Fressnapf Kecskemét

(5.0) - 1 értékelés
Cím:
6000 Kecskemét, Izsáki út 12
Telefonszám:
+36-76-505516
Kategória:
Állatfelszerelés, Állateledel

További információk

Széles választékot kínálunk állateledeleken kívül a nyakörvek, pórázok, kutyajátékok, cicabútorok, cica WC-k, szállító boxok, ketrecek és kalitkák területén is, csak hogy néhányat említsünk. Sőt az olyan különlegességek sem hiányoznak polcainkról, mint a kutyapelenka, a kutyaparfüm, vagy a kutyák és macskák számára készült ásványvíz.

Kedvező áraink és széles választékunk azonban valószínűleg nem lenne elég a sikerhez: állatszerető, jól felkészült eladóink azok, akik tanácsaikkal, javaslataikkal és szakértelmükkel igazán kellemessé és egyszerűvé teszik a Fressnapf üzleteiben való vásárlást, akár a kedvenccel együtt is. Európa vezető hobbiállat-eledel és -felszerelés üzletláncaként 2002 decemberében nyitottuk meg első magyarországi üzletünket. Ma, 2011-ben ott tartunk, hogy 31 áruházunk van szerte az országban.
Első értékelő
Brand: Fressnapf
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Fressnapf Kecskemét
Réthy Hajnalka Réthy Hajnalka
18 értékelés
0 követő
5 plecsni
12 hasznos vélemény
2013. 11. 07. 23:44

Macskámnak itt szeretek vásárolni, mert nagy a választék, mindig van akciós alutasakos eledel. A pénztárosok megismernek, ha valamit nem találok meg rögtön, (előfordul, hogy átrendezik), készségesen megmutatják, hol találom. Felvilágosítanak, ha valamelyik termék összetételét nem tudom elolvasni az apró betűk miatt.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Sasfészek Étterem 6000 Kecskemét, Alsócsalános tanya 3.
14 értékelés
Thumbnail Katona József Színház 6000 Kecskemét, Katona József tér 5
9 értékelés
Thumbnail Decathlon Kecskemét 6000 Kecskemét, Dunaföldvári út 2/b
10 értékelés