Fiáker Vendéglő és Panzió

(5.0) - 1 értékelés
Cím:
8790 Zalaszentgrót, Eötvös Károly utca 3
Telefonszám:
+36-83-361925
Kategória:
Pizzéria, Fagyizó

További információk

- Étterem:

Üzleti ebédeket és vacsorákat kívánság szerint zártkörűen is rendezünk.

- Pizzéria:

Éttermünkben kialakított pizzériánkban több mint 30-féle hagyományos recept alapján készült pizzával várjuk kedves vendégeinket, 2-féle méretben.

- Fagylaltozó:

Hűsítőre vágyó vendégeinket mindig friss fagylaltkelyhek gazdag választékával várjuk, valamint egyéni kérésre tetszőleges összeállítást készítünk.

- Hotel szobák:

Szobákban ingyenes Wi-Fi, 46 csatornás kábel TV, és szobaszéf áll rendelkezésre. A Panzió autóval könnyen megközelíthető, saját parkolóval rendelkezik. 3. emeleti hotelszobánk klimatizált.

- Turista szobák:

A Fiáker Vendéglő, Panzió tetőterében 4 db Turista szobát üzemeltetünk, melyben a környék legkedvezőbb árát nyújtva tudjuk vendégeinket elszállásolni.
A hely adottságai miatt a szobák kisméretűek. Minden szoba 2 ágyas, Tv-vel felszerelt, külön WC és zuhanyzó tartozik hozzá.
Első értékelő
Fizetési módok: Amex, Chèque Déjeuner, Előre utalás, Eurocard Master Card, Készpénz, Maestro, MasterCard, Opti étkezési utalványok, Sodexo melegétel utalvány, SZÉP kártya, SZÉP-kártya, Ticket restaurant, Visa
Parkolás: Saját parkoló
Elfogad bankkártyát? Igen
Ingyen WiFi Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Fiáker Vendéglő és Panzió
B. Adrienn B. Adrienn
15 értékelés
0 követő
4 plecsni
19 hasznos vélemény
2013. 07. 16. 11:23

Eddig kétszer töltöttük a húsvétot családdal és barátokkal a Fiaker panzióban, valamint minden reggelinket és vacsoránkat a Fiaker étteremben fogyasztottuk el. Életem maradandó élménye volt, remekül éreztük magunkat! A kiszolgálás több volt, mint udvarias, szinte kitalálták a gondolatainkat. Az ételek annyira finomak voltak, hogy ha eszembe jutnak, még most is összefut a nyál a számban! Igaz, 2007 - ben és 2008 - ban voltunk ott, de remélem, hogy a színvonal még nem változott! Időközben láttam, hogy a szálláshelyek száma is bővült. Tervezem, hogy nemsokára újra ellátogatunk ide!

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Ferenczi Szilvia Györgyi fodrász 8790 Zalaszentgrót, Szentpéteri utca 42 .
1 értékelés
Thumbnail K&H Bankfiók 8790 Zalaszentgrót, Dózsa György út 16-18.
1 értékelés
Thumbnail Szent Gróth Termálfürdő 8790 Zalaszentgrót, Dózsa György utca 1.
2 értékelés