Fornetti

(4.0) - 1 értékelés
Cím:
1138 Budapest, Váci út 178.
Telefonszám:
Kategória:
Pékség

További információk

Üzletünk a Duna Plaza Bevásárlóközpontban található.

A világon valamennyi pékmester számára nehezen megválaszolható az a kérdés, hogy a saját termékeit szereti-e jobban vagy a saját vásárlóit. Úgy gondolom, a jó válasz az, hogy egy mesterember a termékein keresztül szereti a vásárlóit – az embereket.
Abban biztos vagyok, hogy a mesterség tudása egymagában kevés a tartós piaci sikerhez, hiszen a piacon a vásárló elsõsorban ember, akit szeretni kötelességünk, ugyanis ha munkánkon keresztül nem tudunk szeretet sugározni felé, akkor ő sem fog minket szeretni.
A Fornetti Franchise-ban valamennyi munkatársammal együtt mi mindennap a mesterség és embertársaink szeretetét formáljuk meg termékeinken keresztül a legnagyobb alázattal.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Parkolás: Fizetős parkolóház
Pláza Duna Plaza Bevásárlóközpont
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Fornetti
I. Noémi I. Noémi
69 értékelés
6 követő
15 plecsni
107 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 13:57

A Fornetti sosem okoz csalódást. Mindig nagyon kellemes ízű péksüteményekre lehet számítani, ráadásul kedvező áron. Sós péksütemények közül a klasszikus sajtos pogácsa a kedvencem, az édesek közül pedig a barackos párnácskákat szeretem. Az is pozitívum, hogy előre lehet tőlük nagyobb mennyiséget rendelni, így, ha vendégeket várunk, de nincs időnk sütögetni, akkor sincs gond, hiszen a Fornetti segítségével mindig frissen sült aprósüteményekkel lephetjük meg a rokonainkat, barátainkat. Kilója ezeknek a süteményeknek olyan 1000-1500 forint környékén mozog, tehát teljesen megéri, ha innen szerezzük be a rágcsálni valót valamilyen összeülős alkalomra.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés