Fetta Italia Osteria

(5.0) - 1 értékelés
Cím:
1053 Budapest, Kálvin tér 2
Telefonszám:
+36-20-8525339
Kategória:
Reggelizőhely, Pizzéria, Olasz étterem

További információk

Kuckós hangulatú olasz gyorsétterem, reggeliző és szörpölgető a Kálvin tér és a Kecskeméti utca találkozásánál.
Első értékelő
Megnyitás
2011. 11. 29.
Fizetési módok: Amex, MasterCard, Visa
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Fetta Italia Osteria
Lena Lena
23 értékelés
2 követő
9 plecsni
131 hasznos vélemény
2012. 11. 21. 17:49

A Kálvin tér szívében található kis étterem olyan picurka, hogy egyszer-kétszer elmentünk mellette mire megtaláltuk. Ez persze a Kálvin tér zsúfoltságának és a mi figyelmetlenségünknek is betudható. Viszont, a reggelizésre, ebédre is alkalmas otthonos vendéglőt végleg megjegyeztük magunknak; azonnal beleszerettünk.
Finom limonádéval, kávéval és friss, helyben sütött nutellás palacsintával dobtuk fel nyári esténket, és annyira megragadtak a finom ízek, hogy azóta is éhezem rájuk.
A teraszon csücsülve szürcsölgettük a jeges (igazi gyümölcsökből készült) limonádét, közben néztük a város forgatagát, és próbáltuk kitalálni, hogy egy ilyen olcsó palacsinta (nem emlékszem a pontos összegre, de azt tudom, hogy 120-160 forint körül volt 1 db) hogy lehet ennyire finom. Gazdagon megtöltve nutellával, meghintve porcukorral, valódi energiabombaként szolgált, így jobb kedvre is derültünk tőle.
Mivel elvitelre is kérhető bármilyen étel, többször is élünk ezzel a lehetőséggel. Ha egy hideg délutánt szeretnénk megédesíteni, elugrunk a Kálvin térre egy extra-finom palacsinta adagért és otthon is évezhetjük a finom ízeket. Legközelebb más ételüket is megkóstoljuk, biztos vagyok benne, hogy híres pizzájuk sem fog csalódást okozni.

Hasonló szolgáltatók a közelben