Fressnapf Újbuda

(5.0) - 1 értékelés
Cím:
1117 Budapest, Hengermalom út 19
Telefonszám:
+36-1-2053894
Kategória:
Állatfelszerelés, Állateledel

További információk

Széles választékot kínálunk állateledeleken kívül a nyakörvek, pórázok, kutyajátékok, cicabútorok, cica WC-k, szállító boxok, ketrecek és kalitkák területén is, csak hogy néhányat említsünk. Sőt az olyan különlegességek sem hiányoznak polcainkról, mint a kutyapelenka, a kutyaparfüm, vagy a kutyák és macskák számára készült ásványvíz.

Kedvező áraink és széles választékunk azonban valószínűleg nem lenne elég a sikerhez: állatszerető, jól felkészült eladóink azok, akik tanácsaikkal, javaslataikkal és szakértelmükkel igazán kellemessé és egyszerűvé teszik a Fressnapf üzleteiben való vásárlást, akár a kedvenccel együtt is. Európa vezető hobbiállat-eledel és -felszerelés üzletláncaként 2002 decemberében nyitottuk meg első magyarországi üzletünket. Ma, 2011-ben ott tartunk, hogy 31 áruházunk van szerte az országban.
Első értékelő
Brand: Fressnapf
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Fressnapf Újbuda
Brigi Brigi
34 értékelés
1 követő
11 plecsni
33 hasznos vélemény
2012. 11. 23. 06:12

Egyik kedvenc állatkereskedésem. Nagy és minőségi választék. Szinte bármelyik házi kedvencet tartunk otthonunkban itt megtaláljuk a gondoskodáshoz szükséges dolgokat. Tartanak halak, hüllők, kutyák, macskák, rágcsálók számára való kiegészítőket. Én főleg a kutyám számára szoktam itt vásárolni. Nagyon jó ötletnek tartom azt a megoldást, hogy a különböző jutalomfalatokat és tápokat lehetőségem van kimérve venni, így kedvencem megkóstolhat sokfajtát. Aranyos játékokat, ruhákat táskákat, nyakörveket is vásárolhatunk, de ezek nem tartoznak az olcsó árkategóriába. Az eladók kedvesek és segítőkészek, bátran lehet fordulni hozzájuk kérdéseinkkel.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Trófea Grill Étterem Újbuda 1117 Budapest, Hauszmann Alajos utca 6 B
40 értékelés
Thumbnail Balogh Lilla - Bombmaker 1065 Budapest, Hajós utca 43.
38 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés