Fehér Akác Étterem

(5.0) - 3 értékelés
Cím:
9099 Pér, Fehérvári 86/13
Telefonszám:
+36-96-476077
Kategória:
Étterem

További információk

Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Fehér Akác Étterem
henibabo henibabo
16 értékelés
0 követő
4 plecsni
22 hasznos vélemény
2013. 11. 29. 16:50

Számos családi eseményünk (szülinapok, keresztelő, házassági évforduló) megünneplésének helyszínéül szolgált már ez a remek étterem. Hosszú évek óta látogatjuk, és nagyon üdítő látni, hogy az évek során mindig fejlesztik, mindig nyújt valami újat vendégei számára. Az ételek mind mennyiségben, minőségben és árban megfelelőek. A kiszolgálás gyors és barátságos. Az étlapon személyes kedvencem a roston sült csirkemell sajtmártással és krokettel, de a konyhafőnök ajánlataira is nehéz nemet mondani. :)
Hétvégén (főként nyáron) érdemes asztalt foglalni az étterem népszerűsége miatt.

Bácsi Brigitta Bácsi Brigitta
5 értékelés
0 követő
2 plecsni
8 hasznos vélemény
2013. 10. 03. 12:49

A nyáron unokatesom esküvőjén jártunk az étteremben. Remekül sikerül a lagzi. Finomak voltak az ételek, kedves volt a kiszolgálás. A szállás is kényelmes volt és tiszta. Ajánlani tudom mindenkinek a helyet.

T. Ildikó T. Ildikó
12 értékelés
0 követő
5 plecsni
22 hasznos vélemény
2013. 09. 13. 14:32

Nagyon jó étterem a 81 főút mellett Pér község határában, Győrhöz közel. Rengetegen járnak ki Győrből és a környékről. Hétvégén nincs hely, ha előre nem foglalsz. Tapasztaltuk, mikor ott jártunk, hogy akik a főút mellett meglátták az éttermet, megálltak hogy itt ebédelnek mert végre találtak egy éttermet, sajnos nem tudtak nekik helyet szorítani. Nyáron még a terasszal bővül is, pedig amúgy sem kicsi. Ez azt hiszem mindent elmond a helyről. Kedvelik a házasulandók is, rengeteg lakodalom van. (Ez persze azt jelenti, hogy nyáron pl még nehezebb mondjuk egy szombaton elmenni vacsorázni.) A mellette lévő panzió, illetve benzinkút miatt (ahol hétvégén sok kamionos tölti a pihenőidejét) éjjel-nappal nyitva van, reggelizni is lehet. A tatárbeefsteak nagyon finom, de több ételt érdemes kipróbálni, mindig vannak szezonális ételek is, a jó magyar konyha mellett gondoltak az egészséges életmódot élő, fogyókúrázósokra is, vegetáriánusok is "legelhetnek". :)

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Töltéstava posta 9086 Töltéstava, Petőfi utca 118
értékelés
Thumbnail Fa&Ág FOG Bt. Fogászat, Pér 9099 Pér, Petőfi u. 1/a.
1 értékelés
Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés