Fehér Tulipán Virágbolt

0 értékelés
Cím:
1157 Budapest, Zsókavár utca 1/a
Telefonszám:
+36-20-5105788
Kategória:
Virágos

További információk

Több mint 20 éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött, elindítottuk webshopos virágküldő szolgáltatásunkat. Szeretnénk új stílust teremteni, mert mint minden más, a virágkötészet is mindig megújul. Mi a virágot szeretnénk hangsúlyozni.
Ha megtekinti csokrainkat, láthatja, hogy kevesebb zölddel, pár szál dekoratív levéllel, kiegészítőkkel dolgozunk. Természetesen, hogy minden igényt kielégítsünk, hagyományos csokrokat is készítünk.
Weboldalunkon, a csokrokon kívül, kedvére talál még cserepes növényeket, vázás kompozíciókat, virágtálakat. Persze, ha ez nem volna elég, a virág mellé különböző ajándékkosarakat, egyéb ajándéktárgyakat is kínálunk. A főoldalon az egyedi csokor opcióban az Ön saját elképzelését valósítjuk meg, telefonos vagy email–es egyeztetés alapján.
A virágkiszállítás futáraink által valósul meg a kívánt címre, és ha Ön nem kíván üdvözlőkártya szöveget mellékelni a virágcsokorhoz, illetve az ajándékhoz, akkor mi az Ön adatait bizalmasan kezeljük.
Reméljük, hogy választékunkkal megnyerjük az Ön tetszését, és elégedett megrendelőként üdvözölhetjük!Üdvözlettel: Fehér Tulipán Virágbolt
Megnyitás
2013. 10. 18.
Parkolás: Igen
Elfogad bankkártyát? Nem
Kutyabarát hely? Igen
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
korábbi értékelés - Fehér Tulipán Virágbolt

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail IKEA Bútoráruház Étterme 1148 Budapest, Örs vezér tere 1.
37 értékelés
Thumbnail Árkád Bevásárlóközpont 1106 Budapest, Örs vezér tere 25.
52 értékelés
Thumbnail Budapesti Vidámpark 1146 Budapest, Állatkerti körút 14-16.
42 értékelés