Figaro Fodrászat És Fodrászcikk Kereskedés

(5.0) - 66 értékelés
Cím:
4025 Debrecen, Simonffy utca 4-6.
Telefonszám:
+36-20-4643325
Kategória:
Fodrász

További információk

Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
66 korábbi értékelés - Figaro Fodrászat És Fodrászcikk Kereskedés
Gergely Elek Gergely Elek
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2017. 04. 10. 15:03

Már évek óta megbízok az ollójában. Mindig precíz és pontos. Hatalmas pozitívum,hogy folyamatosan versenyekre jár,hogy megmutassa tudását és gyarapítsa azt. Nagyon jó fodrász! Ezt a versenyeken elért eredményei is bizonyítják. Minden frizuráról való elképzelésemet fantasztikusan visszaadja.

rozsa_97 rozsa_97
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2017. 02. 18. 22:28

Egy jó pár éve már Sasához járok és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Látszik rajta, hogy nagyon profi, az én gyenge hajamat is szalonszépségű frizurává változtatta mindig. Pozitív volt számomra, hogy ő a Fuente természetes alapanyagokból készült termékeit használja amik nem tesznek kárt a hajban, s ezeket a termékeket már az otthonban is használhatom, és mindig nagyon puha és selymes hajat varázsol nekem. Bátor szívvel merem ajánlani Sasát mindenkinek, aki szeretne egy professzionális frizuraigazítást, kellemes légkörben eltölteni, akár egy finom kávé mellett. :)

Brigi Matta-Domján Brigi Matta-Domján
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2017. 02. 01. 21:08

Már évek óta Sasa kezeire bízom a frizurámat és maximálisan elégedett vagyok vele. Nemcsak mert remek fodrász, hanem mert kiváló Fuente természetes alapanyagokkal dolgozik, melyek nem károsítják a hajamat. Mióta a Fuente termékeit magam is használom az otthoni hajápolásom során, a hajam sokkal egészségesebb és ragyogóbb. Köszi, Sasa:)

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Aquaticum Debrecen Gyógy-és Fürdőközpont 4032 Debrecen, Nagyerdei park 1
32 értékelés
Thumbnail Fórum Debrecen Bevásárlóközpont 4029 Debrecen, Csapó utca 30.
15 értékelés
Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Major Lajos Major Lajos
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2017. 01. 30. 15:40

Sasa hihetetlen jó és kreatív - évek óta ő vágja a hajam. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Tántoríthatatlanúl alakítja át évszakról évszakra az apukás frizurámat punkossá :) Örülök, hogy Fuente természetes készítményeket használ. Ajánlani tudom mindenkinek!

Szauer Mónika Szauer Mónika
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
1 hasznos vélemény
2015. 03. 19. 13:02

Az első igazán jó frizurámat Figaró készítette a szalagavatómra, valamikor az őskorban.
Most a fia vágja a hajam és remélem megérem azt is, hogy az unoka fodrász székébe ülhetek. :)

L.Brigi L.Brigi
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2017. 01. 29. 19:19

Sasának tökéletes, egyedi és bombabiztos esküvői frizurát köszönhetek. Több fodrászatban is csináltattam próbafrizurát, de a legtöbb helyen inkább gondban voltak a dauerolt hajammal. Sasa rögtön megtalálta az egyéniségemhez leginkább illő frizurát. Rendkívül precízen és az időt nem sajnálva dolgozik. Mindezek mellett kellemes társaság. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Ezúton is mégegyszer köszönöm, hogy egy tökéletes frizurával hozzájárultál a nagy napunkhoz! :-)

Koczó Éva Koczó Éva
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2017. 01. 19. 12:24

A szalonban jellemző az alaposság, precízség és a legjobbra törekvés a frizura készítésben. A Fuente készítmények a legjobbat teszik a hajjal a természetes összetevőknek köszönhetően. Természetes szín, fényesebb, jobb állagú haj.

Diana Maloveczky Diana Maloveczky
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2017. 01. 17. 16:37

Szeretek visszaterni,mert mindig tokeletes es hozzam illo frizurat kapok!A Fuente minosegi es minden ertelemben tiszta hajalopast biztosit!Csak ajanlani tudom!

Éva Erdei Éva Erdei
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2017. 01. 16. 22:17

Itt találtam meg a tökéletességet.
Imádom hogy a hajam könnyen kezelhető, mert jól van levágva!!!!!
A Fuente termékcsaláddal dolgoznak, kímélő jó minőségű anyag
Kellemes környezet , ügyes kezek,gyönyörű hajszinek,profizmus
Figaro és Sasa köszönöm szépen !!!!!

Éliásné Németi Henriett Éliásné Németi Henriett
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2017. 01. 16. 14:33

Kellemes és tiszta környezet. :) Alapos és precíz munka a fodrász részéről. Csak ajánlani tudom Másoknak is, minden téren! :)

Kövér Éva Kövér Éva
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2017. 01. 16. 11:26

Nagyon elégedett vagyok Sasával, mert le tudja vágni a hajamat úgy, hogy még hetetekkel utána is remekül áll! Ezt eddig nagyon kevés fodrásznál tapasztaltam, ezért járok hozzá évek óta! Nem beszélve arról, hogy nagyon kreatív és ezért mer új hajakat alkotni! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

MeDora MeDora
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
1 hasznos vélemény
2016. 08. 15. 17:53

Profi kiszolgálás, profi anyagokkal, egy intelligens, és a végsőkig udvarias fiatalember kezei közül. A város szívében, egy kellemes hangulatú üzletben. Csak ajánlani tudom!

