Fakanál Étterem

(3.0) - 1 értékelés
Cím:
1093 Budapest, Vámház körút 1-3.
Telefonszám:
+36-1-2177860
Kategória:
Magyar konyha

További információk

Budapest szívében a Központi Nagyvásárcsarnok 1. emeletén található éttermünkben kitűnő ízek, tradicionális magyaros ételek, népi fogások, bőséges adagok, élő cigányzene, finom magyar borok és igazi magyaros, házias konyha várja minden kedves vendégünket. Éttermünk nyitvatartási időben önkiszolgáló jellegű magyaros vendéglátóhely, mely kitűnően alkalmas a napi betérőkön felül, turista és egyéb csoportok fogadására is.


Nyitvatartási időn túl, pár száz fős fogadás, céges rendezvény, privát esemény, vagy akár esküvő szervezésére, lebonyolítására is kiváló helyszín. Éttermünk igazán különleges hangulatot áraszt, hiszen vendégeinket egy századfordulós időutazás életképe fogadja, kordély kocsikkal, sparhelttel, piros-fehér kockás asztalterítőkkel, és persze a már messziről érezhető ínycsiklandozó magyaros ételek illatával.


Immáron két éve megrendelőink igénybe vehetik szolgáltatásunkat, a kitelepüléses rendezvények vendéglátásának - catering igényének - megszervezését és lebonyolítását. Ezáltal a már jól bevált Fakanál minőséget elvihetjük budapesti vagy vidéki rendezvényére, akár már 50 - 1 500 fős eseményére is.
Ajánlott szolgáltatásaink felsorolása a teljesség igénye nélkül: bekészítés, szendvics parti, ültetett állófogadás, állófogadás lebonyolítása, esküvők szervezése, étel kiszállítás rendezvényekre…


Lehetőséget kínálunk a Nagyvásárcsarnok piacterén nyitva tartási időn túl különböző fogadás, céges rendezvény, privát esemény lebonyolítására is, így több mint 10.000 négyzetméter fedett terület áll vendégeink rendelkezésére. Könnyedén megközelíthető, több mint száz autó parkolása megoldható az épület mellett és mögött.
Első értékelő
Parkolás: Környéken
Elfogad bankkártyát? Nem
Ha helytelennek találsz egy adatot, kérd annak módosítását!
Cégtulajdonosként kérhető a profil kezelésének átvétele is.
1 korábbi értékelés - Fakanál Étterem
Erika László Erika László
94 értékelés
0 követő
8 plecsni
213 hasznos vélemény
2014. 05. 20. 13:55

Tipikus turista hely. Mivel a Nagyvásárcsarnok emeletén helyezkedik el, nagyon jó aláfestést ad a lenti nyüzsgés, a piac-hangulat. Az étterem bérleti díja bizonyára eszméletlen magas, ehhez igazodnak a csillagászati étel árak is. Szinte kizárólag külföldiek étkeznek itt, nagyszámban, lévén a csarnok turisztikai nevezetesség.
1x voltam itt, elborzadtam a számlán, pedig nem voltam nagyétkű. A minőséggel nem volt baj, de nem is kiemelkedő, semmi extra. Maradok a közeli, Ráday utcai ebédelési lehetőségeknél (éttermek, kocsmák, kávéházak, salátabárok, cukrászdák minden mennyiségben).

Hasonló szolgáltatók a közelben

Thumbnail Daubner Cukrászda 1025 Budapest, Szépvölgyi út 50
176 értékelés
Thumbnail Morrison's 2 1055 Budapest, Szent István körút 11
129 értékelés
Thumbnail Boglárka Szalon 1067 Budapest, Teréz körút 41 fsz 6.
113 értékelés