Fény Utcai Piac és Kereskedelmi Központ

(4.0) - 7 értékelés
Cím:
1024 Budapest, Lövőház utca 12
Telefonszám:
Kategória:
Piac

További információk

Első értékelő
Parkolás: Saját
Kutyabarát hely? Nem
Akadálymentesített? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
7 korábbi értékelés - Fény Utcai Piac és Kereskedelmi Központ
fabiane fabiane
91 értékelés
10 követő
13 plecsni
86 hasznos vélemény
2013. 08. 23. 12:26

A Fény utcai piac étkezdéi közül a földszinten található törököt szeretem a legjobban. Jó itt megpihenni a kiadós vásárlás után. Mivel elég sokat költ a piacon az ember (nem a legolcsóbbak közül való), jó érzés, hogy az ebéden viszont lehet spórolni. Az 1000 Ft körüli menü több fogást tartalmaz, finom és változatos, és nemcsak menzai körülmények között lehet elfogyasztani, hanem szőnyeggel letakart asztal mellett, kényelmes kereveteken is.

Zoli 74 Zoli 74
584 értékelés
10 követő
28 plecsni
328 hasznos vélemény
2013. 05. 28. 09:12

Igazi piaci hangulat.Illatok,színek,nyüzsgés.Hátránya drága és nehéz parkolás az se ingyen.

Monita1986 Monita1986
429 értékelés
4 követő
24 plecsni
170 hasznos vélemény
2013. 04. 29. 23:00

Szívesebben vásárolok ilyen helyeken, mint hipermarketben. Aranyos emberek árulják portékájukat, ami itt nem vegyszerezett, szottyadt zöldséget-gyümölcsöt jelent.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
macskuszmara macskuszmara
58 értékelés
1 követő
16 plecsni
23 hasznos vélemény
2012. 11. 14. 15:43

Bár nem vagyok konyhatündér, a Fény utcai piacon egész gyakran megfordulok. Nyáron igyekszem beszerezni a friss zöldségeket, gyümölcsöket, ősszel a lecsónak valót, télen meg az almát, káposztát. A Fény utcai piac nem a legolcsóbb, mégis nyugodtan ajánlom, mert az emeleti lángosozó verhetetlen, és még „aszalt bárt” is találhatunk. Na, ezt mindenképp próbáljátok ki! Aki szereti az aszalt gyümölcsöket, magvakat, banán chipset, annak mindenképp ajánlom, ahogy azt is, kis adagot vegyen belőlük, mert akármekkora is, amit vásárolunk, garantáltan eltűnik a zacskóból. :) Szuper jó a sajt-, tejbár is, és ha belefáradunk a nagy árhasonlításba, még egy fröccsre is beugorhatunk a talponállóba. Akinek ehhez nincs kedve, nem kell aggódnia, hisz pár lépés a Mamut, és a Starbucks is közel van.

Brü Brü
61 értékelés
7 követő
11 plecsni
51 hasznos vélemény
2012. 10. 24. 15:05

Egy régi piac új köntösben, még a nagyszüleim is jártak ide és én is benézek, ha tehetem. Jó piac lévén van itt minden a hústól a zöldségig, a gyümölcsön át a sajtokig és a különböző kenyérfélékig. Az árak nem minden esetben alacsonyak, bár kacsaszárnyat szerintem itt lehet kapni a világon a legolcsóbban. A zöldséges és gyümölcsös standokon minden van, málnát még szeptember végén is láttam, ami azért nem kis bravúr. Külön öröm, hogy a Retek utcai bejáratnál oldalt árulnak házi tejet, igazi kukoricán nevelt falusi tyúkot és kacsát is. Átellenben pedig ott vannak a gombások, akiknél néha még szarvasgomba is kapható. Az idősebbek lifttel is közlekedhetnek a szintek között, ami nagyon pozitív dolog szerintem. Vannak piálós helyek is, de nem köpködő az egyik sem, nem húzzák le a piac színvonalát. Innen hazavihetsz mindent az aznapi ebédhez.

D. Dóra D. Dóra
65 értékelés
3 követő
12 plecsni
60 hasznos vélemény
2012. 10. 24. 09:36

A Fény utcai piac nem a legolcsóbb a városban (sőt, kimondottan a legdrágábbak között találjuk), a minőségére és a választékára azonban éppúgy nem lehet panasz, mint a hangulatára. Az átalakított-felújított épületben az időjárás viszontagságainak sem vagyunk már kitéve – ez ma már alapvető elvárás egy városi piaccal szemben. Jó hentesek dolgoznak itt szép portékával, amiből az ember nyugodt szívvel vásárol be a vasárnapi ebédhez. Az épület oldalában-aljában kialakított üzlethelyiségekben többféle különlegességet áruló kis boltot is találhatunk, a diétás és bioélelmiszerek kedvelői is minden valószínűség szerint megtalálnak maguknak mindent, a legjobb mégis az a sok zöldséges kofa, akik valódi, friss, magyar élelmiszert árulnak. A piac a lehető legjobb hely a bevásárláshoz, a Fény utcai pedig ezek közül is kiemelkedik kínálatával és minőségével. Igaz persze, hogy áraival is.

KVszi KVszi
20 értékelés
1 követő
7 plecsni
21 hasznos vélemény
2012. 10. 23. 13:15

Nagyon szeretek főzni. Bár nem mindig van időm rá, de amikor igen, akkor igyekszem valami érdekeset, újabbat kitalálni. Szeretek gondolkozni, hogy mihez mi passzol, fűszerezés, zöldségek. A legfontosabb viszont a jó alapanyag, amit szerintem Budapesten a piacokról lehet beszerezni első sorban. A leghíresebb a Fővám téri, de van a Fehérvári úti és a Lehel téri is. Bármelyiket választja is az ember, nem tévedhet. Mindenhol nyugdíjasok, árus bácsik és friss, vidéki élelmiszer. Soksok zöldségespult, néhol egy-egy hús-hentesárú, ahol friss kolbászt lehet enni. Van pékáru részleg és szakosodott kis bódék is (pl.: termelői méz), tehát egy kiadós ebédhez itt minden megtalálható. Olcsó és megbízható dolog a piac, mindig jobb minőségű áruval, mint bármelyik nagyobb áruházban. Ha az ember leküzdi a nyugdíjasok kerülgetésétől való iszonyát, már mehet is a menet!