Főtér Kisvendéglő

(1.5) - 5 értékelés
Cím:
8360 Keszthely, Kossuth Lajos utca 41
Telefonszám:
+36-30-3905302
Kategória:
Étterem

További információk

Étlapunkon és a napi menü ajánlatunkon megtalálhatja a 70-es 80-as évek kedvenc ízeit.

Szívélyes és családias kiszolgálással, vendég szeretetünkkel várjuk Keszthely lakóit, és az ide látogató vendégeket.

Házhoz szállítást vállalunk.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
5 korábbi értékelés - Főtér Kisvendéglő
bukurl bukurl
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2016. 08. 15. 20:37

Három család Keszthelyen voltunk, bementünk ebédelni a Főtér Kisvendéglőbe. Az étlap nagyon gazdag, de a pizza tésztája nem volt megdagasztva, nem rendelhettünk pizzát. Tartármártás helyett ízetlen majonézt hoztak. Az étlapon szereplő félliteres üdítők helyett 2 dl-es poharakban hozták a 2 literes petpalackból kimért, immár szénsavmentessé vált üdítőket. Búzasört akartam inni (az étlapról), de azt mondta a pincér, hogy csak Soproni van. Akkor azt kértünk 3 üveggel. Amikor a második kört kértük, kiderült, hogy csak 2 Soproni van, a harmadik helyett Drehert akart hozni. A 10 személynek kistányérokba elosztva egy adagnyi ecetes káposztát hoztak savanyúságnak, pedig mi mást akartunk enni, de csak ez volt. Nem ajánlom senkinek.

K. Alexandra K. Alexandra
9 értékelés
0 követő
2 plecsni
14 hasznos vélemény
2015. 02. 28. 13:44

Kellemes hely, a hölgy nagyon kedves volt, gyors kiszolgálás jellemző bár csak két alkalommal ebédeltünk ott. Voltak helyiek és néhány külföldi, de nem voltak sosem túl sokan (nyilván nyáron más lehet a helyzet). Két-három menü (leves + főétel) közül lehet választani délben de az étlapon sok étel van így mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt. Az árak elég jók, a hangulat, kialakítás barátságos, családias.
A szomszéd asztalnál ülő idősebb hölgyek tetszését nem nyerte el a pizza és eléggé hangot is adtak ennek, de hát ez nem egy pizzéria...

Vendég felhasználó Vendég
2017. 07. 19. 13:40

Június 23-25 között étkeztünk a vendéglőben egy kórusverseny keretében. Sajnos többen szalmonellafertőzést kaptunk, mint megtudtuk mások is, akik az ország más részéről érkeztek ide. A hatóság mintát nem tudott venni.... Hogy lehet ezt büntetlenül megúszni? Szerencsére túlvagyunk, de szörnyű hetünk volt. Csak jó tanács: még véletlenül se tévedjünk be!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Wellness Hotel Kakadu 8360 Keszthely, Pázmány Péter utca 14.
8 értékelés
Thumbnail Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház 8380 Hévíz, Dr. Schulholf Vilmos sétány 1.
10 értékelés
Thumbnail Hotel Kalma, Gyöngyvirág Étterem és Kávéház 8380 Hévíz, Rákóczi utca 12
8 értékelés
Vendég felhasználó Vendég
2017. 07. 02. 16:46

Nekem sajnos nagyon rossz a tapasztalatom,szalmonella fertőzést kaptam. Nem tudom hányan jártunk így aznap,de sokan megbetegedtünk,ennek ellenére az étterem üzemel tovább mintha mi sem történt volna!!!Ezt az egy csillagot csak azért adtam mert különben nem engedi a véleményemet elküldeni a rendszer!!!

Vendég felhasználó Vendég
2016. 02. 09. 13:28

Dávid ! Veszprémből jöttunk Keszhelyre egy kis Balatoni látogatásra . A hely számunkra egy hatalmas nagy csalódás volt ! Menüzni mentünk de fél egykor már nem volt köret ,kèrtünk egy másikat ami helyett kihoztak egy 3 -kat ès szinte ehetetlen volt .Visszautasìtottuk úgyhogy csak a levest fizettük ki ami hozzáteszem tasakos leves volt . A pincérhölgy azt se kérdezte meg hogy iszunk - valamit de meg csak azt se mondta hogy egèszsègükre . Egy nagy csalódás volt számunkra ,többet oda a lábunkat nem tesszük be !!!!