Fressnapf Récsei

(5.0) - 1 értékelés
Cím:
1146 Budapest, Szabó József utca 6.
Telefonszám:
+36-1-4603680
Kategória:
Állatfelszerelés, Állateledel

További információk

Üzletünk a Récsei Center Bevásárlóközpontban található.

Széles választékot kínálunk állateledeleken kívül a nyakörvek, pórázok, kutyajátékok, cicabútorok, cica WC-k, szállító boxok, ketrecek és kalitkák területén is, csak hogy néhányat említsünk. Sőt az olyan különlegességek sem hiányoznak polcainkról, mint a kutyapelenka, a kutyaparfüm, vagy a kutyák és macskák számára készült ásványvíz.

Kedvező áraink és széles választékunk azonban valószínűleg nem lenne elég a sikerhez: állatszerető, jól felkészült eladóink azok, akik tanácsaikkal, javaslataikkal és szakértelmükkel igazán kellemessé és egyszerűvé teszik a Fressnapf üzleteiben való vásárlást, akár a kedvenccel együtt is. Európa vezető hobbiállat-eledel és -felszerelés üzletláncaként 2002 decemberében nyitottuk meg első magyarországi üzletünket. Ma, 2011-ben ott tartunk, hogy 31 áruházunk van szerte az országban.
Első értékelő
Megnyitás
1990
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Saját parkoló
Brand: Fressnapf
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Fressnapf Récsei
Sz. Dóra Sz. Dóra
40 értékelés
1 követő
11 plecsni
48 hasznos vélemény
2012. 10. 13. 15:48

Macska, kutya, rágcsáló. Minden állatfélét tartunk itthon a családommal és sokszor a kisebb állatkereskedésekben vagy nem találjuk meg, amire szükségünk van, vagy megtaláljuk, de iszonyatosan drágán. A kutyáinknak csak a 15-20 kilogrammos, nagy kiszerelésű száraztápot vesszük, de az állatkereskedők drágán adják. Ezért mindig ide megyünk el autóval. A Récsei Centernek külön parkolója van, ehhez azt hiszem parkolójegyet kell váltani. A Fressnapfhoz visszatérve: a Récseibe belépve, rögtön meg lehet találni, szinte rögtön a bejáratnál van balra. Minden megtalálható itt a tápokon, eledeleken kívül. Nyakörvek, pórázok, jópofa kutya- és macskajátékok, ketrecek, kalitkák, és macskavécék is. Az üzlet többnyire minőségi felszereléseket és eledeleket árul, ezért az árak néhol magasak, de olcsóbbak mint a kisebb belvárosi állatkereskedők. Az eladók nagyon segítőkészek és kedvesek. Ha nyakörvet, vagy kutyaruhát próbálnánk kedvencünkön, nyugodtan bevihetjük őt az üzletbe.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
55 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés