Fakopáncs Játékbolt

(5.0) - 7 értékelés
Cím:
1073 Budapest, Erzsébet körút 23.
Telefonszám:
+36-1-3223885
Kategória:
Játékbolt

További információk

A Kft. fajátékok gyártásával, importálásával és mintegy négyezer termék forgalmazásával is foglalkozik.
Első értékelő
Fizetési módok: Készpénz
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
7 korábbi értékelés - Fakopáncs Játékbolt
Zoli 74 Zoli 74
584 értékelés
10 követő
28 plecsni
327 hasznos vélemény
2013. 05. 20. 11:51

Ha minőségi játékot szeretnénk venni a gyerekeinknek ezt ajánlom.Kicsivel drágább de a fa tartósabb mint a bevásárló központokban árult műanyag gagyi termékeknél,ami 1 hétig se bírja ki.Másrészt sokkal kreatívabb.Udvarias, segítőkész eladók.

szagnes szagnes
263 értékelés
4 követő
24 plecsni
259 hasznos vélemény
2013. 04. 30. 21:32

Ez a kedvenc játékboltom. Már mint nem saját magam részére, hanem a kedves kis unokahúgom részére vásároltam itt már több alkalommal ajándékot. Hatalmas a választék és az eladók is mindenben a segítségemre voltak. Az ott vásárolt fából készült játékok a kedvencei az unokahúgomnak a babák mellett. Az árak nem alacsonyak, de minőségi játékokat kapunk cserébe.

Hegerobin Hegerobin
50 értékelés
2 követő
10 plecsni
56 hasznos vélemény
2012. 11. 26. 20:44

Kisgyermeknek ajándékozni sokaknak kemény fejtörést okoz, hiszen ma már nem elég, hogy „valami játékot” veszünk, hanem annak fejlesztenie is kell a csöppséget, és fel kell vennie a versenyt minden digitális ellenfelével. A Fakopáncs játékbolt több korosztálynak kifejezetten minőségi gyermekjátékokat kínál – és ugye ennek a minőségnek ára van – mégis szívesen adunk ki kicsivel több pénzt olyan tartós faanyagból készült játékokra, amelyek több generációt is kiszolgálhatnak (ellentétben sok kínai műanyag gagyival, amik sokszor még az adott napot sem élik túl). Színesek, tartósak és az adott korosztály készségeit igyekeznek fejleszteni – bár gyanítom, akiknek itt az ajándékokat vesszük, azokat csak az első kritérium foglalkoztatja… de az nagyon.

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
178 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés
csutka csutka
38 értékelés
1 követő
9 plecsni
19 hasznos vélemény
2012. 11. 25. 14:23

Egy kisgyerekes anyukának maga a kánaán a Fakopáncs játékbolt, nem úgy a pénztárcájának. Azonban az árak csak első látásra elrettentőek, hiszen ha jól belegondolsz a multikban 50%-os kedvezménnyel kapható játékok nagy része olyan gagyi, hogy az már fáj. Nem is beszélve arról, hogy a leárazás előtt ők is jól megkérték az árát. A minőségről pedig már ne is beszéljünk. Az itt vásárolt játékok nagy része jó minőségű, strapabíró. A kiszolgálók kedvesek és készségesek. Öröm oda bemenni még gyerekkel is.

D. Dóra D. Dóra
65 értékelés
3 követő
12 plecsni
60 hasznos vélemény
2012. 10. 23. 11:41

Minden korosztály számára találunk itt igazán hasznos és értékes(!) játékot, amit az ember szívesen ajándékoz. A felkészült eladók nagy segítséget jelentenek, jól láthatóan értik a dolgukat, ezért akkor is érdemes ide betérni, ha legfeljebb homályos elképzeléseink vannak arról, hogy mit szeretnénk venni. A fejlesztő játékaik is nagyon jók, minden áru minőségi, tartós faanyagból készül és szép, élénk, de ízléses színekkel van festve, hogy minél vonzóbb legyen a gyerkőcök számára. Az árszabásukat évekkel ezelőtt még magasnak ítéltem, az utóbbi időben azonban annyira megdrágultak a gyerekjátékok, hogy a Fakopáncs csupán abban tűnik ki közülük, hogy itt szívesen hagyom ott azt az összeget, mint máshol.

szilva szilva
10 értékelés
2 követő
5 plecsni
8 hasznos vélemény
2012. 10. 22. 08:46

Gyakorló kisgyerekes anyukaként az egyik kedvenc boltom, itt minden a gyerekekről és a családról szól.Minden játék, dekoráció, képességfejlesztő, kirakó fából van. A játékok jó minőségűek,több generációt is kiszolgál! elképzelhetetlen , hogy mi mindent lehet fából elkészíteni: hajcsattot, autópályát, társasjátékokat...itt kedvére válogathat az ember, az eladó hölgy kedves, segítőkész,minden kérdésedre hozzáértően válaszolnak, szóval nem "multifeeling" érzés marad meg benned!

kitti86 kitti86
50 értékelés
2 követő
12 plecsni
94 hasznos vélemény
2012. 10. 19. 12:33

Sokszor bajban vagyunk, hogy ugyan mit is ajándékozzunk szülinapra, karácsonyra, húsvétra gyermekünknek, rokonaink gyermekeinek. Tényleg nem egyszerű, az ember hasznosat venne, ami nem túl drága és nem utolsó szempont, hogy a gyermek is örüljön neki. Amióta erre a boltra rátaláltam, azóta nem okoz fejtörést az ajándékozás. Az Erzsébet körúton bukkantam rá, a villamos vonalán. A játékokról tudni kell, hogy csakis fából készültek, nem tartalmaznak káros anyagokat. Ami nagyon fontos, hiszen gyermekeknek szánjuk. Ugyanakkor kreatívak, színesek, mókásak aminek a gyermekek igazán tudnak örülni. Rengeteg készségfejlesztő játék közül lehet választani,kisfiúknak, kislányoknak egyaránt. Én már vásároltam itt kirakós játékot, puzzle.t, társasjátékot, ugrókötelet, építőkockát. A játékok tartósak és a gyermekek szívesen játszanak vele :). Az árak korrektek és az eladó hölgy is szívesen áll a rendelkezésedre, segít kiválasztani a tökéletes játékot.