Fischer Cukrászda

(4.5) - 2 értékelés
Cím:
1136 Budapest, Hollán Ernő utca 33
Telefonszám:
Kategória:
Cukrászda

További információk

A Hollán Ernő és a Balzac utca sarkán, ahol a troli megtorpanás nélkül száguld át a kereszteződésen (hadd tegye, elsőbbsége van), található az újlipótvárosi cukrászdák egyik gyöngyszeme.

Udvarias, finom kiszolgálás, mindenféle bizalmaskodás, behízelgő mosoly nélkül, akkurátus csomagolás, pontosan kiszámolt visszajáró.

Az üzlet a régivágású "talponálló cukik" műfajába tartozik, jól bevált módon elkészített, klasszikus cukrászsüteményekkel.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
2 korábbi értékelés - Fischer Cukrászda
BAMBUSZ BAMBUSZ
60 értékelés
2 követő
13 plecsni
51 hasznos vélemény
2012. 10. 15. 12:02

Forgalmas helyen van, örökös itt a pörgés. Kicsi a cukrászda, de ahhoz képest hatalmas a kínálat. Habos süteményektől kilóra mért sós- és édes teakekszekig, pogácsáktól tortákig, marcipános kreatív kreációktól a mini figurákig mindenféle van. Átlagosak az ízek, a süteményeken ugyanazt a krémet érezni, felturbózva egy-két recept szerinti hozzávalóval, a fagylalt is a megszokott, ehető minőség. Helyben, talpon be lehet kapni gyorsan egy sütit, vagy nyáron kint a teraszon, de nagyrészt elvitelre vannak itt felkészülve, csomagolnak is ügyesen, gyorsan.

Vendég felhasználó Vendég
2016. 08. 19. 14:13

Egyedülálló a hangulata, ráadásul az egyetlen cukrászda ahol szeretjük a csokikrémes sütiket! Rétesek(túrós!!!), piték, túrótorta, royal bomba a kedvenceink, esküvői tortáinkat is innen hozzuk!
A fagyi gombócok picik de nagyon finomak!!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés