Főtér Kisvendéglő

(2.0) - 3 értékelés
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth Lajos utca 41
Telefonszám:
+36-30-3905302
Kategória:
Étterem

További információk

Étlapunkon és a napi menü ajánlatunkon megtalálhatja a 70-es 80-as évek kedvenc ízeit.

Szívélyes és családias kiszolgálással, vendég szeretetünkkel várjuk Keszthely lakóit, és az ide látogató vendégeket.

Házhoz szállítást vállalunk.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Főtér Kisvendéglő
bukurl bukurl
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2016. 08. 15. 20:37

Három család Keszthelyen voltunk, bementünk ebédelni a Főtér Kisvendéglőbe. Az étlap nagyon gazdag, de a pizza tésztája nem volt megdagasztva, nem rendelhettünk pizzát. Tartármártás helyett ízetlen majonézt hoztak. Az étlapon szereplő félliteres üdítők helyett 2 dl-es poharakban hozták a 2 literes petpalackból kimért, immár szénsavmentessé vált üdítőket. Búzasört akartam inni (az étlapról), de azt mondta a pincér, hogy csak Soproni van. Akkor azt kértünk 3 üveggel. Amikor a második kört kértük, kiderült, hogy csak 2 Soproni van, a harmadik helyett Drehert akart hozni. A 10 személynek kistányérokba elosztva egy adagnyi ecetes káposztát hoztak savanyúságnak, pedig mi mást akartunk enni, de csak ez volt. Nem ajánlom senkinek.

K. Alexandra K. Alexandra
9 értékelés
0 követő
2 plecsni
13 hasznos vélemény
2015. 02. 28. 13:44

Kellemes hely, a hölgy nagyon kedves volt, gyors kiszolgálás jellemző bár csak két alkalommal ebédeltünk ott. Voltak helyiek és néhány külföldi, de nem voltak sosem túl sokan (nyilván nyáron más lehet a helyzet). Két-három menü (leves + főétel) közül lehet választani délben de az étlapon sok étel van így mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt. Az árak elég jók, a hangulat, kialakítás barátságos, családias.
A szomszéd asztalnál ülő idősebb hölgyek tetszését nem nyerte el a pizza és eléggé hangot is adtak ennek, de hát ez nem egy pizzéria...

Vendég felhasználó Vendég
2016. 02. 09. 13:28

Dávid ! Veszprémből jöttunk Keszhelyre egy kis Balatoni látogatásra . A hely számunkra egy hatalmas nagy csalódás volt ! Menüzni mentünk de fél egykor már nem volt köret ,kèrtünk egy másikat ami helyett kihoztak egy 3 -kat ès szinte ehetetlen volt .Visszautasìtottuk úgyhogy csak a levest fizettük ki ami hozzáteszem tasakos leves volt . A pincérhölgy azt se kérdezte meg hogy iszunk - valamit de meg csak azt se mondta hogy egèszsègükre . Egy nagy csalódás volt számunkra ,többet oda a lábunkat nem tesszük be !!!!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Wellness Hotel Kakadu 8360 Keszthely, Pázmány Péter utca 14.
8 értékelés
Thumbnail Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház 8380 Hévíz, Dr. Schulholf Vilmos sétány 1.
10 értékelés
Thumbnail Hotel Kalma, Gyöngyvirág Étterem és Kávéház 8380 Hévíz, Rákóczi utca 12
8 értékelés