Fressnapf Megapark

(4.0) - 1 értékelés
Cím:
1204 Budapest, Mártírok útja 281.
Telefonszám:
+36-1-4210350
Kategória:
Állatfelszerelés, Állateledel

További információk

Széles választékot kínálunk állateledeleken kívül a nyakörvek, pórázok, kutyajátékok, cicabútorok, cica WC-k, szállító boxok, ketrecek és kalitkák területén is, csak hogy néhányat említsünk. Sőt az olyan különlegességek sem hiányoznak polcainkról, mint a kutyapelenka, a kutyaparfüm, vagy a kutyák és macskák számára készült ásványvíz.

Kedvező áraink és széles választékunk azonban valószínűleg nem lenne elég a sikerhez: állatszerető, jól felkészült eladóink azok, akik tanácsaikkal, javaslataikkal és szakértelmükkel igazán kellemessé és egyszerűvé teszik a Fressnapf üzleteiben való vásárlást, akár a kedvenccel együtt is. Európa vezető hobbiállat-eledel és -felszerelés üzletláncaként 2002 decemberében nyitottuk meg első magyarországi üzletünket. Ma, 2011-ben ott tartunk, hogy 31 áruházunk van szerte az országban.
Első értékelő
Brand: Fressnapf
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Fressnapf Megapark
Dilbak Dilbak
60 értékelés
6 követő
17 plecsni
121 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 09:45

Kedveljük a Fressnapf ezen üzletét, mert kellően nagy, hogy minden fontosabb dolgot, megfelelő választék mellett kapjunk meg náluk.

Mi magunk macskatulajdonosok lennénk, s hosszú ideig vadásztuk a megfelelő almot a házi gyalogszőrősnek, míg végül itt találtuk meg azt a máshol még nem látott, s forgalmazott márkát, ami végül bejött nekünk.
Mivel nincsen két egyforma igény, ezért márkát nem írok (meg nem is jut eszembe:)), csak azt jelzem, hogy itt érdemes körülnézni, mert találni fogtok saját igényekhez passzoló termékeket.

Állateledelben is minden szint képviselve van a belépőszintű termékektől, a 'lila de nem csoki' eledeleken át, a prémiumtápokig.
Nekem egyetlen hiányérzetem, hogy van egy olyan speciális Royal Canin táp amit itt nem, csak egy másik, sokkal kisebb üzletben szoktam megkapni.
Így viszont nem tudok mindent egy helyen elintézni, s emiatt sajnos nem jár a maximális pontszám.

Ezen, mások által talán nüansznyinak tekintett kifogáson kívül, bátran ajánlom őket, mert kedvesek az eladók, széles a választék, s az árak tekintetében is rendben van a bolt.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Kakas Étterem 1184 Budapest, József utca 55
16 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés