Fressnapf Tatabánya

(4.0) - 1 értékelés
Cím:
2800 Tatabánya, Határ út 1
Telefonszám:
+36-34-309323
Kategória:
Állatfelszerelés, Állateledel

További információk

Széles választékot kínálunk állateledeleken kívül a nyakörvek, pórázok, kutyajátékok, cicabútorok, cica WC-k, szállító boxok, ketrecek és kalitkák területén is, csak hogy néhányat említsünk. Sőt az olyan különlegességek sem hiányoznak polcainkról, mint a kutyapelenka, a kutyaparfüm, vagy a kutyák és macskák számára készült ásványvíz.

Kedvező áraink és széles választékunk azonban valószínűleg nem lenne elég a sikerhez: állatszerető, jól felkészült eladóink azok, akik tanácsaikkal, javaslataikkal és szakértelmükkel igazán kellemessé és egyszerűvé teszik a Fressnapf üzleteiben való vásárlást, akár a kedvenccel együtt is. Európa vezető hobbiállat-eledel és -felszerelés üzletláncaként 2002 decemberében nyitottuk meg első magyarországi üzletünket. Ma, 2011-ben ott tartunk, hogy 31 áruházunk van szerte az országban.
Első értékelő
Brand: Fressnapf
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Fressnapf Tatabánya
Laura2332 Laura2332
19 értékelés
1 követő
4 plecsni
15 hasznos vélemény
2015. 05. 22. 11:17

Az eladók kedvesek, az árak is nagyon jók, az üzlet szép, tiszta. Egy bajom van vele, hogy a tengerimalacomra nincs olyan sok választék, mint macska, kutya részlegnek. Sokan tartanak rágcsálót is és hüllőket, még is mindig csak a kutyák és macskák kapnak szerepet mindenhol. Több választék kéne a c-vitamin cseppekből, tápokból, tálakból és mászó-lépcső félékből. Több játék és ágy, házikó kéne választéknak. Például ágyat amúgy egyáltalán nem találok ott. Az óriás kiszerelésű forgács és széna viszont iszonyat jó döntés volt. Főleg az ára! Eszméletlen olcsó! Ami a legjobb végre nem illatanyagos, mint a többi állateledel kereskedőnél!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Tatabányai Gyémánt Fürdő 2800 Tatabánya, Cseri utca 33
21 értékelés
Thumbnail Szák horgászbolt 2800 Tatabánya, Kossuth Lajos út 95.
10 értékelés
Thumbnail Menyhárt Gyula 2800 Tatabánya, Ifjúmunkás utca 39.
3 értékelés