Frőhlich Kóser Cukrászda
Elérhetőségek
Cím: 1072 Budapest , Dob utca 22
Telefon: +36-20-9132595
Akadálymentesített?: Igen
Hétfő | 09:00-18:00 |
Kedd | 09:00-18:00 |
Szerda | 09:00-18:00 |
Csütörtök | 09:00-18:00 |
Péntek | 09:00-14:00 |
Vasárnap | 10:00-18:00 |
További információk
A Fröhlich cukrászda igazi kóser és igazi cukrászda. Mint minden kóser cukrászda, ez is "tejes". A kóserség egyik legfontosabb alapja, hogy a húsos és tejes ételeket szigorúan külön választja.
A Fröhlich cukrászda megõrizte a békebeli pesti kávéházak hangulatát. A kitûnõ, finom sütik és egy csésze kávé mellett az igazi traccsolás, kártyázás, üzleti találkozók duruzsolása és a törzsközönség állandó eszmecseréje teszi azzá.
A Fröhlich cukrászda választéka nagyon széles. A hagyományos zsidó sütemények: a flódni, a chanukkai fánk, a purimi hámán füle, stb mellett más készítményeket is találunk.
Természetesen a cukrászda éppen olyan profi a hagyományos magyar süteményekben, mint a zsidó, izraeli ételekben. A francia krémes, a dobos, az eckler-fánk, vagy a friss meleg túrós rétes épp úgy része a palettának, mint a képviselõfánk és az orosz krémtorta.
A kiváló minõség iránti igényességgel készülnek a kávékülönlegességek is.
Vélemények, értékelések (4)
- F. Éva
- 87 értékelés
- 1 követő
- 13 medál
- 80 hasznos vélemény
A híres flódnijuk egyszerűen kihagyhatatlan. Mivel kicsi a hely, nem mindig lehet leülni. Múltkor egyedül jártam arra. Vettem flódnit és nem bírtam ki, a cukrászda előtt a kocsiban megettem. Valami isteni volt. Igazi ízorgia. Mindenkinek meg kellene kóstolni. Ide még visszatérek.
- Vendég felhasználó
- 13056 értékelés
- 0 követő
- 0 medál
- 3130 hasznos vélemény
Dohszagú üzlethelyiség, kedvetlen kiszolgálás, kerti bútorok furcsa színű párnával. A pogácsa (230 Ft) fullasztó, és kopogtatni lehetett volna vele a fogyasztóvédelem ajtaján, meg sem ettük (kifejezett szélhámosság, szabad rablás ilyet árulni, gondolkodtunk, hogy visszakérjük-e a pénzt). A "híres" flódni (hűtőben tartják) szintén nem friss, szégyentelenül drága (480 Ft), a tészta szivacsos, mégis kemény, a dió már "elindult", a szelet igen vékonka. Dúltunk-fúltunk. Értetlenül állunk a Frőhlich-legenda és az előttünk szólók véleménye előtt (viszont valóban pozitívum, hogy a flódni nem volt túlcukrozva).