Fruccola

(4.0) - 2 értékelés
Cím:
1052 Budapest, Kristóf tér 3
Telefonszám:
+36-1-4306125
Kategória:
Reggelizőhely, Kávézó, Fagyizó

További információk

Szervusz, mi vagyunk a Fruccola. Friss dzsúzokat és más finomságokat készítünk. Szereztünk egy klassz kis weboldalt is, hogy minél többet tudhass meg rólunk. Pédául, hogy dzsúz-, szendvics- és salátabár, egyben kávézó-, reggeliző-, ebédelő- és uzsonnahely vagyunk. Tessék gyakorolni, eddig ilyen bizony még nem volt kis hazánkban!
Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Fruccola
O. Ágnes O. Ágnes
55 értékelés
1 követő
9 plecsni
38 hasznos vélemény
2013. 12. 07. 14:29

Félig önkiszolgáló jelegű étterem és juice bar, nagyon klassz, fiatalos, modern az aurája és kedvesek a kiszolgálók,felszolgálók. Alapvetően az egészséges élet megrögzött híveinek kedvenc helye, frissen készített természetes alapanyagokkal finom dzsúzokkal, a napi menü 1300ft körül van egy itallal, és ezért nem csak finom de igazán egészséges ételt kapunk. Alapvető jellemzője,hogy szakít a kissé sokszor már unalmas magyaros ételekkel és jól vegyíti a modern gasztronómiai újdonságokat a bevett alapanyagokkal. Pl múltkor grillezett csirke mellet ettem sütőtökkockákkal és egy kéksajtos öntettel amiben valami egészséges lencse- szerű dolog volt ami meglepően ízlett. Bár tartottam tőle mert számomra ismeretlen volt(és sajnos maradt is) de nagyon jól összeillettek az ízek és annak ellenére,hogy "az egészséges nem mindig finom "teória élt bennem, pozitívan csalódtam mert ez finom volt. Mindenkinek ajánlom a helyet kísérletezőknek, egészségesen élőknek, forró italra és smoothie-kra vágyóknak egyaránt mert itt mindent megtalálnak.

Ludmilla Ludmilla
28 értékelés
2 követő
9 plecsni
29 hasznos vélemény
2012. 11. 14. 12:53

Modern berendezésű étterem a Bazilika környékén, nem kifejezetten kedves, de helyes pincérekkel és pultosokkal. Itt ebédeltem egyszer egy barátnőmmel. Ő már régen ismerte a helyet, ez az egyik törzshelye. Grillezett sajtot ettem, ami viszont mennyei volt, és a facsart narancslé szintén nagyon jó választásnak bizonyult. Sajnos nem kifejezetten olcsó, hiszen a környék és maga a hely is elég színvonalas, de egy-egy ebédre azért még belefér. Vannak újságok is, ha esetleg egyedül mennénk el ebédelni. Az egyik problémának a hely méretét találtam, ami szerintem nem elég nagy a látogatottságához képest, a másik pedig az, hogy a szék nem volt elég kényelmes.

Hasonló szolgáltatók a közelben