Fried Kastélyszálló és Étterem

(4.5) - 3 értékelés
Cím:
7081 Simontornya, Malom utca 33.
Telefonszám:
+36-74-468560
Kategória:
Étterem

További információk

Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Fried Kastélyszálló és Étterem
Wagner Mária Wagner Mária
7 értékelés
0 követő
3 plecsni
5 hasznos vélemény
2013. 11. 20. 15:56

Nagyon közel lakom a kisvároshoz,híre könnyen elért hozzánk a rendkívül jó konyhájának.Először mentünk ebédelni egy hétvégén,és ámulva néztük a nagyon szépen karbantartott kis kastélyt.Ízléses berendezés,csodálatos faragott bútorok,patyolattiszta étterem.Udvarias felszolgáló hölgy,aki készségesen meghallgatta kívánságainkat,és ajánlotta specialitásaikat.Dohányzóknak a hallban bájos kis ülőgarnitúra volt odakészítve.Gyakorlott háziasszony és hobby szakács lévén,meg tudtam ítélni,és meg is becsülni a tálalást,felszolgálást,udvariasságot.Tökéletesen illeszkedett a csendes,kulturált helyhez .
Megpróbálunk többször elmenni,most ünnepekkor is szeretnénk meglátogatni őket.
Jó volt ezen a környéken ilyen éttermet látni.

Barna Szabó Barna Szabó
14 értékelés
0 követő
4 plecsni
7 hasznos vélemény
2013. 11. 11. 09:29

Egy remek éjszakát töltöttünk el a hotelben. A menüválasztós vacsora jó volt, bár egy sültkrumplizás (amit szintén nagyon kultúrált volt, pedig az ilyen kéréseket nem nagyon értékelik a sokcsillagos hotelek) elfért utána. A hotel belső, vietnámi sárkányos díszítése ígényes, bár nekünk nem tetszett, de ez stílus kérdése. A reggeli szuper volt, kilátással a dombokra, többféle meleg és hideg étellel, mindennel, ami kellhet (ritkán látni pl. túrókrémet a joghurtok között). A wellness részleg sajnos nem a főépületben van (hanem a Liliom szárnyban, így aki hidegben kisgyerekekl megy oda kérjen szobát), de hamarosan elkészül a fedett átjáró. Az úszó, illetve a melegvizes pancsolós medence egyaránt remek volt. A kert nagyon szép, virágokkal, szobrokkal tarkított még saját mókus is szaladgált a parkostott részen. A két szárny között kis klubhelyiséget alakítottak ki biliárddal, csocsóval és pingponggal, nagy tömeg itt sem volt, egész nap 2-3 embert láttunk benn, mikor mi voltunk, épp senki sem volt benn. A lejutás Bp-ről is egyszerű volt, autópályákat elkerülve is csak 2 h (az 1h a prospektusban azért talán még a pályán is kevés), de aki teheti a Cecén átvezető utat kerülje el, mert épp feltúrták a teljes Cece belterületen. Ha már arra járunk a Rétimajort (kb. 10 perc kocsival) mindenképpen érdemes meglátogatni a tavak szépsége és madárvilága miatt.

Bankó Mónika Bankó Mónika
8 értékelés
1 követő
3 plecsni
8 hasznos vélemény
2013. 07. 16. 19:51

Fantasztikus hely!!!!! A wellness hétvégét egy internetes nyereményjáték során nyertem. Ilyen udvarias, segítőkész személyzettel még életemben nem találkoztam, mint ezen a gyönyörű helyen. Az étterem konyhája kifogástalan. Az első este egy isteni sárgabarack krémlevest, mandulást harcsafilét petrezselymes burgonyával és kókusztekercset ettünk és mellé megkóstoltuk a kastély saját borát. A másnapi reggelinél szóhoz se jutottam, terülj-terülj asztalkám, ami szem-szájnak ingere. Délután egy nagyon jó hangulatú bor és pálinkakóstolón vettünk részt, ahol megkóstoltunk 5 fajta pálinkát és 5 fajta bort :)Este ismét fantasztikus volt a vacsora :) Nagyon jó volt az illatvarázs masszázs is. Na és a wellness részlegről ne is beszéljünk. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki egy kis időutazásra, romantikára és nyugalomra vágyik.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Tulipán Panzió és Étterem 7081 Simontornya, Petőfi utca 38
6 értékelés
Thumbnail Fried Kastélyszálloda**** 7081 Simontornya, Malom utca 33
4 értékelés
Thumbnail Nyitrai Autószerviz 7081 Simontornya, Gyár utca 1-5.
1 értékelés