialakított helységben kezdtem el, de így is jó minőségben. A termelés volumen növekedése, valamint a termékek minőségének biztosításának érdekében elkerülhetetlenné vált egy kis háztáji EU szabványoknak megfelelő tejüzem építése. Ez 2006-ban saját erőből megtörtént, ahol már lehetőség nyílt a termékek skálájának kibővítésére. A termelés háztáji jellegét megőriztem, valamint hogy az egészséges táplálkozás fogyasztóink részére biztosítva legyenek, az állomány természetes takarmányozása az új telepen is kialakításra került.

A tehéntej termelés és feldolgozás mellett kecsketej feldolgozás is kialakításra került, az egészséges táplálkozás érdekében.
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Fuchs Házi Tej és Tejtermék Bolt

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés