Fecske Presszó

(3.0) - 3 értékelés
Cím:
1085 Budapest, Baross utca 10
Telefonszám:
+36-1-3180091
Kategória:
Reggelizőhely, Pub, Magyar konyha

További információk

Kínálat:
- reggeli 13 óráig
- bagett és előétel
- levesek
- húsmentes
- tészta
- csirke
- sertés
- saláta
- hal
- desszert
Első értékelő
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
3 korábbi értékelés - Fecske Presszó
K. Csilla K. Csilla
11 értékelés
0 követő
3 plecsni
11 hasznos vélemény
2013. 12. 14. 20:59

A közelben járok egyetemre, így sokszor megfordultam már a Fecskében. Jó időben, mikor külső terasz is ki van alakítva általában az összes hely foglalt, szóval szerencse kell a helyhez jutáshoz. Itt megemlíteném, hogy a kültéri székek nagyon kényelmetlenek, az asztalok instabilak. Belül tágas tér várja a vendégeket, hangulatos berendezéssel. A kiszolgálással eddig nem volt problémám, és a személyzet is kedves.

RolandK RolandK
31 értékelés
4 követő
8 plecsni
30 hasznos vélemény
2012. 11. 23. 09:27

Elég jó helyen van a Fecske, ha a Kálvin tér felől indul a Nagykörút irányába az ember, jó eséllyel ül le a sokasztalos teraszon egy sörre-fröccsre-üdítőre. Nagyjából ez is a legnagyobb pozitívuma, kellemes tavaszi-nyári estéken jókat boroztunk a haverokkal, hogy aztán később másfelé vegyük az irányt. Napközben is elég jól megy a hely, én egyszer ültem be menüzni, ami ár-érték arányban hozott egy átlagszintet, de semmi különös. Télen mondjuk nem biztos, hogy bevállalnánk a pincerészbe húzódó Fecskét, de talán adunk neki még egy esélyt.

myrthill myrthill
27 értékelés
1 követő
7 plecsni
47 hasznos vélemény
2012. 10. 22. 20:32

Csábító az étlap a húsos és vega ételekkel, hangulatos a belső tér, vannak menük baráti áron és finom a forró gyömbéres limonádé, de ennyiben nagyjából ki is merül a hely összes pozitívuma. A heti ajánlatra, ami elvileg öt óráig kérhető igen jó áron, a pincér 16.50-kor már nem veszi fel a rendelést, barátságtalan a kiszolgálás, és nálam megbocsáthatatlan bűn, ha épphogy langyosan, de inkább hidegen teszik le elém a tányér húslevest. Adtam több esélyt is a helynek, de sosem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, pedig olyan jó lett volna egy jót enni náluk valamikor.

Hasonló szolgáltatók a közelben