Halász Laci Halász Laci
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2016. 03. 21. 15:42

1984 óta járok Figaróhoz, most Sasához. Mindig elégedett voltam. Fodrász utáni napokban gyakran mondták kolleganőim, kollegáim: Laci, tíz évet fiatalodtál... Ezért járok továbbra is ide.

Nagykéri Ákosné Nagykéri Ákosné
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
1 hasznos vélemény
2016. 03. 03. 19:44

Már évtizedek óta Figaro vágta a hajam. Mindig tökéletes frizurát alkotott. Mikor a fia Sasa vette át az üzletet egy kicsit aggódtam, hogy talán nem lesz olyan ügyes mint az édesapja,de kellemesen csalódtam. Állítom, hogy Sasa túlszárnyalja Figarót is. Csak rá kell bízni magunkat, és mindenkinek az arcához, temperamentumához illő hajat kreál. A Debreceni szalon nagyon kis barátságos, ugyanúgy ahogy Sasa is. Az is becsülendő, hogy csak természetes alapanyagú termékeket használnak.Mindenkinek /idősnek és fiatalnak is/ bátran ajánlom. Nem fognak csalódni!

Nagy Rózsa Jewel Nagy Rózsa Jewel
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
1 hasznos vélemény
2016. 02. 12. 17:39

Először 2012-ben találkoztam Sasával, ha jól emlékszem. Anyukám egyik ismerőse ajánlotta. Én akkor rövid, fiús hajat akartam vágatni, hosszú, ritkás, gyenge hajamból és egy igazi profihoz szerettem volna fordulni. Sasában megtaláltam azt amire vágytam. Tökéletesen eltalálta a fazont, ami illik az arcomhoz és egy szuper egyedi frizurát varázsolt nekem. Azóta csak hozzá járok, vele festettem, vele csináltattam a tablóképemhez a frizurát, ami hasonlóan egyedire sikeredett, és meg se fordult a fejemben, hogy esetleg elmenjek máshoz. A termékek miatt is szeretek oda járni, tetszik hogy végre valaki natúr, hajkímélő termékekkel dolgozik. Én mindenkinek, csak ajánlani tudom, aki profizmusra, kellemes hangulatra és egy remek beszélgetőpartnerre vágyik, egy igazán egyedi frizura keretein belül.

Joó Zsaklin Joó Zsaklin
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2015. 10. 19. 20:50

Először hajmodellként ismerkedtem meg a Figaro Teammel, akkor Sasa modelleként tapasztalhattam meg a szakértelmüket. Később édesapja Figaro vette kezelésbe a hajamat, aztán pár hete ismét Sasa keltette életre a frizurámat. Megfordultam már sok fodrásznál, de ez a három alkalom elég volt ahhoz, hogy eldöntsem, ezután csak hozzájuk fogok járni. Igazi mesterfodrászok, professzionális termékek, mindig kellemes hangulatú szalon, kell ennél több? Mindenkinek csak ajánlani tudom! :)

dr. Hadady Hedvig dr. Hadady Hedvig
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
1 hasznos vélemény
2015. 07. 22. 17:20

Úgy éreztem kell valami új a hosszú hajammal ! Szürke hajat akartam ! Sasa bevállalta, megcsinálta, gyönyörű lett a hajam. Tettünk bele színes részt is ! Attól pedig dögös lett ! Milyen a szalon hangulata ? Amilyennek akarod ! Ha csendre vágysz, azt kapod, ha dumcsizni akarsz, akkor Sasa partner és jó ! Ha rábízod a hajadat, alkotás lesz, ha határozott kívánságod van, akkor azt kapod ! Még nem tökéletes szürke, mert kíméltük a hosszú hajamat, de legközelebb belecsapunk a lecsóba ! Mindenkinek ajánlani tudom, aki különlegesre vágyik, itt megkapja.
Hedvig

Tarcali Zsuzsa Tarcali Zsuzsa
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2015. 07. 22. 12:26

Nagyon tetszik az új hajam, amit Sasának köszönhetek!:) hullámos, hosszú a hajam, és ő vágta életemben először úgy, hogy előnyös igazán, az arcomhoz, egyéniségemhez. A biofesték, amely nem satírként van feltéve, hanem foltokban van a hajamban, így ha lenő, nem látszik, szőke és rézvörös, izgalmas, sejtelmes, művészi módon elrendezve, profi munka!!!:) szívből ajánlom mindenkinek, aki eredeti és profi munkát szeretne! és persze a jókedv és nevetés sem hiányzik, ha Sasa kezei közé kerül vki!:) :)

Dézsi Réka Dézsi Réka
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2015. 03. 26. 16:07

A tőlük vásárolt hajápolókat otthon is használom, és már más kezére nem bíznám a hajam! ;)
Egyedi színkombinációkat kapok Tőle; biztos lehetek benne, hogy nem jön szembe velem ugyanaz a stílusú frizura. :)

Agnes Szikora Agnes Szikora
1 értékelés
0 követő
0 plecsni
0 hasznos vélemény
2015. 03. 24. 20:37

32 év után eljött az ideje hogy festenem kell a hajlamat és életem legjobb döntése volt Sasára bízni ezt a feladatot!olyan jól sikerült a saját színemre festenie a hajam hogy akinek nem szóltam észre sem vette hogy festve van...csak azt látták hogy csillog és egészséges a hajam újra! Mindemellett szuper ügyesen is vág!