Fókusz Könyváruház

(4.0) - 6 értékelés
Cím:
1072 Budapest, Rákóczi út 14.
Telefonszám:
+36-1-4112400
Kategória:
Könyvesbolt

További információk

Termékeink:
-Könyv
-Hangoskönyv
-Folyóirat
-Térkép, Földgömb
-Naptár
-Film
-Zenei CD
-Kotta
-Irodaszer
-Játék
-Jegyértékesítés: színház, fesztivál, zene, mozi, tánc, sport
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Brand: Fókusz Könyváruház
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
6 korábbi értékelés - Fókusz Könyváruház
Kata7555 Kata7555
102 értékelés
14 követő
18 plecsni
121 hasznos vélemény
2013. 09. 29. 23:26

Már többször jártam a Líra ezen bolthálózatában, többször vásároltam is már itt. Legutóbb egy nagyon kellemes meglepetés ért. A nagyobb könyváruházakban már alig lehetett találni a könyvet, amelyet kerestem. Aztán úgy gondoltam, hogy elindulok a Blahától és betérek az összes könyvesboltba, amely utamba esik. Szerencsémre a Líra volt a második, ahol az első könyvesbolttal ellentétben több példányt is fel tudtak ajánlani, sőt a második rész is volt a polcon.
Az eladó nagyon kedves volt, felajánlotta további segítségét, sőt meg sem kellett néznie a gépben, hogy hol leledzik a könyv, percek alatt a kezemben tarthattam a hőn áhított példányt.

Kócza Attila Kócza Attila
30 értékelés
0 követő
7 plecsni
44 hasznos vélemény
2012. 11. 27. 19:33

Ez a könyvesbolt egy kicsit eltér a többitől. Hogy miben? Ha bemegyünk megtudjuk. Nincs előkelő kávézó, meg vigyázva álló könyvek vagy gondosan elrendezett polcok. Természetesen tematizálva vannak az egyes alkotások, és itt is mindent megkapunk, amit máshol, de a kívánt termék kiválasztására nagyobb erőfeszítésre lesz szükségünk. Persze az eladókhoz mindig fordulhatunk. A könyveken kívül sokféle dvd és cd is kapható. Ami viszont kitüntetetté teszi az üzletet, az a tankönyv. A -1-es szinten csak tankönyv van. Nagyon sok féle. Középiskolások, de még egyetemisták is találnak megfelelő kötetet. Rendszeresen vannak akciók, amit érdemes megnézni.

Franyo Franyo
60 értékelés
2 követő
13 plecsni
20 hasznos vélemény
2012. 11. 18. 18:37

Véleményem szerint, a Fókusz nem a leglogikusabb könyvesbolt a palettán (elrendezés szempontjából), ám a filmek terén valóban verhetetlen. Rengeteg olyan alkotást sikerült itt beszereznem (egyébként jóval olcsóbban az átlagnál), amelyeket sehol sem találtam addig. Nem kevés idegen nyelvű könyv is található a boltban, de azért a magyar kiadványok között is rátalálhatunk speciális kötetekre. Tökéletes helyen helyezkedik el, ami azért nem utolsó szempont, az eladók pedig itt is up do date-ek, segítőkészek és tájékozottak. Az árak nem térnek el a többi boltétól, így ebben nem nyújt újdonságot, ám a választék talán itt egy kicsit gyérebb. Persze, mindez attól függ, hogy milyen könyvet akarunk éppen megvenni.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
mokushle mokushle
42 értékelés
0 követő
8 plecsni
31 hasznos vélemény
2012. 11. 08. 23:44

Több könyvesbolt is van a környéken, a Fókusz mégis kitűnik a sorból, ugyanis mindig van valami DVD-akciójuk. Rengeteg jó filmet össze lehet vadászni az emeleten, és nem csak amerikai kasszasikereket, hanem régi jó magyar filmeket, meséket is. Szintén az emeleten nagyon jó CD-kre lehet bukkanni.
Ha valami különlegeset keresünk, akkor az eladók mindent megtesznek, hogy segítsenek. Látszik rajtuk, hogy ismerik a kínálatot, és nem csak nézelődnek tanácstalanul.
Főleg egyetemistaként jártam ide, és nagyon szerettem benne, hogy a bejárattal szemben volt egy polc tele az Európa Diákkönyvtár kiadványaival. Kevesebb mint 1000 forintért a legjobb klasszikusok között válogathattunk.

Timmi Timmi
121 értékelés
9 követő
15 plecsni
135 hasznos vélemény
2012. 10. 12. 20:38

Mindig idejárok koncert- és fesztiváljegyeket venni. Egyszer, még évekkel ezelőtt a Ticketportal honlapján láttam, hogy itt is árulnak jegyeket különböző rendezvényekre, és azóta ideszoktam. Az alagsorban van a „jegyirodájuk”, ami lényegében annyit tesz, hogy a lenti pultnál lehet venni a jegyeket.
Igencsak jó helyen van a boltjuk, könnyen útba ejthető, másrészt nem számolnak fel kezelési költséget (amibe egyébként régebben többször is belefutottam), harmadrészt még az eladók is jófejek. Általában még beszélgetésbe is elegyedek velük:)
További plusz, hogy lehet kártyával fizetni és szombaton is 5-ig nyitva vannak!

Vendég felhasználó Vendég
2016. 06. 25. 10:35

Mindig ide járok, gazdag választék, segítőkész eladók, törzsvásárlóknak kedvezmény. A könyveken kívül játékok is kaphatók.