Flórián Pékség

(3.0) - 4 értékelés
Cím:
1085 Budapest, József körút 48
Telefonszám:
Kategória:
Pékség

További információk

Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
4 korábbi értékelés - Flórián Pékség
Kata7555 Kata7555
102 értékelés
14 követő
18 plecsni
121 hasznos vélemény
2013. 11. 18. 12:32

Egy péntek kora este (7 óra után) hazafelé igyekeztem, gondolataimba merülve a hétvégi teendőimet vettem számba, mire eszembe jutott, hogy nincs otthon semmi pékáru és az utamba eső kisboltban nem biztos, hogy friss árut találok. Így nagy megkönnyebbülés volt számomra mikor megláttam a Flórián Pékséget, amely hívogatott (még) világító lámpáival. A fogadtatás már kevésbé volt meleg. A készlet így 7 óra után már kicsit hiányos volt, de még lehetett válogatni, így egy szavam se lehet erre. Ami viszont kellemetlen volt, hogy az eladóhölgy már az előttem álló vásárlóval sem volt túl kedves. Amikor pedig én kerültem sorra meglepődve tapasztaltam az eladó munkája félvállról vételét. Egy kérdés merült fel bennem az egyik süteménnyel kapcsolatban. A milyen sütemény kérdésemre a válasz az volt, hogy vagy csokis vagy vaníliás van és egyébként ez a süti a kedvence. Ezután már nem is volt kedvem nézelődni, válogatni. Az eladó az előttem álló vásárlónak vagy nem válaszolt a kérdésére vagy sürgetően visszakérdezett.
Elhiszem, hogy hosszú egy nap a pult mögött, de akkor se lenne szabad így viselkednie senkinek.

lady.gabriella lady.gabriella
48 értékelés
2 követő
9 plecsni
74 hasznos vélemény
2012. 11. 27. 11:36

Nagyon finom és friss az áru, kellemes a légkör. Három nagy kedvencem van: a 70 Ft-os sós perec, ami nem ropogós, hanem puha sok sóval; a következő, amit még sehol máshol nem láttam a vaníliás és csokis szív alakú péksütik, végül pedig a pizzaszelet, amit rendesen megpakolnak és általában 3-4 fajtából is lehet választani. Akár ebédnek is megfelelő, és Erzsébet utalványt is elfogadnak.

Vendég felhasználó Vendég
2015. 11. 19. 23:58

Régen sokat jártam a pékség üzleteibe. Finom friss és meleg volt mindig amit kaptam. Most hogy újra olyan helyen lakom ahonnan munkába mert újra útba esik a két pékség gondoltam visszatérek hozzájuk hiszen a Flórián pizzájuk verhetetlen(volt). Eddig 3 alkalommal vásároltam náluk és mind a 3 csalódás volt. Vagy nyers volt a termék amit kaptam(hot dog) vagy full élesztő ízű a tészta(pizza szelet) vagy szénné volt égetve(sajtos sonkás) a Flóriá pizza minőségi romlásáról már e is beszéljük. Régen nagyon szerettem bejárni a pékségbe, elég agy csalódás volt ez számomra. Ezentúl elkerülöm az üzleteket sajnos.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Sugar Shop - Paulay Ede utca 1061 Budapest, Paulay Ede utca 48
56 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
Vendég felhasználó Vendég
2015. 11. 15. 17:31

Sajnos azóta sem változott semmi, nem is szívesen megyek be ide, mert határozottan úgy viselkednek az eladók, mintha nagy szívességet tennének azzal, hogy kiszolgálnak. Nem is értem, hogy manapság ezt hogy engedhetik meg maguknak. Évek óta ez a véleményem arról a helyről. A többi boltban nem tapasztaltam ezt.