Frank Zappa Cafe

(4.5) - 3 értékelés
Cím:
1088 Budapest, Mikszáth Kálmán tér 2
Telefonszám:
+36-1-4861842
Kategória:
Kávézó

További információk

Tudtad-e, hogy nálunk található a város - vagy az ország egyetlen mulatóhelyen lévő védett falfestménye - 3D hatású perspektivikus utcakép, vagy valami ilyesmi... Nem vicc, vagy 5 kg a dokumentációja!!!!

Ja és ezen a helyen működött a kilencvenes évek elején kultikussá vált Tilos az Á, ha még mond valamit!

A Zappa Caffe 2003 szeptembere óta működik mindenféle reklám vagy promóció nélkül. A tulajdonosok célja az volt, hogy e hely mindig ugyanolyan színvonalon, mégis baráti, laza hangulatban működjön, ezáltal felkeltve egyre több érdeklődő figyelmét és megelégedését. A már ósdinak tartott gondolat működött!

Ma már a Zappa híre szájról szájra jár és így, ha nem is a mai „trendy” módon, de közkedvelt, állandó és megbízható szórakozási lehetőséggé vált!
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz, MasterCard, Visa
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Frank Zappa Cafe
Erika László Erika László
94 értékelés
0 követő
8 plecsni
213 hasznos vélemény
2014. 11. 08. 07:10

Nemrégiben, egy napfényes, őszi hétfőn a Krúdy Gyula utcai kulináris negyedben terveztük az ebédünket, legnagyobb meglepetésünkre szinte minden zárva volt. Kivéve a Zappát, a Mikszáth térnél. Az étlapja kicsit gyors éttermekre emlékeztet - egy étel többféle variációban. A kihozott étel kellemes meglepetés volt. Itt ettem az idei év legjobb zöld salátáját. Nem volt állott, keserű, íztelen, az öntet is egyedileg készült és igényesen.
Barátnőm kicsit keménynek találta a sült zöldségeket, de hát ízlések és pofonok különböznek, lehet, h nekem meg pont így lett volna a jó, nem pedig puhán, szétfőzve.

Vitti Vitti
56 értékelés
5 követő
7 plecsni
86 hasznos vélemény
2014. 08. 26. 12:01

Egy időben az egyik kedvenc helyünk volt, a barátnőimmel gyakran kiültünk ide kávézgatni, és traccspartikat tartani. Szép és hangulatos a tér. Egyszer elhúzódott a dumaparti, és megéheztünk, és kipróbáltuk a konyhájukat is. Utána is rendszeresen vissza tértünk és tatár bifsztek-partikat rendeztünk. Isteni finom, jók a levesek, és az a néhány fajta főétel,amit kipróbáltunk, nagyon rendben volt.
A kiszolgálás megfelelő, bár nyáron, érthetően a tömeg miatt, kicsit lassabb, de bőven a tűréshatáron belül mozog.

Leende Leende
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
28 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 19:58

Hatalmas belmagasság, egy légtér, Frank a falon, kicsi színpad jó koncertekkel, okés kiszolgálás. Tavasztól-őszig ücsörgés a téren mert, hogy ezt is lehet, van engedélyük hozzá. Végre egy olyan kávézó, ahol bátran kijelenthetem (ritka), hogy jól készítik az ételeket! Tény, hogy minden nap ott enni nem lenne egy olcsó mulatság, de havonta egy-két alkalom az bőven benne lehet a pakliban. Azok menjenek oda első randi-vacsira, akik nem akarnak kaja ügyben kockáztatni és az árakat is szem előtt tartják. a Borajánlatuk is nagy, söreik a szokásosak, bár van Guinness a lapon, de nem emlékeztet az Ír pubokban mértekhez. Tényleg jó hely és a személyzettel is lehet csevegni.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés