Fellini Római Kultúrbisztró

(4.0) - 6 értékelés
Cím:
1033 Budapest, Kossuth Lajos üdülőpart 5.
Telefonszám:
Kategória:
Romkocsma, Szendvics

További információk

A Római-part Óbuda Duna felőli részének északi fele.

Talán nincs is olyan személy Budapesten aki ne lett volna legalább egyszer a „rómain” nyáron. A Fellini Római Kultúrbisztró a Római parton a Béke 2 és a Hattyú csónakház között található.

Mint ahogy a név is mutatja ez nem csak egy szokványos „büfé” ez a hely egy igazi vendéglátóhely.

Itt aztán van élet! Koncertre vágysz, vagy egy igazi belga csapolt sörre, esetleg egy hűsítő limonádéra a tikkasztó nyári melegben? Akkor jó helyen jársz ezt mind megkaphatod, sőt ha megéheztél válogass grill ételek közül.

Jöhetsz gyalog, hajóval vagy akár biciklivel, sőt hűséges társaidat se hagyd otthon, kutya, macska, kacsa barát hely vár! Tedd le a cangát és dőlj le egy nyugágyba, végy elő egy könyvet és pihenj! Ja a könyvet otthon hagytad? Rá se ránts hisz napi könyvtárból válogathatsz kedvedre olvasnivalót.

Vár Téged is a plázson a Fellini Kultúrbisztró!
Első értékelő
Megnyitás
2010. 06. 01.
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Nem
Kutyabarát hely? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
6 korábbi értékelés - Fellini Római Kultúrbisztró
borsóka borsóka
2 értékelés
0 követő
1 plecsni
0 hasznos vélemény
2013. 09. 08. 20:47

Különleges hely, nagyon eredeti.
Az első limonádé nagyon finom volt, aztán kértünk mégegyet, másik pultostól kaptuk is lassan nagyon lassan, a sor csak növekedett a többi pultos kint beszélget, cigizik, ki is maradt a jég belőle meg a menta és a cukor is. Nagyobb odafigyelés nem ártana.

Szisza Szisza
29 értékelés
0 követő
8 plecsni
39 hasznos vélemény
2012. 11. 25. 17:35

Az egyik legjobb nyári emlékemet köszönhetem a Fellini Kultúrbisztrónak. Hideg üdítőt szürcsölgetve feküdni a napozóágyban, barátaink körében, nézni, ahogy lemegy a nap a Duna felett... kellhet ennél több? Az árak nem olyan vészesek, mint amire számítottam, a parton általában jobban eleresztik magukat a boltosok. Az ételekről nem tudok beszámolni, mert nem kóstoltam őket, az áraikat sem tudom, de a három féle ízű limonádét mindenkinek ajánlom, isteni finom mindegyik. Sokan vannak lenn mindig, de azért találni kósza napozóágyat. Külön kiemelném azt az apró gesztust, hogy mikor lement a nap, hoztak mindegyik kis asztalkához egy mécsest, nagyon hangulatos volt így beszélgetni. Szóval tőlem megkapja az öt csillagot, ajánlom mindenkinek.

codypomeray codypomeray
30 értékelés
0 követő
8 plecsni
26 hasznos vélemény
2012. 11. 20. 23:46

Szinte bosszantó, hogy mekkora bankot robbantottak a Fellini tulajdonosai. Aki errefelé lakik az jól ismeri a mondást: a Dunaparton arrafelé már nincs semmi. Valóban nem is volt, amíg nem jött minden idők egyik legnagyobb filmeséről elnevezett „kultúrbisztó”. Az ilyen elnevezések mindig furák, általában következtetni lehet arra, hogy elképesztően drága és csak a kulturált (és nem kultúr) emberek engedhetik meg maguknak. A sör valóban elképesztően drága, és ami szomorú: nincs olcsó út. Vagy sok pénzzel mész le, vagy sehogy. Kicsit azt érzem kihasználják a Római Part zseniális hangulatát, ezért haragszom rájuk. A belga sör pedig nem nagy szám, a kiszolgálás néha nemhogy lassú, úgy érzi a vendég, hogy bocsánatot kell kérnie mert idemert egyáltalán jönni. Persze egy randira tökéletes.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Pizza Paradicsom 1035 Budapest, Vörösvári út 13
47 értékelés
Thumbnail Aquaworld Budapest 1044 Budapest, Íves út 16.
56 értékelés
Thumbnail Gali Renáta sminkes 1139 Budapest, Üteg utca 29
16 értékelés
LD714 LD714
38 értékelés
0 követő
9 plecsni
28 hasznos vélemény
2012. 11. 24. 18:02

Az egyik legegyedibb hangulatú hely a városban. Igaz, nagyon keisik, de higgyétek el, megéri elzarándokolni a Római partra, össze sem lehet hasonlítani a szokványos belvárosi vendéglátóipari egységekkel. Sajnos árszínvonal tekintetében igazat kell adnom az előttem szólónak: minden pofátlanul drága, még akkor is, ha hozzávesszük, hogy különleges belga söröket mérnek. Mindazonáltal mi többször vittünk magunkkal éjjelnappaliban vett sört-bort és fogaysztottuk azt, senki nem szólt érte. Akusztikus koncertek is gyakorta vannak a miniatűr színpadon. Amikor egy nyári estén ülsz a Duna felé fordított napozószékedben és néezd a vizet, valamint a távolban a Megyeri-híd fényeit, miközben hallgatod a színpadról szóló zenét, azt semmi mással nem lehet összehasonlítani.

Elena Elena
652 értékelés
4 követő
29 plecsni
269 hasznos vélemény
2013. 05. 30. 16:42

Nagyon kellemes hely, az árak is megfelelőek, a aszúnyogokat nem veszem be az értékelésbe!

Cs. Richárd Cs. Richárd
1 értékelés
0 követő
2 plecsni
0 hasznos vélemény
2010. 07. 26. 12:42

Nagyon kellemes hely, jó itt megpihenni egy kis bringázás után.