Frőhlich Kóser Cukrászda

(4.0) - 4 értékelés
Cím:
1072 Budapest, Dob utca 22
Telefonszám:
+36-20-9132595
Kategória:
Cukrászda, Kávézó

További információk

A Fröhlich cukrászda igazi kóser és igazi cukrászda. Mint minden kóser cukrászda, ez is "tejes". A kóserség egyik legfontosabb alapja, hogy a húsos és tejes ételeket szigorúan külön választja.

A Fröhlich cukrászda megõrizte a békebeli pesti kávéházak hangulatát. A kitûnõ, finom sütik és egy csésze kávé mellett az igazi traccsolás, kártyázás, üzleti találkozók duruzsolása és a törzsközönség állandó eszmecseréje teszi azzá.

A Fröhlich cukrászda választéka nagyon széles. A hagyományos zsidó sütemények: a flódni, a chanukkai fánk, a purimi hámán füle, stb mellett más készítményeket is találunk.

Természetesen a cukrászda éppen olyan profi a hagyományos magyar süteményekben, mint a zsidó, izraeli ételekben. A francia krémes, a dobos, az eckler-fánk, vagy a friss meleg túrós rétes épp úgy része a palettának, mint a képviselõfánk és az orosz krémtorta.

A kiváló minõség iránti igényességgel készülnek a kávékülönlegességek is.
Első értékelő
Megnyitás
1953
Akadálymentesített? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - Frőhlich Kóser Cukrászda
Kovácsné Emma Kovácsné Emma
1 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2014. 06. 05. 13:41

Évek óta rendszeresen kiemelkedő alkalmakkor itt készíttetek speciális díszitésű tortát. Mindig friss és máshol ilyen egyedi díszitéssel nem is találkoztam még. Heteken belül újra vissza térek Speciális díszitésű tortáért

F. Éva F. Éva
87 értékelés
1 követő
13 plecsni
66 hasznos vélemény
2013. 07. 16. 23:37

A híres flódnijuk egyszerűen kihagyhatatlan. Mivel kicsi a hely, nem mindig lehet leülni. Múltkor egyedül jártam arra. Vettem flódnit és nem bírtam ki, a cukrászda előtt a kocsiban megettem. Valami isteni volt. Igazi ízorgia. Mindenkinek meg kellene kóstolni. Ide még visszatérek.

Vendég felhasználó Vendég
2013. 11. 14. 21:40

Dohszagú üzlethelyiség, kedvetlen kiszolgálás, kerti bútorok furcsa színű párnával. A pogácsa (230 Ft) fullasztó, és kopogtatni lehetett volna vele a fogyasztóvédelem ajtaján, meg sem ettük (kifejezett szélhámosság, szabad rablás ilyet árulni, gondolkodtunk, hogy visszakérjük-e a pénzt). A "híres" flódni (hűtőben tartják) szintén nem friss, szégyentelenül drága (480 Ft), a tészta szivacsos, mégis kemény, a dió már "elindult", a szelet igen vékonka. Dúltunk-fúltunk. Értetlenül állunk a Frőhlich-legenda és az előttünk szólók véleménye előtt (viszont valóban pozitívum, hogy a flódni nem volt túlcukrozva).