Fragola Fagylaltozó

(4.5) - 5 értékelés
Cím:
1065 Budapest, Nagymező utca 7
Telefonszám:
+36-20-4672273
Kategória:
Kávézó, Fagyizó

További információk

Első értékelő
Megnyitás
2011. 05. 10.
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Utcán, pénzért
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - Fragola Fagylaltozó
Kata7555 Kata7555
102 értékelés
14 követő
18 plecsni
121 hasznos vélemény
2013. 07. 15. 23:19

Nagyon szeretem a különleges helyeket. A lakásunkhoz közel már sikerült felfedeznem egy-két jó fagylaltozót. Igaz a Fragola Fagyizó nem közvetlen a lakásunknál van mégis megéri elsétálni az Oktogonig onnan pedig a Nagymező utcába. Sokan nem is hallottak még erről a fagylaltozóról. Az én figyelmemet is az egyik barátnőm keltette fel. Egy nyári séta alkalmával próbáltam ki először ezt a fagyizót. Nálam a fagyi a csokifagyinál kezdődik, amint meglátom a cukrászdában, fagyizóban a csokifagyit egyből tudom, hogy ott jó lesz e a fagyi vagy sem. Amikor ide beléptem egyből tudtam, hogy jó helyre kerültem. Itt is megtalálható mindenféle íz, a chillis csokitól kezdve a különlegesebbnél különlegesebb gyümölcsös finomságokig. Tehát kevés ember jön ki úgy a fagylaltozóból, hogy nem talált magának semmi finomságot.

iner iner
820 értékelés
6 követő
31 plecsni
346 hasznos vélemény
2013. 06. 04. 11:01

Kint voltunk a hétvégén a Gourmet fesztiválon, és ott kóstoltuk meg a fagyijaikat, nagyon ízlett a karamellizált fügés, gorgonzolás, mogyorós csokis. A tejszínes mandulás is finomnak ígérkezett, csak az az egy volt a meglepő a végén, hogy szerintem sós mandulával lehetett elkészítve a fagyi, és mivel kicsit már megolvadt, így a tölcsér alján összegyűlt a sós tejszínes lé. Nem keveset kellett rá inni. :)

KVszi KVszi
20 értékelés
1 követő
7 plecsni
21 hasznos vélemény
2012. 10. 23. 12:54

Fagyizni tavasztól őszig érdemes és kell is. Persze nem mindegy, hogy hol és milyet. Rengeteg a választék…Mindenhol van gombócos fagyi, csoki, vanília, eper és a többi. Mégis az én tetszésemet a Nagymező utcai Fragola Fagylaltozó nyerte el. Itt hatalmas adag egy gombóc, és igazi olasz kézműves fagyit kapni. Én például chilis csokit ettem, ami etette magát, annak dacára, hogy kicsit tömény volt, de érezhetően nem az a vizezett „tucatfagyi”. Kétszáz forintos egységáron van a gombóc, és olyanokat ehetünk, mint a vérnarancs fagyi vagy a karamellizált füge.

myrthill myrthill
27 értékelés
1 követő
7 plecsni
47 hasznos vélemény
2012. 10. 22. 21:24

Igazi kézműves fagyi, tele van ízzel, gyönyörűek a színei és nagyon-nagyon finom… Szerintem sehol nem ettem még ilyen jó szeder- és csokoládéfagyit. A merészebbek akár olyan verziókat is kipróbálhatnak mint a vörösbor vagy a – számomra kicsit bizarr - tihanyi camembert, ami valóban sajt ízű, volt szerencsém megkóstolni más tölcséréből... Nem annyira olcsó, viszont nem kanállal, hanem lapáttal mérik a kissé formátlan, de a megszokottnál kicsit nagyobb gombócokat akár tölcsérbe, akár papírtálkába, kiskanállal. Az egyetlen aprócska észrevétel, hogy talán lehetne több ülőhely az üzlet előtt, hát hol pihenjen így meg a megfáradt fagyizó?